13-05-2013, 20:12
Ufuk hocam bereketli olsun..

İstanbul' a Yaz gelmiş.
|
13-05-2013, 22:21
![]() ![]() ![]() ![]()
14-05-2013, 01:22
Hocam sezonu açmışsınız. Tebrikler.
![]() ![]() Tatil avlarınızı merakla bekliyorum. ![]() Selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
14-05-2013, 10:41
ufuk hocam pırıl pırıl bir hava ve balık yakalamanın keyfini almışssın
![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
14-05-2013, 14:12
YaKaMoZ yazdı:Tebrikler UFUK hocam fırsatı degerlendirmişsin... Albatros-gr yazdı:guzel havayi,ve ortami degerlendirmissin Hocam..iyi olmus orhanekmekci yazdı:İstanbula yaz gelmiş sen Eskişehirde gibisin Ufuk hocam Tesekkurler arkadaşlar. Hastalık diye boşuna dememisler. Su birikintisi gorsek olta atacağız neredeyse.Bogaza gelip böyle havada olta atilmaz mi. Orhan abi ustumdeki mont icin mi oyle dedin. ![]()
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
15-05-2013, 15:50
Ufuk hocam orduevi civarında avlanmışsın sanırım, verimli ve rahat bir meradır. Keyifli bir gün geçirmiş ve güzel de bir av yapmışsın, tebrik eder nicelerini yapmanı dilerim..
Sevgiler.. ![]()
bir tutkudur balık tutmak..
15-05-2013, 18:22
İstanbul balıksız göndermemiş sizi.Güzel bir gün geçirmişsiniz.
Tebrikler üstadım. ![]()
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
17-05-2013, 15:52
ANTALYALI07 yazdı:ufuk hocam oğlunuzu okuluna bırakırken güzel bir istanbul kaçamağı da yapmışsınız.maşallah çaparilerde dolmuş ,afiyetler olsun.paylaşım için teşekkürler. HAŞİM77 yazdı:Tebrikler hocam bir taşta üç kuş misali bütün işleri halldip boğazın güzel havasınıda almışsın. Afiyet olsun. yycolak yazdı:helal olsun hocama,her fırsatta şansını deniyorsun.tebrikler. Teşekkür ederim arkadaşlar.Başarı dilekleriniz için de ayrıca teşekkürler. ![]() ![]()
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
17-05-2013, 15:57
LeVrEkCi yazdı:ufuk hocam aradığında ereğlide toplanıyordum,sonra murat aradı oda beyazıttaymış,akşam bi rakı içelim dedi,ereğlide oldugumu duyunca başka zamana bıraktık. Sanırım daha yeni gelmiştin Ereğli ye.Bavulları indiriyordun. Kırlangıçtan önceydi yani ![]() Lakerda yazdı:Ufuk hocam bereketli olsun.. mariner8 yazdı: Bahadır Sarıca yazdı:Hocam sezonu açmışsınız. Tebrikler. fish or die yazdı:ufuk hocam pırıl pırıl bir hava ve balık yakalamanın keyfini almışssın Teşekkür ederim arkadaşlar. Geçerken uğramak gibi oldu. Bu arada çapariye 1 adet kefal de geldi. İstavritlerle beraber.Buna çok şaşırdım. ![]()
17-05-2013, 16:03
xfisher yazdı:Ufuk hocam orduevi civarında avlanmışsın sanırım, verimli ve rahat bir meradır. Keyifli bir gün geçirmiş ve güzel de bir av yapmışsın, tebrik eder nicelerini yapmanı dilerim.. Mustafa DEDEMLİ yazdı:İstanbul balıksız göndermemiş sizi.Güzel bir gün geçirmişsiniz. Teşekkür ederim arkadaşlar. Berkan tam nersi vallahi bakamadım.Park yeri buldum tamam dedim. ![]() Mustafa bey iltifatınıza teşekkür ederim; ama üstadlık kolay değil.Keşke olabilsek. Tüm dostlarıma sevgi ve selamlarımla..
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
istanbul civarı balık durumunu bilen? | demdem | 4 | 1,054 |
14-04-2015, 08:14 Son Yorum: Avcı Altan |
|
Balıklara bahar gelmiş | naxos 5 | 28 | 4,860 |
03-04-2010, 11:13 Son Yorum: fotokopici |
|
İmarete Lambukalar Gelmiş | mariner8 | 32 | 4,773 |