Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Rapalacı34 yazdı:Nihat abi on numara balıklar, nerelerdesin sana ulaşamıyorum. Bizim orada balık gündüze yok gecede yakalıyoruz.
Benim eski üyeliğe ulaşamıyorum yeniden açtım.
furkan eski kullanıcı bilgilerini mesajla gönderdim.
nedir o tarafta durum gecemi yakalıyorsunuz.geleceğim o tarafa.
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
masallah Nihat..
luferler cok guzel..

fakat sabir ve israrla baligi aramissin..

daha da bollarina
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 149
Konuları: 6
Rapalacı34 yazdı:Fatih abi, meralarda yoksun bu hafta yazlıktaydım seni göremedim.
Furkancım pazar günü oradaydım aslında ama hava bozuktu çıksam mı çıkmasam mı, hava yağdı yağacak derken saat 16:00 da dayanamayıp aldım yağmurluğumu doğru tekneye. Sizin o taraflara doğru geldim hatta. 6 tane zargana aldım. Hava bulutlu olduğu için erken karardı dedim 1 tane zargana deneyeyim lüfer için 10-15 dk dolaştım dediğin derinliklerde Nihat abi de sağolsun olta takımını tarif etmişti. 1 tane lüfer tutabildim. Ilk lüferim di hayatımdaki çok mutlu oldum

daha sonra açıkta 2 tane tekne vardı demirlemişler ışıklarını yakmışlardı gece lüfer için. Balığı tutup keyfim yerine gelince dedim bende kalıcam gece için. 2 teknenin arasına girdim demirledim baştan ve kıçtan. Saat 21:30 a kadar bekledim ama nafile hiçbir vuruş alamadım. Bu hafta Cumartesi yada pazar kısmet olursa gene ordayım. Furkancım sendende zarganaya takılan olta kısmının resmini bekliyorum yollayacaktın yoğunsundur diye yazmadım.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
hay maşallah lüferler erken geldi diyeceğim ama tam zamanı.harikasın kardeşim eline sağlık.afiyetle.....
Yorumları: 5,167
Konuları: 120

Bravo Nihat

bizde özledik Lüfer tutmayı

hepsini tutmayın biraz da bizim tarafa da gelsinler
rastgele
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
Adaşım valla kıskanıyorum. Ben daha denize çıkamadım sen boy boy dizdin lüferleri.
KISKANDIMMMMM

Bereketi bol olsun. Daha büyükleri gelsin inşallah.

[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Yorumları: 1,808
Konuları: 99
Avı ve lezzetiyle denizlerin sultanı bir başka be Nihat.Bu güzel resimlerle gözümü gönlümü açtın.Teşekkürler ediyorum.

Yakında sitemizi bu kuzularla süsleyeceğim.Geliyorum...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
teşekkür ederim arkadaşlar,bugün döndüm 10 gün sonra devam inşallah.
cahit abi lüferler özledi seni iyi oldu geldiğin

adaşım sıra sende beklioruz,kıskanma sırası bende

Yorumları: 560
Konuları: 19