Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turanköy 31/05-03/06
arkadaşlar birkaç resimde benden

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
Bul
Orada olmayı çok istemiştim.Bu sefer kısmet olmadı. Güzel vakit geçirmenize çok sevindim abilerim. İnşallah bir daha ki sefer aranızda olacağım.
Sazanları özledim...
Bul
Te hepsini birden yüklesene Harun be yawSmile
Bul
arkadaşlar ne diyeyim on numara muhabbet ortam balık ateş çaydanlık sofra harika muhabbetiniz daim olsun orda olmak çok isterdim.AlkisSeerfAlkisSeerf
Bul
ömer resimler çok büyük yükleyemedim nizam abi resimleri daha gelmedi herhalde
Hehe
ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
Bul
kutluyorum sizleri tanıdık yüzler tanıdık yerler herşey şahane tarihler çakıştı gelemedim nasip olursa bir dahaki sefere.
Bul
Serkan'ım harika anlatmışsın, söyleyecek tek kelime kalmış kendi adıma her birinize sonsuz teşekkürler. Musafirperverliği ile Harun'cuğum, bizleri fırsat buldukça ziyaret eden Necdet abiyede ayrıca çok teşekkürler. Tadı damağımda kaldı. Tam bir hayal gibi.Gulumse
Bul
böyle buluşmalara katıldığım zaman inanın çok mutlu oluyorum. kısmet olmayıp katılamadığım için üzülüyorum.resimler teselli oluyor bize. emeğinize yüreğinize sağlık. herşeyiyle muhteşem olmuş.yine zamandan güzel anlar çaldınız. hepinizi sevgiyle selamlıyorum.AlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:böyle buluşmalara katıldığım zaman inanın çok mutlu oluyorum. kısmet olmayıp katılamadığım için üzülüyorum.resimler teselli oluyor bize. emeğinize yüreğinize sağlık. herşeyiyle muhteşem olmuş.yine zamandan güzel anlar çaldınız. hepinizi sevgiyle selamlıyorum.AlkisSeerfAlkis
Seninde kulaklarını çınlatmışızdır be İsmail'im. umarım bir dahaki sefere hep birlikte.Gulumse
Bul
Of off.. ortam 10 numara, muhabbeti yeter, balıklar da cabası.. Alkis
bir tutkudur balık tutmak..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2014 Erdek-Turanköy org. foto ve videoları. Lakerda 201 24,256 07-11-2014, 00:12
Son Yorum: HAŞİM77
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 58,201 08-06-2014, 22:35
Son Yorum: LeVrEkCi
  Turankoy episode 4; return to fishermans tedirgin SaZaN 42 5,727 04-06-2013, 14:36
Son Yorum: ALTAYLI
  Turanköy Resimleri Hele Şükür tedirgin SaZaN 29 5,489 09-06-2010, 22:23
Son Yorum: tedirgin SaZaN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi