Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.50 Safter - 9.8 hp 4 zamanlı tohatsu.
iyi günlerde bol ve kocaman balıklı avlarda kullan furkancım.Alkis
Bul
yycolak yazdı:iyi günlerde bol ve kocaman balıklı avlarda kullan furkancım.Alkis

şekerim sanada lazım birtane.71
Bul
LeVrEkCi yazdı:furkan hayırlısı olsun kazasız belasız iyi avlarda kullanman nasip olsun inşallah.
tekne benimkiyle aynı,tekneden çok memnunum,tek sorun livarlarda tek delik var ve canlı yem uzun yaşamıyor.bu sene kısmetse 2. hatta 3. delikleri açmayı düşünüyorum.
tohatsu motorlar son zamanlarda iyi tuttu ve gayet iyi verim alınıyor.
bu sene denizin ortasında tanışacağız artık inşallah.
ben mayıs başı kısmetse tekneyi indirrim ve mayısın 3.veya 4. haftası yalnız başıma ailesiz olarak gidip 1 hafta hem av hemde ev tadilatı düşünüyorum.kısmetse yazın bol bol muhabbet ederiz Gulumse

Nihat abi sağolasın. Bende mayıs 4 5 gibi indiriyorum kısmetse herhafta sonu cumadan pazara kadar yazlıkta balık peşinde olacağım. Senden öğreneceğim şeyler var Smile
Bul
FuRkAn * yazdı:Nihat abi sağolasın. Bende mayıs 4 5 gibi indiriyorum kısmetse herhafta sonu cumadan pazara kadar yazlıkta balık peşinde olacağım. Senden öğreneceğim şeyler var Smile

bildiklerimizi biribirimize aktararak daha verimli çalışırız furkan,ama sana trofe levreklerin yani 5 kg üstü levreklerin en çok çıktıgı gemi batığının yerini öğreteyim gerisi zaten herzaman yaptığımız şey Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:bildiklerimizi biribirimize aktararak daha verimli çalışırız furkan,ama sana trofe levreklerin yani 5 kg üstü levreklerin en çok çıktıgı gemi batığının yerini öğreteyim gerisi zaten herzaman yaptığımız şey Gulumse

Eyvah Siyirdim Heyecanlandım.
Bul
Hayırlı ugurlu olsun güle güle kullanGulumse
Bul
bucalıfikret yazdı:furkan hayırlısı olsun faturasız sakın alma ben şimdi ceremesini çekiyorum.

valla bende fatura kayıt kuyudat hepsi vardı ama malesef 20 HP Honda motorumu çaldılar yaklaşık 2 sene oldu ne ses var ne soluk...Almak istiyorum 2 senedir büyük boşluktayım bir yandan da yine çalınır diye korkuyorum malesef..Deniz motorlarının güvenliği sağlanmadığı sürece de cesaret edemeyeceğim herhalde nihayetinde yaptırım yok kolayca sökülüp çalınıyor...
Bul
aRMaNaSCo yazdı:valla bende fatura kayıt kuyudat hepsi vardı ama malesef 20 HP Honda motorumu çaldılar yaklaşık 2 sene oldu ne ses var ne soluk...Almak istiyorum 2 senedir büyük boşluktayım bir yandan da yine çalınır diye korkuyorum malesef..Deniz motorlarının güvenliği sağlanmadığı sürece de cesaret edemeyeceğim herhalde nihayetinde yaptırım yok kolayca sökülüp çalınıyor...
Emir güzel paylaşımlar dileğiyle hoşgeldin. motorun için geçmişler olsun. ama tek bir fırtınada her şeyden vazgeçmiş gibi görünüyorsun. milletin evinin önünden arabası çalınıyor, bir daha ses seda çıkmıyor. tabiki mal canın yongası, ama tedbiri, kontrolü elden bırakmamak lazımki hırsızın da başını belaya sokmayalım dimi ama. Yaptırım yok sözün de çok doğru, hırsızlık yapanlar pek tutuklanmıyor ama, en azından malı çalınanda yargılanmıyor. o bari sevindirici.
Bul
aRMaNaSCo yazdı:valla bende fatura kayıt kuyudat hepsi vardı ama malesef 20 HP Honda motorumu çaldılar yaklaşık 2 sene oldu ne ses var ne soluk...Almak istiyorum 2 senedir büyük boşluktayım bir yandan da yine çalınır diye korkuyorum malesef..Deniz motorlarının güvenliği sağlanmadığı sürece de cesaret edemeyeceğim herhalde nihayetinde yaptırım yok kolayca sökülüp çalınıyor...
Geçmiş olsun Emir,Türkiyede tekne motorları sigorta kapsamında olmadığından tekneyi güvenlikli yerde tutacaksın yada küçük motor alıp benim gibi yanında taşıyacaksınGulumseAramıza hoş geldin,keyifli paylaşımlar dilerim.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
Furkan bol balikli avlarin olsunAlkis
bencede motor ufak gelir..fakat daha sonraki cevaplarinda,okudum..kiyi avlari ve sirti avlarindan,bahsediyorsun ve fazla acilmamaktan bahsedince sorun yok..
kazasiz belasiz bol balikli avlarda kullan Seerf
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi