Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
MXKM yazdı:Selamlar. Oltamda şu anda 10'lu istavrit çaparisi bağlı durumda. Ben kolay ve pratik takım değiştirebilmek adına; hazır olta takımı alıp bu olta takımına bir adet klipsli fırdöndü bağlamak ve onu da oltaya bağlı olan diğer klipsli fırdöndüye klipsinden bağlamak istiyorum. Bu şekilde yapıldığında oltayı atarken oltanın atımını engelleyici bir durum oluşur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
abi atarken sorun olmaz ama takımlarda ne kadar az fırdöndü vs olursa avcılığı azalır.takımın ucuna bir kasa yapıp klipse direk geçirebilirsin.rastgele.
Yorumları: 6
Konuları: 1
LeVrEkCi yazdı:abi atarken sorun olmaz ama takımlarda ne kadar az fırdöndü vs olursa avcılığı azalır.takımın ucuna bir kasa yapıp klipse direk geçirebilirsin.rastgele.
Bilgi için teşekkür ederim.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
MXKM yazdı:yycolak Hoşbulduk. İnşallah bu işi öğrendikten sonra kısmet olurda iri bir balık düşerse (!) fotoğrafını gönderirim ![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/smile.gif)
sabrın sonu selamet.mutlaka gelecektir hakancım....
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
Hakan abi,klips,klipse niye geçiyor onu anlamadım.normal fırdöndün yoksa,kasa bağıylada sorunu çözebilirsin.yani misinanın ucuna firdöndü takıcan sabit kalıcak,takımlarda klips olucak ,istediğini çıkarıp takıcan.
çift klipsle olta atman gerekiyorsa,kurşunlu takımsa fazla rahatsız etmez.Ama hafif takımda,ağırlıksız takımlarda senin atış mesafeni düşüreceğinden sakıncası olabilir.
iyi paylaşımlar.