Yorumları: 5,885
Konuları: 137
Sargoz35 yazdı:Emeğinize saygı duyuyorum...
Fakat eşkinalar boy olarak ufak değil mi sizce ? 
Bu kadar ufak eşkinaların yakalanmasına anlam veremediğim gibi,mesajları ile tebrik eden arkadaşlara da ayrıca bir parentez açmak gerekli....
MEHMET eşkina balıgına araştırdıgım kadarıyla boy alt limiti verilmemiş DİĞER TÜRLER adı altında başlıktada kg limiti kullanılşmıştır boy limitindede göz ve vicdan terazisi kullanılıyor sanırım
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
Sargoz35 yazdı:Emeğinize saygı duyuyorum...
Fakat eşkinalar boy olarak ufak değil mi sizce ? 
Bu kadar ufak eşkinaların yakalanmasına anlam veremediğim gibi,mesajları ile tebrik eden arkadaşlara da ayrıca bir parentez açmak gerekli....
mehemet o açtığın parentez içerisinde bende varım .
ayrıca facebook ta bu konuyu paylaşmanıda kınıyorum.
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
teşekkürler arkadaşlar..balıklar yeterli boyda bence..ben ilk defa buraya rapor yazmıyorum ilk defada da balıkçılık yapmıyorum..limit altı balıkları onlarca kez suya etmişimdir..bu balıkların yanında 9 tanesinide suya iade ettim.sargoz35 arkadaşımızı duyarlılığından dolayı kutluyorum..saygılar sevgiler..
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
Yorumları: 1,505
Konuları: 17
eküriler yine iş başındaymış tebrikler

içimdeki eşkina ateşini canlandırdınız en kısa zamada eşkinaya olta sallamam lazım
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Tebrikler abilerim yine çok güzel bir av yapmışsınız

afiyet olsun
Sazanları özledim...
Yorumları: 239
Konuları: 22
Deniz de eşkina avcılığının yeri başka olur.
Tebrik ederim afiyet olsun.
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
Yorumları: 199
Konuları: 24
YaKaMoZ yazdı:MEHMET eşkina balıgına araştırdıgım kadarıyla boy alt limiti verilmemiş DİĞER TÜRLER adı altında başlıktada kg limiti kullanılşmıştır boy limitindede göz ve vicdan terazisi kullanılıyor sanırım
Sevgili Murat dediğin gibidiğer türler gurubuna giriyor eşkina...Yanlız bu balığın bir farkı neslinin son zamanlarda tehlike altında olması...Onun için daha çok VİCDAN'i limitler biz amatör avcılar yönünden bu balıkta geçerli bir kıstas olmalı diye düşünüyorum...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]*** İÇERİM GAZOZU , YAKALARIM SARGOZU ***
[/SIZE]
bucalıfikret yazdı:mehemet o açtığın parentez içerisinde bende varım .
ayrıca facebook ta bu konuyu paylaşmanıda kınıyorum.
Kınamanda ki sebebi anlamış değilim ?
Sonuçta her amatör bir başka amatör balıkçıyı oto kontrol etmeli...Yazılan mesajlarda ne aşağılama ne de arkadaşımızın adına karşı yapılmış birşey yok..Sonuçta sadece fotoğraflarda ki görüntülerden yola çıkılarak yorumlar yapıldı...
Sen bu boyda bir eşkinanın yakalanmasını kabul ediyorsan ona da diyecek sözüm yok...
Niyetimiz bağcıyı dövmek değil,o bağdan her zaman üzüm yemek...
Selamlar.
[/SIZE]
BALIK and OZAN yazdı:teşekkürler arkadaşlar..balıklar yeterli boyda bence..ben ilk defa buraya rapor yazmıyorum ilk defada da balıkçılık yapmıyorum..limit altı balıkları onlarca kez suya etmişimdir..bu balıkların yanında 9 tanesinide suya iade ettim.sargoz35 arkadaşımızı duyarlılığından dolayı kutluyorum..saygılar sevgiler..
Sevgili Ozan ;
Bu mesajları yazarken açıkçası vereceğin tepki beni daha çok düşündürüyordu...
Senin daha iyi avların olduğunu biliyorum.
Ben sadece ne kadarda limitlerde bu tür için böyle avlar yapılır müsadesini bilsemde vicdani yanım buna müsade etmemektedir.Bu benim görüşüm ve bunu dile getirdim.
Gelin balığı sularımızda nesli gitgide azalan bir tür.Bu boylarda bir eşkinanın yakalanması açıkçası biz amatör balıkçılar tarafından yapılmamalı diye düşünüyorum...Bu hassasiyetin gözlerden kaçtığını düşünerekten yazdım mesajlarımı...Face adresimden de fotoğraflarını eğitici ve bilgilendirici olması açısından paylaştım...Bir çok amatör arkadaşım da bu sayede vicdani sirkülerini gözden geçirme gereği duydular....
Sana karşı kesinlikle bir kasıt olarak algılama bunu...
Fikret abime dediğim gibi,niyet ''bağcıyı dövmek değil, o bağdan her zaman üzüm yemek ''
Selamlar.
[/SIZE]