herkese tekrar selam...
bu haftasonu burhaniye ören'e yolum düştü... sabiha gökçenden edremit havaalanına 2 senedir her gün rötarlı kalkan uçak ben geliyorum diye tam zamanında kalktı ve 10 dakika ile kaçırdım...
geri dönecektim, lakin esti ve birden kendimi eskihisarda buldum...
oltalarımda arabada idi... çok güzel ve sükunetli bir yer... hiç denize filan girmedim...
ilk gün karınca deresinde biraz olta attım... iki küçük balık geldi ve geribıraktım...
akşam iskelede balık malzemeleri satan bir yer buldum ve bana bir takım ve sülünez denilen bir tür midye verdi...
çevredekilerden yardım alarak cumartesi ve pazar denizle derenin birleştiği ağızda olta attım... bir şey tutamadım. lakin çok keyif aldım ve aklım orda kaldı... dönüş yolunda hep balık macerasını düşündüm... zannediyorum haftaya tekrar gideceğim...
ARKADAŞLAR BİR SORUM VAR...
benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum... lakin yemlerimi hep tüketiyor bu balıklar ve hiç zokayı yutmuyorlar... yani genel olarak durum bumudur; sürekli yem takıp tekrar atmak şeklindemidir?... yoksa ben yemi takmayı beceremediğim için alıp gidiyorlar mı?...
oltayı atar atmaz balık vuruyor... fakat tüm yemleri temizleyip ardından ses kesiliyor... şamandıralıda da böyle dip oltasında da...
bana yardım eden arkadaş aslında pek balık yok; sana çok geliyor acemi şansı demişti...
bende yok buldular acemiyi karınlarını doyuruyorlar galiba dedim

bana gösterdiği gibi takıyorum ama hep gidiyor...
Bİ DE AKLIMA ESTİ JELİBON TAKTIM... deneme olsun diye... gülmeyin denemekte fayda var dedim. zira şekeri sevmeyen canlı yoktur..
Ancak balıklar sevmiyormuş, bunu anladık...
kalın sağlıcakla...