07-12-2012, 17:54
orhanekmekci yazdı:Ellerine sağlık kaptanımOrhan kardeşim sağ olasın macoyu anamura verdik yeni sahibi rica etti arabaya benzin koydu gidip bıraktım.bereketli avlarda kullanmak nasip olsun.Tekne alana hayırlı olsun,özgüde iyiymiş
rasgele.

LeVrEkCi yazdı:eline sağlık rauf abi,inşallah tuttugu balıklarıda paylaşman nasip olur,safter 450 için 25 baya bi kuvvetli olmuş hayırlısı olsun.Evet nihat artık 15-20 km uzaklara gidiyorum bu büyüklükte motor gerekliydi.
turna yazdı:Rauf abi önce yeni teknen hayırlı ve uğurlu olsun, alllah kaza bela vermesin, güle güle kullan, jikler de çok güzel olmuş avın bol olsun, heralde alçı kalıpta çalıştınız ?.Teşekküler Mehmet.evet kartonpiyer alcısı kullandım.
bucalıfikret yazdı:rauf abi tekne ve motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanma nasip olsunCok teşekkür ederim Fikret ustam rastgelsin.jig takımları harika olmuş eline emeğine sağlık güzel balık avların olsun rast gele.
rusan yazdı:Yeni teknen hayırlı olsun Rauf abi, kazasız belasız bol balıklı avlarda kullanmak nasip olsun. Eline emeğine sağlıkCok sağ ol arkadaşım iyi günler.
bucalıfikret yazdı:rauf abi boyama işini nasıl yaptın bilgi verirsen sevinirim rast gele.Fikret hem cam boyası var işin icinde hemde helogram pilastik kahıt(okul defteri kaplamakta kullanılan) birde 2 cm genişliğinde iki tarafı yapışkanlı bant.bu işlem bir tek jig icin 1 saat sürüyor nasıl bir kayıt yaparım düşünmem lazım belki ilerde buna ait videom olur.
Cahit Acun yazdı:Yeni teknen hayırlı olsun, Rauf Bey.İyi günlerde,kazasız-belasız kullanmak nasip olsun.Yaptığın çalışmalar takdire şayan..Paylaştığın için teşekkürler ediyorum.Ellerine,yüreğine sağlık.Cahit ustadım sağ olasın hayırlı avlar dilerim rastgelsin.