Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ekim kaçamaği
Torik Orhanbaba yazdı:Sevgili Mustafa kardeşim fazla lafa gerek yok muhteşemsiniz, tebrikler.Alkis

orhanekmekci yazdı:Harika bir av,tebriklerAlkis

yycolak yazdı:harikasınız mustafacım.ekip yine süper bir av gerçekleştirmiş.ellerinize sağlık.Alkis

Teşekkür ederiz abilerim.İlginiz bizleri ziyadesiyle memnun ediyor.
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
Bul
yalnız balıkçı yazdı:Söyleyecek birşey bırakmamışsınız.Görüntüler herşeyi anlatıyor zaten..Tebrikler.

Teşekkür ederiz arkadaşım.Sizlere daha güzelleri nasip olsun.
rusan yazdı:Yine harika bir av yapmışsınız Mustafa abi, bu zamanlarda Kütahya'da kamp kurmak fazlasıyla zordur. Tüm ekibe tebrikler AlkisAlkis

Rusan bu konuda ki emeklerini biliyor ve takip etmeye çalışıyorum.İnşallah sonuçlarını çok güzel bir şekilde alacaksın.
İlgine teşekkür ederiz.
[/COLOR]
Bul
o kadar emek o kadar yorgunluk o kadar masraf ve sonunda tutulan tüm balıkların geri iadesi,AlkisSeerf
Bul
Mustafa seni ve ekibini kutluyorum.hazırlıklarınızda çok güzel olmuş.ve gaiba her şey planlandığı gibi gitmiş.yakalanmış olan onca balıklar,emeklerinizin karşılığını vermiş.
meranın talan edilmmemesi için gösterdiğiniz çabayı haklı buluyorum,ama böyle gölet gibi yerlerde şehir adı bile beni ürkütüyor.bence siz avlaklarınızı iç anadolu-marmara v.s gibi adlandırınız.
bu güzel ortamınızın devamını dilerim,ellerinize,emeklerinize sağlık.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
LeVrEkCi yazdı:o kadar emek o kadar yorgunluk o kadar masraf ve sonunda tutulan tüm balıkların geri iadesi,AlkisSeerf

Tercüman olmuşsun Nihat.Yazdıklarının hepsi çok doğru tespitler.
Teşekkür ederiz.Wink

tahsinmersin yazdı:Mustafa seni ve ekibini kutluyorum.hazırlıklarınızda çok güzel olmuş.ve gaiba her şey planlandığı gibi gitmiş.yakalanmış olan onca balıklar,emeklerinizin karşılığını vermiş.
meranın talan edilmmemesi için gösterdiğiniz çabayı haklı buluyorum,ama böyle gölet gibi yerlerde şehir adı bile beni ürkütüyor.bence siz avlaklarınızı iç anadolu-marmara v.s gibi adlandırınız.
bu güzel ortamınızın devamını dilerim,ellerinize,emeklerinize sağlık.

Aslında söylediğiniz doğru ama bu avlağın bulunduğu bölgede öyle bir muhtar varki göz açtırmıyor.Sabahın ilk ışıklarında geldi yanımıza.Ufak bir istihbarat yaptı.Yanlış bir durum olduğunda hemen jandarmaya haber veriyormuş.Bu yüzden il adı verdik.
Beğendiğinize sevindim.Güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz.
[/COLOR]
Bul
Tebrikler MEHMET abi seni ve ekibini kutluyorum aynı zamanda muhtarında hassasiyetini kutlamak lazımAlkisAlkisAlkis
Bul
Böylesi bir raporu ayakta AlkisAlkisAlkis hepinizi kutluyorum. Harikasınız. May Carp
Bul
YaKaMoZ yazdı:Tebrikler MEHMET abi seni ve ekibini kutluyorum aynı zamanda muhtarında hassasiyetini kutlamak lazımAlkisAlkisAlkis

ALTAYLI yazdı:Böylesi bir raporu ayakta AlkisAlkisAlkis hepinizi kutluyorum. Harikasınız. May Carp

İlginize çok teşekkür ederiz arkadaşlar.
Böyle güzel mesajlardan dolayı bende sizi alkışlıyorum. Alkis Alkis
[/COLOR]
Bul
mustafa abi size imreniyorum.ancak fotoları göremedim,bilgisayarda bir sorun olsa gerek...
Bul
maceratorr yazdı:mustafa abi size imreniyorum.ancak fotoları göremedim,bilgisayarda bir sorun olsa gerek...

Sevgili Rıfat teşekkür ederiz ilgine.Daha güzelleri sana nasip olsun.
Fotolar eklentiden yüklenmediği için göremiyor olabilirsin.
[/COLOR]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi