Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zıpkınlada bunlar çıktı.
yycolak yazdı:helal olsun size.Alkisdalış için hiçde fena sayılmaz.Alkisafiyetle kardeşim.atakan neler yaptı,onda foto yokmu.Hi

Teşekkürler Yalçın abicim. Atakandada 2-3 levrek var. Foto çekmemiştir o sanırım. Benim kız çektirdi bu fotolarıda.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
eşref sürek yazdı:Barış tebrikler bu güzel avlarınn devamını dilerim
rastgele

Eşref abi teşekkürler .

Bul
bucalıfikret yazdı:bravo barış zıpkın kıyı avı tekne avı elin boş dönmüyorsun eline sağlık daha bollarına rast gele atakan'da birşey yokmu.nefesiniz açık olsun.AffetAlkisSeerf

Eyvallah Fiko abi sağolasın. Atakandada var bu kadar. Bu arada buzluğu vereyim bu hafta sonu sana hatun kızıyor balkonu doldurdum diye. 3 tane koca buzluklaSmile

Bul
Barış abi bu soğukta o suya girmek gerçekten cesaret ister cesaretin mükafatını almışssın tebrikler abi
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
bucalı yazdı:Eyvallah Fiko abi sağolasın. Atakandada var bu kadar. Bu arada buzluğu vereyim bu hafta sonu sana hatun kızıyor balkonu doldurdum diye. 3 tane koca buzluklaSmile
olur barış nezaman istersen alode yeter.AlkisSeerf
Bul
Bereketli av olmuş , ellerinize sağlık...

Bizim tarafta ( Şakran - Aliağa ) dalış yaptıysanız , ölü balık ile karşılaşmanız çok normal...
Liman için sürekli dinamit kullanıyorlar , ve hafriyat yüklü gemiler gece gündüz çalışıyor. Kaçabilen balıklar Kazıkbağları ve Bozburun mevkiilerine kaçıyor , kaçamayanlar da ölüyor...

Donanma Komutanlığında görevli iken dalış eğitimlerinde , su eğer çok soğuk ise sudan çıktıktan sonra kanyak içirirlerdi ki soğukta daralan kılcal damarlar genişlesin... Soğuk su dalışlarında dikkat edin derim...76
[SIGPIC][/SIGPIC]
Deniz üstünde yürürüz... Düşmanı arar buluruz... Öcümüzü komaz alırız... Bize " BAHRİYELİ " derler...
Bul
Cihan Deniz yazdı:Barış abi bu soğukta o suya girmek gerçekten cesaret ister cesaretin mükafatını almışssın tebrikler abi

Eyvallah kardeşim sağol pek verimli olmasada benim aileme yetecek kadar balık vardı.

Bul
Woiwodia yazdı:Bereketli av olmuş , ellerinize sağlık...

Bizim tarafta ( Şakran - Aliağa ) dalış yaptıysanız , ölü balık ile karşılaşmanız çok normal...
Liman için sürekli dinamit kullanıyorlar , ve hafriyat yüklü gemiler gece gündüz çalışıyor. Kaçabilen balıklar Kazıkbağları ve Bozburun mevkiilerine kaçıyor , kaçamayanlar da ölüyor...

Donanma Komutanlığında görevli iken dalış eğitimlerinde , su eğer çok soğuk ise sudan çıktıktan sonra kanyak içirirlerdi ki soğukta daralan kılcal damarlar genişlesin... Soğuk su dalışlarında dikkat edin derim...76

Teşekkürler kardeşim. Aynen benim düşündüğüm gibi dinamit işi sanırım. Şu kanyak işide iyi olucak sanırım ilk dalışta deneyeceğim çünkü donuyoruzSmile

Bul
bucalı yazdı:Teşekkürler Yalçın abicim. Atakandada 2-3 levrek var. Foto çekmemiştir o sanırım. Benim kız çektirdi bu fotolarıda.
çekseymiş iyi olacaktı.
bucalı yazdı:Teşekkürler kardeşim. Aynen benim düşündüğüm gibi dinamit işi sanırım. Şu kanyak işide iyi olucak sanırım ilk dalışta deneyeceğim çünkü donuyoruzSmile
aman dalıştan önce alkol almayın çok fena oluyor.sonrasındada sıcak bir kahve daha iyi gelir.dalmadan bol kola için.suyun içinde iyi olur.SmileWinkaman dikkat,gerçekten soğuksu dalışları tehlikeli hele elbiseleriniz inceyse.Nayirolamaz
Bul
yycolak yazdı:çekseymiş iyi olacaktı.

aman dalıştan önce alkol almayın çok fena oluyor.sonrasındada sıcak bir kahve daha iyi gelir.dalmadan bol kola için.suyun içinde iyi olur.SmileWinkaman dikkat,gerçekten soğuksu dalışları tehlikeli hele elbiseleriniz inceyse.Nayirolamaz

Dalıştan önce değil , dalıştan sonra içiliyor kanyak...Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]
Deniz üstünde yürürüz... Düşmanı arar buluruz... Öcümüzü komaz alırız... Bize " BAHRİYELİ " derler...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi