LeVrEkCi yazdı:fikret abi bunun bir önceki kasasını kullandım,bu kasayıda arkadaşım kullanıyor.yakışı çok ekonomiktir.12 litrelik depoyu doldurdummu 1 hafta sabahtan akşama kadar gezerdim bitmezdi.yakış olarak çok arıyorum bu motoru.9.8 e geçince 6 ya göre yakış yükseldi.sen 2 zamanlıdan sonra bu motoru çok seveceksin.hayırlı olsun.güle güle kullan.
[SIZE="4"]eyvallah nihatım şimdi rahatladım 2 zamanlı beni bitirdi bir motor parası arcadım [/SIZE]
Salih Reis yazdı:Fikocum hayırlısı olsun ama ahşap tekneye yeterli gelir mi
[SIZE="4"]salih bu yaz idare edeyim 10. ayda botum geliyor[/SIZE]
yycolak yazdı:güzel günlerde kullan fikocum.
[SIZE="4"]sağol şekerim[/SIZE]
nihatkr yazdı:Hayırlı olsun. Güle güle kullanasın bol balıklı avlar yapasın.
[SIZE="4"]inşallah nihatım sağol.[/SIZE]
yalova tatar yazdı:fikocuğum hayırlı olsun bol balıklı günlerde kullan yakıt için de bi dopo doldur çantayı bağla cigo ya çık yola soluğu yalovada alırsın
[SIZE="4"]eyvallah tatarım bak bu dediğini düşünürüm[/SIZE].
LeVrEkCi yazdı:fikret abi bunun bir önceki kasasını kullandım,bu kasayıda arkadaşım kullanıyor.yakışı çok ekonomiktir.12 litrelik depoyu doldurdummu 1 hafta sabahtan akşama kadar gezerdim bitmezdi.yakış olarak çok arıyorum bu motoru.9.8 e geçince 6 ya göre yakış yükseldi.sen 2 zamanlıdan sonra bu motoru çok seveceksin.hayırlı olsun.güle güle kullan.
fikret abi kitapçığında rodaj bilgisi var,yanlış hatırlamıyorsam ilk 20 saat farklı gazlarda kullanacaksın.yavaş,orta hızlı değiştireceksin.
motor yağı derdinde kalmayacak,kurşunsuz benzini doldurup yola devam ama mutlaka marka benzin al.benim motora hep opetten alıyordum 1 kez hanımın dayısının oğlu ben yokken starpet diye biryerden benzin aldı motor teklemeye istop etmeye başladı,benzini boşaltıp opet aldım kendine geldi motor.motorun yağını ben senede 1 kez değiştiriyorum,kuyruk yağınıda senede 1 kez değiştiriyorum.motor yağı arabadaki gibi alttan vidayı açıyorsun yağ dökülüyor sonra vidayı kapatıp üstten tekrar yağ koyuyorsun.700 gram yağ alıyor.bujiyide yılda 1 kez değiştirmekte fayda var.
birde kulaklı motor yıkama aparatıyla hortuma takıp her kenara alışımda mutlaka yıkıyorum.
kısacası bakımda yapılması gereken herşeyi kendim yapınca hem motor gözümün önünde olmuş oluyor hemde motor yağı,buji,kuyruk yağı (yaklaşık 70-100tl) uygun halletmiş oluyorum.
LeVrEkCi yazdı:fikret abi kitapçığında rodaj bilgisi var,yanlış hatırlamıyorsam ilk 20 saat farklı gazlarda kullanacaksın.yavaş,orta hızlı değiştireceksin.
motor yağı derdinde kalmayacak,kurşunsuz benzini doldurup yola devam ama mutlaka marka benzin al.benim motora hep opetten alıyordum 1 kez hanımın dayısının oğlu ben yokken starpet diye biryerden benzin aldı motor teklemeye istop etmeye başladı,benzini boşaltıp opet aldım kendine geldi motor.motorun yağını ben senede 1 kez değiştiriyorum,kuyruk yağınıda senede 1 kez değiştiriyorum.motor yağı arabadaki gibi alttan vidayı açıyorsun yağ dökülüyor sonra vidayı kapatıp üstten tekrar yağ koyuyorsun.700 gram yağ alıyor.bujiyide yılda 1 kez değiştirmekte fayda var.
birde kulaklı motor yıkama aparatıyla hortuma takıp her kenara alışımda mutlaka yıkıyorum.
kısacası bakımda yapılması gereken herşeyi kendim yapınca hem motor gözümün önünde olmuş oluyor hemde motor yağı,buji,kuyruk yağı (yaklaşık 70-100tl) uygun halletmiş oluyorum.
HAŞİM77 yazdı:Hayırlı olsun fikret abi iyi günlerde kullan. Hiç olmassa kafan rahat balığa çıkarsın yok burasına bir şey olaca şurasınamı şimdi rahatsın.
[SIZE="4"]sağol haşim rahmetli BABA'mın bir sözü vardı eskisini alaçak kadar zengin değilim derdi çok yerinde bir söz ama dinlemedik .şimdi rahatım.[/SIZE]
bucalıfikret yazdı:[SIZE="4"]sağol haşim rahmetli BABA'mın bir sözü vardı eskisini alacak kadar zengin değilim derdi çok yerinde bir söz ama dinlemedik .şimdi rahatım.[/SIZE]
kazasız, belasız kullanmak nasip olur inşallah Fikocum
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]