Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kralların dansı
tedirgin SaZaN yazdı:raporun her cümlesinden sonra bir kaç saniye o anı hayal etmek için gözleri kapatıyorum,aynı avı sanki bende yaşıyorum,lakin hayali lüferlerin pek tadı olmuyorSiyirdimneyse o kısmıda ileride hallolur, ellerine sağlık Cahit abi,afiyetleAlkisSeerf

Lüfere gidemediğim zamanlar,bende senin gibi yapıyorum.Eski resimleri açıp,o anı tekrar tekrar yaşıyorum.Kendi kendime gaz veriyorum.Sonunda durum ne olursa olsun,kendimi denizin kıyısında buluyorum.Bir daha da geri dönüşüm olmuyor...Happy Kendine iyi bak.Sevgiyle ve sevdiklerinle kal..
Bul
cahit abi eline sağlık lüfer tutmak için istanbulamı gitsem.76
Bul
Cahit abi..her zamanki gibi superAlkisSeerf
afiyet olsunSeerf
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Cahit abi belgesel gibi rapor hazırlıyorsun valla,o anları yaşatıyorsun insana Seerf
Cahit abim lüferle dansın bir harika
bugüzel avlarının devamını dilerim
rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Bu avı sanki beraber yaptık ve lüferleri bereberce çektik,Gulumse
Tebrikler sevgili Cahit kardeşim,AlkisAlkisAlkis gerçekten muhteşemler, ayrıca ızgaranın yanında olmayı çok isterdim, tabi ki seninle beraber olarak, sevgiler hoşça kal. GulumseSeerf
Orhan Küçükbiçmen 1950 İstanbul-Karagümrük
Bul
harika bir dans gösterisi olmuş cahit abicim.işi bilmek gibisi varmı.boşa bekleyip moral bozmaktansa çay içip keyif yapmak.Alkislüferler şahane.ama yine son fota.saz arkadaşları ve keyif dorukta.eski avlarla hayallere dalmak güzel.ama benim son lüfer avımın üzerinden geçen zaman hayalleri bile zorlaştırıyor.yıl 79 muydu 80 mi.Siyirdimhatırlamakta zorluk çekiyorum.biraz müsait olsam tazeleyeceğim ama nerdeeeeeeee....
afiyet şeker olsun abicim.teşekkürler.Gulumse
Bul
bucalıfikret yazdı:cahit abi eline sağlık lüfer tutmak için istanbulamı gitsem.76

Lüfer artık dönüş yoluna geçiyor.Geç kaldın.Seneye inşallah.Avların bol olsun.Kendine iyi bak...
Bul
Albatros-gr yazdı:Cahit abi..her zamanki gibi superAlkisSeerf
afiyet olsunSeerf
rastgele

Teşekkürler sevgili Faruk.Seninde avların hep süper olsun.Livarın balıklarla dolsun.Sevgiler..
Bul
dagistan yazdı:Cahit abi belgesel gibi rapor hazırlıyorsun valla,o anları yaşatıyorsun insana Seerf

Aydın,sadece resim vermek bana çok doğru gelmiyor.O anı yaşamak,yaşadıklarını kağıda dökmek ve siz sevdiklerimle paylaşmak değil mi doğru olan..Yoksa pek bir anlamı yok benim için.

Benimle paylaştığın için teşekkürler ediyorum.Sağ ol...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi