Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
makina ve kamış tavsiyeleri
sıcak karşılamanızdan dolayı tüm aileye teşekkür ederim.kamışı lineaeffe 4m mormora surf kamış, makina ise remixon ultrainfinity 600 makina aldım.ikisi 220 tl ye geldi.hayırlısı artık.rast geleAlkis
Bul
burada genelde herkes emekli Gulumse iyi balıkçı olmak için emekli mi olmak gerek acaba.
Bul
ibrahim001 yazdı:burada genelde herkes emekli Gulumse iyi balıkçı olmak için emekli mi olmak gerek acaba.

yokbe ibrahim kardeşim emekli olmasına gerek yok birkaç tecrübe gerekir oda gittiğin avlarda yanındaki arkadaşlara bakarsan dahada önemlisi kendini geliştirmen rast gele.Alkis76
Bul
ibrahim001 yazdı:burada genelde herkes emekli Gulumse iyi balıkçı olmak için emekli mi olmak gerek acaba.

İbrahimcim iyi balıkçı olmak için emekli olmak değil öncelikle bir güzel emeklemek gerekiyor SeerfSeerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Bu saydıklarımız surf tipi makina mi acaba
Bul
Merhaba değerli forum sakinleri, Geçen haftalarda Çanakkale de sahte ile kıyıdan lüfer ve levrek için şansımı denedim fakat daha önce hiç sahte kullanma deneyimim olmamıştı ve kullandığım kamış ve motor sahte atımı için uygun değildi. Bir çok denemenin ardından sadece bir lüfer ile avı tamamlamış oldum Smile Fakat kullandığım olta takımı beni çok yordu ve spin kamış ve motor arayışına giriştim. Genellikle 2 parça spin kamışların önerilmesine rağmen taşıma sıkıntısı olmasından dolayı daha parçalı yada teleskopik spin kamış incelemelerinde bulundum. Sonunda Shimano nexave 270cm 3 parça 20-50gr atarlı kamış ve shimano nexave 2500fd spin motorunda karar kıldım. Sizce 3 parça kamış aksiyon sıkıntısı yaratırmı? seçimlerim konusunda yorum yaparsanız sevinirim.
Bul
İbrahim aramıza hoş geldin
Bul
Merhabalar ustalar abiler. ben yeni üye oldum bu işe gerçekten gönül vermek istiyorum. bir olta takımı aldım sizin düşünceleriniz nelerdir öğrenebilirmiyim acaba? ilk kez başlıyorum ilk oltam başlangıç için uygunmudur sizce? öğrenci işi ucuz bi set fikriniz varmı? şimdiden çok teşekkür ederim.
Bul
Arkadaşlar sitemize hoş geldinizAlkis
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yeni Kamış ve Makine ? sefer 2 1,356 26-05-2014, 10:31
Son Yorum: sefer
  okuma safına spa pro 65 makina surf tipi mi ibrahim001 1 1,346 10-04-2014, 09:32
Son Yorum: bucalıfikret
  lüfer kofana levrek için kamış ve makina tavsiyesi baz 16 8,288 27-11-2007, 13:47
Son Yorum: balıkçızakir

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi