04-04-2013, 17:56
iyi günlerde bol ve kocaman balıklı avlarda kullan furkancım.

4.50 Safter - 9.8 hp 4 zamanlı tohatsu.
|
04-04-2013, 17:56
iyi günlerde bol ve kocaman balıklı avlarda kullan furkancım.
![]()
04-04-2013, 20:25
yycolak yazdı:iyi günlerde bol ve kocaman balıklı avlarda kullan furkancım. şekerim sanada lazım birtane. ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
04-04-2013, 21:56
LeVrEkCi yazdı:furkan hayırlısı olsun kazasız belasız iyi avlarda kullanman nasip olsun inşallah. Nihat abi sağolasın. Bende mayıs 4 5 gibi indiriyorum kısmetse herhafta sonu cumadan pazara kadar yazlıkta balık peşinde olacağım. Senden öğreneceğim şeyler var ![]()
04-04-2013, 23:00
FuRkAn * yazdı:Nihat abi sağolasın. Bende mayıs 4 5 gibi indiriyorum kısmetse herhafta sonu cumadan pazara kadar yazlıkta balık peşinde olacağım. Senden öğreneceğim şeyler var bildiklerimizi biribirimize aktararak daha verimli çalışırız furkan,ama sana trofe levreklerin yani 5 kg üstü levreklerin en çok çıktıgı gemi batığının yerini öğreteyim gerisi zaten herzaman yaptığımız şey ![]()
05-04-2013, 11:40
LeVrEkCi yazdı:bildiklerimizi biribirimize aktararak daha verimli çalışırız furkan,ama sana trofe levreklerin yani 5 kg üstü levreklerin en çok çıktıgı gemi batığının yerini öğreteyim gerisi zaten herzaman yaptığımız şey Eyvah ![]()
06-04-2013, 12:25
Hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan
![]()
22-04-2014, 12:18
bucalıfikret yazdı:furkan hayırlısı olsun faturasız sakın alma ben şimdi ceremesini çekiyorum. valla bende fatura kayıt kuyudat hepsi vardı ama malesef 20 HP Honda motorumu çaldılar yaklaşık 2 sene oldu ne ses var ne soluk...Almak istiyorum 2 senedir büyük boşluktayım bir yandan da yine çalınır diye korkuyorum malesef..Deniz motorlarının güvenliği sağlanmadığı sürece de cesaret edemeyeceğim herhalde nihayetinde yaptırım yok kolayca sökülüp çalınıyor... aRMaNaSCo yazdı:valla bende fatura kayıt kuyudat hepsi vardı ama malesef 20 HP Honda motorumu çaldılar yaklaşık 2 sene oldu ne ses var ne soluk...Almak istiyorum 2 senedir büyük boşluktayım bir yandan da yine çalınır diye korkuyorum malesef..Deniz motorlarının güvenliği sağlanmadığı sürece de cesaret edemeyeceğim herhalde nihayetinde yaptırım yok kolayca sökülüp çalınıyor...Emir güzel paylaşımlar dileğiyle hoşgeldin. motorun için geçmişler olsun. ama tek bir fırtınada her şeyden vazgeçmiş gibi görünüyorsun. milletin evinin önünden arabası çalınıyor, bir daha ses seda çıkmıyor. tabiki mal canın yongası, ama tedbiri, kontrolü elden bırakmamak lazımki hırsızın da başını belaya sokmayalım dimi ama. Yaptırım yok sözün de çok doğru, hırsızlık yapanlar pek tutuklanmıyor ama, en azından malı çalınanda yargılanmıyor. o bari sevindirici.
23-04-2014, 14:46
aRMaNaSCo yazdı:valla bende fatura kayıt kuyudat hepsi vardı ama malesef 20 HP Honda motorumu çaldılar yaklaşık 2 sene oldu ne ses var ne soluk...Almak istiyorum 2 senedir büyük boşluktayım bir yandan da yine çalınır diye korkuyorum malesef..Deniz motorlarının güvenliği sağlanmadığı sürece de cesaret edemeyeceğim herhalde nihayetinde yaptırım yok kolayca sökülüp çalınıyor...Geçmiş olsun Emir,Türkiyede tekne motorları sigorta kapsamında olmadığından tekneyi güvenlikli yerde tutacaksın yada küçük motor alıp benim gibi yanında taşıyacaksın ![]()
Bornova - izmir
23-04-2014, 15:39
Furkan bol balikli avlarin olsun
![]() bencede motor ufak gelir..fakat daha sonraki cevaplarinda,okudum..kiyi avlari ve sirti avlarindan,bahsediyorsun ve fazla acilmamaktan bahsedince sorun yok.. kazasiz belasiz bol balikli avlarda kullan ![]() rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|