Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bilecik buluşması
ufuktan26 yazdı:Haşim, kızımız için geçmiş olsun.Umarım şimdi iyidir.
Tatlı suda buluşmak görüşmek üzere inşallah. Gulumse

Teşekkürler hocam şimdi çok iyi burun ameliyatı geçirdi. Kızım eskişehirde hocam tıp fakültesi kardiyolojide staj yapıyor.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Teşekkürler hocam şimdi çok iyi burun ameliyatı geçirdi. Kızım eskişehirde hocam tıp fakültesi kardiyolojide staj yapıyor.Gulumse

Hadi ya.Senin alacağın olsun.Neden haberimiz yok bugüne kadar.Ne zaman geliyorsun sen onu söyle bakayım. Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Hadi ya.Senin alacağın olsun.Neden haberimiz yok bugüne kadar.Ne zaman geliyorsun sen onu söyle bakayım. Gulumse

Hocam acil geldim hep koşturmaca geçti hüseyinle ahmeti çok terlettim gelicem zaman haber veririm.Gulumse
Bul
HAŞİM77 yazdı:Teşekkürler hocam şimdi çok iyi burun ameliyatı geçirdi. Kızım eskişehirde hocam tıp fakültesi kardiyolojide staj yapıyor.Gulumse

sen verdiğin sözden haber ver unuttum sanma bağıra bağıra söz verdin bak elimde videoların var haydarla sohpetinde var yayınlatma bana Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:sen verdiğin sözden haber ver unuttum sanma bağıra bağıra söz verdin bak elimde videoların var haydarla sohpetinde var yayınlatma bana Siyirdim

Unutmadım nihat unuturmuyum.76
Bul
kızımıza geçmiş olsun.
yaz aylarında yapılan bir org.olacak.
yağmursuz çamursuz bol balıklı olsun.hadi hayırlısı.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:kızımıza geçmiş olsun.
yaz aylarında yapılan bir org.olacak.
yağmursuz çamursuz bol balıklı olsun.hadi hayırlısı.

Teşekkürler tahsinim. Org. için bilecikteki arkadaşlar düşünüyor müsait olursan senide bekleriz.Gulumse
Bul
AlkisGüzel görüntü içinAlkiskızına geçmiş olsun Haşim.
Bornova - izmir
Bul
Haşim kızımıza geçmiş olsun yakında org kokusu var gibi hayırlısı olsunAlkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi