Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eskilerden bir demet.
oguzcanagca yazdı:Rabbim bizede böyle güzelliklerle poz vermeyi nasip etsin inşallah AffetAffetAffetAffet

eyvallah sanada nasip olur inşallah.en kısa zamanda spin kamış al levrek lüfer e devaaaam Smile
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
HAŞİM77 yazdı:Maşallah aytekin bu büyük balıklar hep jiglemi alındı.
Alkis

aynen haşim abi büyük balıklar jig le yakalandı.
Bul
Maşallah AlkisSeerfAlkis
Daha güzellerini dilerim Seerf şu kör zamanda gözümüz gönlümüz açıldı Alkis teşekkürler.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Maşallah AlkisSeerfAlkis
Daha güzellerini dilerim Seerf şu kör zamanda gözümüz gönlümüz açıldı Alkis teşekkürler.

inşallah serkanım sizede rastgesin inşallah.arada bende sizin narlı videolarını izliyorum kulaklarınızı çınlatıyorum.Smilecanlı lüfer kofana avlarını.
Bul
ohhh gözlerim bayram etti sayende kardeşim..nacizane tavsiyem bu tarz trofelere bol bol video ve resim çek,ileride çok arıyor insan.zamanında bu kadar gelişmiş makineler olsa veya cep telefonları olsa ne resimler ne videolar çekerdim GulumseSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:ohhh gözlerim bayram etti sayende kardeşim..nacizane tavsiyem bu tarz trofelere bol bol video ve resim çek,ileride çok arıyor insan.zamanında bu kadar gelişmiş makineler olsa veya cep telefonları olsa ne resimler ne videolar çekerdim GulumseSeerf

aynen eskiden video çekme sıkıntısı vardı.yeni avlarda mümkün olduğunca kafa kamerası ve av ekürimin gayretleriyle cep telefonundan video çekme imkanımız oluyor.yanlız videolar ekürimin cep telefonunda kaldığı içi şuan toparlayamadım. uygun zamanda paylaşacağım.bence nihat abi küçük jig ile güzel levrek ve kofana avları gerçekleştirebilirsin.kıyıdan shore jigging şeklinde yapılan avlarda çok güzel trofe sanılabilecek kofanalar alınıyor.arada yoklamak lazım.ben burada kıyıdanda shore jigging e de el atacağım. Smileinşallah sonuçları güzel olur.
Bul
AlkisAlkisSeerfAlkis
Tabii ya biraz böyle fotolar görelim.
gönlümüz açılsın.
Süpersin Aytekin,böyle avlara devam.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:AlkisAlkisSeerfAlkis
Tabii ya biraz böyle fotolar görelim.
gönlümüz açılsın.
Süpersin Aytekin,böyle avlara devam.

çok sağol tahsin abicim.inşallah nasibimizde varsa yakalıyacaz abicim saygılar sevgiler.sanada rastgelsin.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  eskilerden resimler araphüso26 37 7,158 07-04-2012, 19:08
Son Yorum: yycolak
  Eskilerden bir demet Albatros-gr 31 8,572 03-05-2011, 21:13
Son Yorum: Albatros-gr
  Eskilerden birkaç resim ;) Cengiz AKAR 39 6,887 30-08-2010, 13:50
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü: