Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tatlısuda deniz kefali
bucalıfikret yazdı:rıfat eline sağlık kefaller kokuyormu.

fikret abi koku sıfır.
Sarozun kefali çok temiz ve lezzetli,aynı şekilde benim yakaladığım kefaller de çok lezzetliydi,çünkü yaşam ortamlarını kirletecek bir unsur yok,temiz baraj suyu..
Bul
Bende iğne ada mert gölünde gözümle vatos, sarı kulak kefal ve kikla yakalayanı gördüm Smile kışın göl patlayıp denizle birleşir yazında kapanır Wink
Hatda bir keresinde göl içindeki sazan ağlarına binin üzerinde palamut un vurduğunu biliyorum, sürüyü sıkıştıran yunuslar yüzünden göle girmiş garipler Siyirdim
2008 yada 2009 yılındada aşırı yağış ve sel sonucu deniz kumsalının dibinde yarı baygın sazanların tutulma videosunu izlemiştim.

Senin gölet ya kışın birleşiyor yada bir vatandaş denizde yakaldığı kefalleri hayrına göle salmış Happy

Güzel av yapmışsın Seerf keyfin her halinden belli oluyor.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Bende iğne ada mert gölünde gözümle vatos, sarı kulak kefal ve kikla yakalayanı gördüm Smile kışın göl patlayıp denizle birleşir yazında kapanır Wink
Hatda bir keresinde göl içindeki sazan ağlarına binin üzerinde palamut un vurduğunu biliyorum, sürüyü sıkıştıran yunuslar yüzünden göle girmiş garipler Siyirdim
2008 yada 2009 yılındada aşırı yağış ve sel sonucu deniz kumsalının dibinde yarı baygın sazanların tutulma videosunu izlemiştim.

Senin gölet ya kışın birleşiyor yada bir vatandaş denizde yakaldığı kefalleri hayrına göle salmış Happy

Güzel av yapmışsın Seerf keyfin her halinden belli oluyor.

serkan senin verdiğin bilgiler de epey ilginç Smile
Burdan şu sonuca varabilirmiyiz:
Deniz balıkları (belki bazı türler) tatlısuda da yaşayabiliyor,ama tatlısubalıkları için bu seçenek zor...
İlgin için teşekkürler.
Bul
Rıfat kefaller çok güzelmiş.enteresanda bir paylaşım olmuş.
ellerine sağlık afiyet olsun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Bereketli olsun Rıfat Alkis aynı durum bizim burada da bazen oluyor ,denizle göl birleşince , rastgele 76
Bul
Beereketli olsun Rıfat,kefaller tatlı suya geçiş yapıp yaşamını sürdürebiliyorlar bulunduğum yerdede var deniz tatlı suyun önünü kestiğinde tatlı suda yaşamaya devam ediyorlar.
Bornova - izmir
Bul
bereketli olsun rıfat.Alkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bir gün, İki deniz tedirgin SaZaN 9 1,818 15-10-2013, 16:56
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  deniz kurudu sanki erdekli 7 1,589 12-09-2012, 20:58
Son Yorum: bill74
  kefalı özlemişim kefalcı ibo 17 2,753 15-05-2012, 17:27