Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yağmurla gelen paşalar
Salih Reis yazdı:kısa ve öz yazıyorum Seerf

Burada boşuna birisine ÜSTAD denmez AlkisAlkisAlkis

Teşekkürler ediyorum sevgili Salih.Sağ ol.Sevgiler kardeşime.Herşey dilediğince olsun.Sağlıcakla kal..
Bul
bucalıfikret yazdı:cahit abi ne söylesek az eline emeğine sağlık tebrikler.AlkisAlkisAlkisAlkis

Avatarını hep kıskanıyorum.O yüce insanın kıymetini bildiğin içinde seni kutluyorum.

Teşekkürler ediyorum ve babana ve sana kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum..
Bul
LeVrEkCi yazdı:her satırını dikkatlice okuyup beynime yerleştiriyorum cahit abi,şu gagasız su üstü rapalayı su üstünde yavaş yavaş ufak zıplatmalarlamı çekiyorsun birtek orada takıldım.cam rapalamda var ama birkaç denememden sonra pek içimi açmadı.ben kıyıdan atçekle aldığım levrekleri gagalı rapalayla aldım.su üstü olayını çözmem lazım.
levrekler harika,maşallah av çok çok güzel olmuş.bereketli olsun abim,afiyet olsun AlkisSeerf

Gagasız rapalaya su üstünde aksiyon vermek için,kamışı sola doğru yavaş yavaş vurduruyorum.Bu aksiyonu verirken makina devir hızı yüksek makina kullanılmalıdır.5 üstü..Aynı zamanda da ip kullanmalısın.İp esnek olmadığından aksiyonu vermek daha da kolaylaşır.
Bul
Salih Reis yazdı:kısa ve öz yazıyorum Seerf

Burada boşuna birisine ÜSTAD denmez AlkisAlkisAlkis

AlkisAlkisAlkisaynen katiliyorum...
cevabim aynen..denecek bir sey yokSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
söylenecek pek birşey yok
cahit abi senden ögrenilecek çok şey var bu kesin
iyiki varsın saygılar sevgiler herşey gönlünce olsunAlkisAlkisAlkis
Bul
meteor yazdı:Sevgili Cahit abi, ders niteliğindeki güzel raporunuz ve levrekleriniz için tebrikler Alkis umarım bir gün bizede nasip olur.

Cahit abi, bir sorum olacak size ; bende merak sardığım için orta seviye bir takımla denemelere başladım, denizde vaktim olmadı ama tatlı suda 2 defa denedim ve perch kandırmayı başardım, fakat nedendir bilmiyorum makinadaki misine atarken boşaldı bir kaç defa, kullandığım sahte kendo baby jig 10,5 gr ağırlığındaydı kamış ise okuma lure mania 223 cm 15-40 gr atarlı, sahtenin atarı düşük geldi diye düşündüm, sonra turna kaşığı ile denedim yine boşaldı, sonra 0,16 kendo marka ip sardım makineye, bu seferde ipte düğümlenmeler yaşadım, sorun atış stilimi, makinadamı yoksa başka bir nedenmi bilemedim. değerli yorumlarınızı bekliyorum.

bu arada geçen günü ipi boşaltıp yeniden sıkı şekilde sardım ve birazda ipe krem sürdüm fakat henüz denenmedi.

İpi makinaya ıslak olarak sıkı sıkı sar.Sarımı makina ile yap.Bir elinle sararken,diğer elinle ipi ve kamışı birlikte sıkı tutarak ipin geçmesine izin verecek şekilde tut.Makinanın kafasını çıkarıp,elinle saranlar var.Bunu yapma sakın.Makina her zaman ipi düzenli bir şekilde sıkı sarar.O boşalmalar sıkı sarım üzerine gevşek sarımdan kaynaklanıyor.Makinadan çıkışta ip top halinde çıkıp,kuş gözü dediğimiz düğümlenmelere neden oluyor.

Teşekkürler ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum..
Bul
yalova tatar yazdı:Alkisüstadım ALLAH bereket versin o tipi tip amcaya deyedin ya amca boşa olta atma kesin yemli atıp bırakmıştır Bobo daha güzel avların işallah

Büyüğümüzdür,saygıda kusur etmeyelim.Teşekkürler ediyorum.Esen kalın.
Bul
Albatros-gr yazdı:AlkisAlkisAlkisaynen katiliyorum...
cevabim aynen..denecek bir sey yokSeerf

Teşekkürler ediyorum ve başarılı avlarınızın devamını diliyorum.
Bul
YaKaMoZ yazdı:CAHİT abicim Tebrikler çok güzel ve sunum ellerine sağlık...

Teşekkürler ediyorum ve herşeyin gönlünce olmasını diliyorum..
Bul
yycolak yazdı:abim benim muhteşemsim.paşalar mükemmel.anlatım harika.ellerin yüreğin dert görmesin.afiyetle abicim.

Teşekkürler ediyorum ve herşeyin gönlünce olmasını diliyorum..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi