Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
römork taktırmak
Bekleyecegim abi cevabınıSeerf
Bul
Kazasız belasız,güle güle kullan Nihat.
Bornova - izmir
Bul
--------------------------------------------------------------------------------

Hayırlı olsun NİHAT kazasız belasız Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
Bul
yycolak yazdı:hayırlı olsun nihatcım.güzel günlerde kullan kardeşim..

orhanekmekci yazdı:Kazasız belasız,güle güle kullan Nihat.

BABUÇ yazdı:--------------------------------------------------------------------------------

Hayırlı olsun NİHAT kazasız belasız Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.

teşekkür ederim Gulumse
Bul
çok Şükür ,büyük bir sorunu da uğraşlar sonucu çözmüş oldun.
ikisi de hayırlı olsun,güle güle kullan.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Mrb Nihat
Ceki demiri isini cozdugune sevindim. İnşallah hayirli olur.
Plaka konusuna gelince ayni islemleri bende yaptigim icin sana bilgi vermek istedim.
Plaka icin internette app plaka yapan firmalar var. Romorke takacagin plakayi trafikten muhurletmene gerek yok. Internetten ver siparisini 2 gunde geliyor. Al ve tak bu kadar. Yalniz sana bir tavsiyemde ayni firmaya birde " uzun arac" iye bir plaka yap ve tak. Arkadan gelenler icin onemli.

Simdiden tekrar hayirli olsun. Saglikla kullan.
Bul
advedanta yazdı:Mrb Nihat
Ceki demiri isini cozdugune sevindim. İnşallah hayirli olur.
Plaka konusuna gelince ayni islemleri bende yaptigim icin sana bilgi vermek istedim.
Plaka icin internette app plaka yapan firmalar var. Romorke takacagin plakayi trafikten muhurletmene gerek yok. Internetten ver siparisini 2 gunde geliyor. Al ve tak bu kadar. Yalniz sana bir tavsiyemde ayni firmaya birde " uzun arac" iye bir plaka yap ve tak. Arkadan gelenler icin onemli.

Simdiden tekrar hayirli olsun. Saglikla kullan.

teşekkür ederim cihan abi,ruhsata işleteyimde sonra sipariş veririm.ilgine teşekkürler.
Bul
Nihat abi hayırlı olsun büyük bir sorundan kurtuldun
Ford sana illallah çektirdi be abi
Bul
Portatif çeki demiri varmıdır sadece denizden eve 100-150mt mesafe
Bul
var hemde fiyatları uygun oluyor,ruhsata işletmeyede gerek kalmıyor,sadece römork çekeceğiniz zaman aparatını takıp kullanabiliyorsunuz,hatta demircide yaptıranlar bile var.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi