Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Akdeniz Team 1. Organizasyon
Heyecan ve merakla bekliyorumAlkis76 İnşallah keyifle gerçekleştirirsiniz
Bul
İnşallah keyifli ve güzel bir organizasyon olur. Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
Zor olurHappy
Bul
YaKaMoZ yazdı:Zor olurHappy

murat zoru başarırsınız bir gayret tamamdır.Siyirdim
Bul
bucalıfikret yazdı:murat zoru başarırsınız bir gayret tamamdır.Siyirdim

Bakcaz görcezSiyirdim
Bul
hayirli olsun Alkis
her seyin bir ilki vardir..bol foto bekliyoruzSeerf..videoda zarar getirmez haniSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Murat abi hemen karamsara bağladı Siyirdim Onu bunu bilmemde pazar günü balığa gitmezsem yavaş yavaş sıyırmaya başlayacam ben Siyirdim
DeLi_KuRT yazdı:Murat abi hemen karamsara bağladı Siyirdim Onu bunu bilmemde pazar günü balığa gitmezsem yavaş yavaş [SIZE="5"]sıyırmaya [/SIZE]başlayacam ben Siyirdim

nick`ine yakisir SafakSiyirdimHappy
ama merak etme,bir sey olmaz..biz eski kurtlar,aylar oldu cikmadik...siyirmaya az kaldi..ama siyrilmadikSiyirdimHappy
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:nick`ine yakisir SafakSiyirdimHappy
ama merak etme,bir sey olmaz..biz eski kurtlar,aylar oldu cikmadik...siyirmaya az kaldi..ama siyrilmadikSiyirdimHappy

Abi Atla gel beraber gidelim Smile İş iş nereye kadar varmı balık tutmaktan güzel birşey Siyirdim
DeLi_KuRT yazdı:Abi Atla gel beraber gidelim Smile İş iş nereye kadar varmı balık tutmaktan güzel birşey Siyirdim

cok tesekkur ederim Safak..cok sagol
fakat atla dedigin yere kafam basmadi..araba mi..ucak mi..gemi mi...SiyirdimHappy
hani yakiniz ya..en kisa yol ne taraftanSiyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Akdeniz team AkDeNiZ TeaM 74 19,187 01-11-2014, 12:40
Son Yorum: muratkahraman
  Akdeniz team 1. Organizasyon AkDeNiZ TeaM 53 8,989 15-05-2012, 19:53
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi