Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Babuba denize açılmaya hazır.
Tebrik ederim çok güzel olmuş güzel ortamlarda güzel balıkçılıklar da kullanırsınız inşallahAlkisAlkis.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
allah kazalardan belalardan korusun kardeşim.çok güzel olmuş.emeğine sağlık.bol ve kocaman balıklı avlarda kullanırsın inşallah.
izmire bile gelirsin sen artık o güzelle.Smile
Bul
kazasız belasız güzel avlara inşallah nihat abi Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Güzel olmuş kazasız belasız bol avlarda kullanman dileğiyle.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
BABUÇ yazdı:Nihat kardeşim hayırlı uğurlu osun Allah kazasız bol balıklı günlerde kullanmayı nasip etsin.
Abicim teşekkür ederim.
bucalıfikret yazdı:nihat hayırlı uğurlu olsun iyi avlarda kullanma nasip olsun rast gele.Alkis
o masada bir duple içmek nasip olsun.SeerfSeerf
Fikret abi, ben denizde pek alkol almam. Malum deniz bu hiç belli olmaz. ama tekneyi bağlar masayı yine kullanırım o açıdan. Teşekkür ediyorum.

yalnız balıkçı yazdı:Hayırlı uğurlu olsun,bol nasipler..
Teşekkür ederim.

rusan yazdı:Hayırlı olsun Nihat abi, kazasız belasız bol balıklı avlarda kullanman dileklerimle Seerf
Ruşan teşekkürler kardeşim.

Lakerda yazdı:Hayırlı olsun Nihat, kazasız belasız bo bereketli avların olsun inşallah.Tekne harika görünüyor.
Teşekkür ediyorum. Abicim bizi çok uğraştırdı ama buna değdi. Önce rengi koyu oldu falan dedim ama gözüm alıştı artık.
ANTALYALI07 yazdı:nihat abi hayırlı uğurlu olsun,güle güle avlanmak nasip olsun,tam bir keyifçi olmuş,süper.rastgele.
Teşekkür ediyorum. Hem balıkçı hem keyifçi oldu.
HAŞİM77 yazdı:Çok süper olmuş insan onla denize açılınca eve gelmek istemez.Siyirdim En güzel günlerde kazasız belasız kullanmanı dilerim.Affet
Abicim teşekkür ediyorum. Hanım kızmasa eve gitmemde kızıyor.
SpinAvcısı yazdı:Nihat abi görselliğe çok önem vermişsin çok iyi gorunuyor.allah utandırmasın sağ salim çıkarsn insll
yok be okadar gorselliği yok. Sadece usturmacaler biraz görsellik vermiş. Yoksa tamamen emniyete yonelik çalışma.

LeVrEkCi yazdı:hayırlı olsun adaş,güzel olmuş MAŞALLAH,kazasız belasız bol balıklı zevkli avların olsun inşallah.GulumseAlkis

Adaşım teşekkür ediyorum.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
doktor yazdı:Tebrik ederim çok güzel olmuş güzel ortamlarda güzel balıkçılıklar da kullanırsınız inşallahAlkisAlkis.
Teşekkür ediyorum
yycolak yazdı:allah kazalardan belalardan korusun kardeşim.çok güzel olmuş.emeğine sağlık.bol ve kocaman balıklı avlarda kullanırsın inşallah.
izmire bile gelirsin sen artık o güzelle.Smile
Yalçın abi buralarda buyuk balık kalmadı (yakınlarımızda) ama bu sene uzun mesafeyede niyetim var. (Eski hisar, esenköy, mudanya gibi.) Teşekkür ediyorum.

fish or die yazdı:kazasız belasız güzel avlara inşallah nihat abi Seerf
Teşekkür ediyorum.

bucalı yazdı:Güzel olmuş kazasız belasız bol avlarda kullanman dileğiyle.

Teşekkür ediyorum.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
saglıklı günlerde kullanın .. Alkis
Bul
Hadi hayırlısı Nihat abi SmileSeerf bol balıklı avlarda sıkıntısız kullanman dileğimle Seerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
ne güzel işte mudanyadan sonrası yokuş aşağı zaten nikocum.bir bakmışsın izmir.Gulumse
Bul
Niko öbür teknende güzeldi,bu dahada güzel.ayna kıç her zaman hoşuma gider.bencede bu daha güzel (maşallah).hayırlı uğurlu ve nasibi bol olsun.güle güle kullan.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi