Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maydanozda ilk Çupura 16/11
Daha bereketli avların olsun ERCAN abi... tebrikler rastgele...Seerf
Bul
Güzel bir av olmuş bereketli olsun abi Gulumse dün yalçın abimle tel. görüştük fakat kendiside gidemediği için bir hayli üzgündü.Gulumse Bu arada bu balıklarda bizimde payımız var haberin olsun. Niye diyeceksin: biz çeşme org.bir gün önce orada antreman yapıp bayağı balık doyurduk bu nedenle hak talebinde bulundum.SiyirdimSiyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
bigbossares yazdı:Afiyet olsun..'' Büyük iğne , büyük yem,büyük balık '' lafınızda çok güzel..
Aynen öyle Erkan hocam aynen öyle76 İşlem neyse sonuç ta odur

bucalıfikret yazdı:ercan abim eline sağlık afiyet olsun. yarasın.AlkisSeerf
Sağolasın abicim GulumseYaramaz mıSiyirdimSeerf

Albatros-gr yazdı:yarasin Ercan abiSeerf
cipurada guzelmis haniAlkis
daha buyukleri rastgelir insallahAffet
İnşallah abicim sana da bol şanslar76
Bul
yycolak yazdı:ben sana hep demiyormuydum....aramızda husumet var o balıkla götürme beni diye.Siyirdimbak dediğim gibi oldu işte.aldın kocamanı.helal olsun sana.bundan sonraki değerlendirmelerini ona göre yap.Happy(hele bir götürmeyeceğim deSiyirdim)
inan çok sevindim.bizden başka her kesin çipura yakaladığı yerde bizim boş dönmemiz yer bilmememizdenmiş.çakır hocamada teşekkürler bu arada.inşallah bundan sonra olur.
eline sağlık abicim.afiyet şeker olsun.Alkis
Husumet felan hikaye. Daha yeni yeni tanıdığıımız sular. Biz balık alanlardan eksik değiliz ki. Sen de biliyorsun kokusunu almamız yeter. Gördüğün gibi. Ben orada yerleşik olsam o orkinosları bile bindiririm ama yapacak birşey yok.
Çakr hocama çok çok selam ediyorum kendisini çok sevdim. Eskilerden kalan haza bir beyefendiAlkisAlkis

LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun ercan abi,çuprayla beraber iki yakışıklı güzel resim vermişsiniz GulumseSeerf
Gerçekten yakıştı abisi. Özlemiştim. Kısmetse 26'sından sonra 10-15 gün oradayım inşallah birlikte Lüferleriz76
Bul
Torik Orhanbaba yazdı:Bu güzel avını hele o çıpranı tebrik ederim,Alkis hayatın en güzel anlarından birini yaşadığın her halinden belli oluyor,Happy inşallah sizlerle de bir gün tanışırız sevgili dostum, afiyetler olsun.GulumseSeerf
Çupuranın tekneye alnışına kadar geçen süre gerçekten de en keyifli avlardan biridir.Gulumse O an resmen uçuştayızAffet Ben de sizlerle tanışıp sohbet etmekSeerfisterim. Kısmetse Ç.Kale'ye de gelicem orada epey arkadaşm var ve durmadan çağırıyorlar. Bakalım ne zaman kısmet olacak. Ben de sizleri İzmir'e beklerim

Cihan Deniz yazdı:Ercan abi bereketli olsun afiyet olsun çupra iyiymiş Yalçın abide başlasın artık çupra avına

Yaknda Cihan yakındaSmile YoksaSiyirdim şişmiş kalacak. Mutlaka gazını atmalıBobo
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Tebrikler sevgili Ercan abi. Her türlü fırsatı değerlendiriyorsun maşallah.
Tavalıklar da en güzel şekilde boğulmuşlarSiyirdimSeerf Afiyet olsunAlkisSeerf
Sevgi ve selamlarımla...
Nasıl değerlendirmem abicim. Ama önümüzdeki sezon teknem limanda olacak. İşte o zaman istediğim saniye balıkta olabilcem. Böyle maalesef herşeyin denk gelmesi lazım. Minnakları gerektiği şekilde uğurladım sıra diğer 2sindeSeerf

keser35 yazdı:Balıklar güzel, sofra güzel ee ne diyelim afiyet bal şeker olsun...Alkis
Abisi o balklara günah olmazmıydı. Mundar mı edecektikSeerf Daha keyifli ve büyükleri seninle olsun76
Bul
YaKaMoZ yazdı:Daha bereketli avların olsun ERCAN abi... tebrikler rastgele...Seerf
Sağolasın abicim teşekkürler

HAŞİM77 yazdı:Güzel bir av olmuş bereketli olsun abi Gulumse dün yalçın abimle tel. görüştük fakat kendiside gidemediği için bir hayli üzgündü.Gulumse Bu arada bu balıklarda bizimde payımız var haberin olsun. Niye diyeceksin: biz çeşme org.bir gün önce orada antreman yapıp bayağı balık doyurduk bu nedenle hak talebinde bulundum.SiyirdimSiyirdim
Sizin hakkınız her zaman bakidir abicimSeerf Yeterki geliyoruz deyin. Şimdi bana farz olan o 2 Çupurayı boğarken sizin adınıza da Seerf süslenip yol vericez
Bul
Afiyet olsun .. Gulumse
Bul
abi pasada bayagi yakisikliymis daha bollarina insallah afiyet olsunSeerf
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Ercan abi, fevkaledenin fevkinde çok güzel bir av olmuş...SmileAfiyet bal şeker olsun...

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Maydanozda sırtı-3- yycolak 99 9,583 30-09-2011, 10:20
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi