Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbul' a Yaz gelmiş.
Ufuk hocam bereketli olsun..Seerf
Bul
Alkis Bravo Ufuk hocam Alkis İstanbulda o güzel havada güzel balıkçılık yapmışsın Alkis devamını dilerim , rastgele 76
Bul
Hocam sezonu açmışsınız. Tebrikler.AlkisSeerf
Tatil avlarınızı merakla bekliyorum. Wink
Selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
ufuk hocam pırıl pırıl bir hava ve balık yakalamanın keyfini almışssın Seerf pazar-pazartesi bende istanbuldaydım boğazda adım atacak yer yoktu balıkçılardanSmile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
YaKaMoZ yazdı:Tebrikler UFUK hocam fırsatı degerlendirmişsin...AlkisSeerf

Albatros-gr yazdı:guzel havayi,ve ortami degerlendirmissin Hocam..iyi olmusAlkis
ogluna da basarilar
rastgele

orhanekmekci yazdı:İstanbula yaz gelmiş sen Eskişehirde gibisin Ufuk hocamHappyşaka bir yana İstanbuldan yine balıksız dönmedinAlkisRasgele.

Tesekkurler arkadaşlar. Hastalık diye boşuna dememisler. Su birikintisi gorsek olta atacağız
neredeyse.Bogaza gelip böyle havada olta atilmaz mi.
Orhan abi ustumdeki mont icin mi oyle dedin.Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Ufuk hocam orduevi civarında avlanmışsın sanırım, verimli ve rahat bir meradır. Keyifli bir gün geçirmiş ve güzel de bir av yapmışsın, tebrik eder nicelerini yapmanı dilerim..
Sevgiler..
Seerf
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
İstanbul balıksız göndermemiş sizi.Güzel bir gün geçirmişsiniz.
Tebrikler üstadım.Alkis
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
Bul
ANTALYALI07 yazdı:ufuk hocam oğlunuzu okuluna bırakırken güzel bir istanbul kaçamağı da yapmışsınız.maşallah çaparilerde dolmuş ,afiyetler olsun.paylaşım için teşekkürler.

HAŞİM77 yazdı:Tebrikler hocam bir taşta üç kuş misali bütün işleri halldip boğazın güzel havasınıda almışsın. Afiyet olsun.Gulumse

yycolak yazdı:helal olsun hocama,her fırsatta şansını deniyorsun.tebrikler.
delikanlıya başarılar dilerim.
teşekkürler.Gulumse

Teşekkür ederim arkadaşlar.Başarı dilekleriniz için de ayrıca teşekkürler. AlkisSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
LeVrEkCi yazdı:ufuk hocam aradığında ereğlide toplanıyordum,sonra murat aradı oda beyazıttaymış,akşam bi rakı içelim dedi,ereğlide oldugumu duyunca başka zamana bıraktık.
sonra eve gelmem 21:00 olabildi.Seerf

Sanırım daha yeni gelmiştin Ereğli ye.Bavulları indiriyordun. Kırlangıçtan önceydi yani Gulumse

Lakerda yazdı:Ufuk hocam bereketli olsun..Seerf

mariner8 yazdı:Alkis Bravo Ufuk hocam Alkis İstanbulda o güzel havada güzel balıkçılık yapmışsın devamını dilerim , rastgele 76

Bahadır Sarıca yazdı:Hocam sezonu açmışsınız. Tebrikler.Seerf
Tatil avlarınızı merakla bekliyorum. Wink
Selamlarımla...

fish or die yazdı:ufuk hocam pırıl pırıl bir hava ve balık yakalamanın keyfini almışssın Seerf pazar-pazartesi bende istanbuldaydım boğazda adım atacak yer yoktu balıkçılardan

Teşekkür ederim arkadaşlar. Geçerken uğramak gibi oldu. Bu arada çapariye 1 adet kefal de geldi. İstavritlerle beraber.Buna çok şaşırdım.Smile
Bul
xfisher yazdı:Ufuk hocam orduevi civarında avlanmışsın sanırım, verimli ve rahat bir meradır. Keyifli bir gün geçirmiş ve güzel de bir av yapmışsın, tebrik eder nicelerini yapmanı dilerim..
Sevgiler..
Seerf

Mustafa DEDEMLİ yazdı:İstanbul balıksız göndermemiş sizi.Güzel bir gün geçirmişsiniz.
Tebrikler üstadım.Alkis

Teşekkür ederim arkadaşlar.
Berkan tam nersi vallahi bakamadım.Park yeri buldum tamam dedim. Siyirdim

Mustafa bey iltifatınıza teşekkür ederim; ama üstadlık kolay değil.Keşke olabilsek.

Tüm dostlarıma sevgi ve selamlarımla..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  istanbul civarı balık durumunu bilen? demdem 4 1,054 14-04-2015, 08:14
Son Yorum: Avcı Altan
  Balıklara bahar gelmiş naxos 5 28 4,860 03-04-2010, 11:13
Son Yorum: fotokopici
  İmarete Lambukalar Gelmiş mariner8 32 4,773 31-08-2009, 21:07
Son Yorum: mariner8
  babuç istanbul turu BABUÇ 13 3,223 17-03-2009, 00:13
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  istanbul aynalısı kovboy 19 3,524 19-08-2008, 08:48