Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bilgi
oguzcanagca yazdı:sıfırı 200 ün üstünde
SnifsinfSnifsinf

ben sana fiyat alıcam abi.. yarın haber veririm..
Bul
ok tmm kardeşim sağol AlkisAlkisAlkis
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
oğuzcan istoçtan ilk önce bir spin kamış aldım,sonra gittim bir tane daha aldım baktım bu iş güzel gittim okuma vsystem aldım ve benim gibi kıyıya çok fazla zaman ayırmayan biri için yeterli buldum.mustafanın dediği gibi bu iş hastalık ki okumayı aldıgım gün 3 kg üstü levreği yapıştırınca tedavisi mümkün olmayan hastalığa döndü.sonrasında 2 büyük levrek ve lüferler geldi.kamış daha önce tamir görmemişse,çatlağı yoksa 2. el neden olmasın.üst seviye alanlar genelde satıyor ama pek ucuz satan görmedim şu na kadar.150-170 tl olan kamışa 140 diyorlar 2. elde.
sitedeki birçok kişinin tanıdıkları var,özelden sana yazıyorum 2 yere sor mutlaka.Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:oğuzcan istoçtan ilk önce bir spin kamış aldım,sonra gittim bir tane daha aldım baktım bu iş güzel gittim okuma vsystem aldım ve benim gibi kıyıya çok fazla zaman ayırmayan biri için yeterli buldum.mustafanın dediği gibi bu iş hastalık ki okumayı aldıgım gün 3 kg üstü levreği yapıştırınca tedavisi mümkün olmayan hastalığa döndü.sonrasında 2 büyük levrek ve lüferler geldi.kamış daha önce tamir görmemişse,çatlağı yoksa 2. el neden olmasın.üst seviye alanlar genelde satıyor ama pek ucuz satan görmedim şu na kadar.150-170 tl olan kamışa 140 diyorlar 2. elde.
sitedeki birçok kişinin tanıdıkları var,özelden sana yazıyorum 2 yere sor mutlaka.Seerf

Teşekkürler abi okudum mesajı ulaşacağım oralara
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi