Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rast Gele Arkadaşlar
Mehmet hoşgeldin. Çok keyifli bir ilçemizde yaşıyorsun her şeyi ile çok güzel olan bu ilçemizde senden sağlam av paylaşımlar bekliyoruzGulumse76
Bul
Alper ailemize hosgeldin
iyi paylasimlarSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Alkisaramıza hoşgeldin Mehmet , iyi paylaşımlar Alkis
Bul
Aramıza hoşgeldin ALPER keyifli paylaşımlar...
Bul
Teşekkür ederim arkadaşlar. 3 gündür Karaburun İsleke' deydim yazlıkta. Hava ve deniz çok durgundu Snifsinf Malum aşırı durgun denizde balık olmuyor. Denizden ve kıyıdan avlarda 3 gün ve gece hiç bi balık tutamadım. Ama kıyıdan kalamar yakalayabildim Happy
Bul
Sevgili Alper,
Aramıza hoş geldin. Keyifli paylaşımlar dilerim.AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Alper aramıza hoşgeldin.iyi paylaşımlar.
oradaki rüzgarların yönlerini ve o an kaç kuvvette estiğini öğren sen bana mutlaka lazımsın.haberleşiriz.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Merhaba arkadaşlar. Ben 30 sene ayrı kaldığım balıkçılığa oğlum yüzünden yeniden başladım. Eskiden tekneyle avlanırdım. (Bayağı da ustaydım) Ama şimdi kıyıdan avlanıyoruz. Ve bu benim acemisi olduğum bir konu. Eski bilgiler yeni bilgilerle harmanlanıp yeni kurallar oluşturuyorum. Tabii Amerikayı yeniden keşfetmek gereksiz. Bu yüzden foruma katıldım. Katkılarınıza şimdiden teşekkürler ve ben de katkıda bulunabilirsem ne mutlu bana
Bul
nmackan yazdı:Merhaba arkadaşlar. Ben 30 sene ayrı kaldığım balıkçılığa oğlum yüzünden yeniden başladım. Eskiden tekneyle avlanırdım. (Bayağı da ustaydım) Ama şimdi kıyıdan avlanıyoruz. Ve bu benim acemisi olduğum bir konu. Eski bilgiler yeni bilgilerle harmanlanıp yeni kurallar oluşturuyorum. Tabii Amerikayı yeniden keşfetmek gereksiz. Bu yüzden foruma katıldım. Katkılarınıza şimdiden teşekkürler ve ben de katkıda bulunabilirsem ne mutlu bana
Aramıza hoşgeldin Nihat beyAlkisİstanbulda avlanan arkadaşlarımızın coğunluğu kıyıdan av avlanıyorlarGulumsepaylaşımlarınınızın ve katılımlarınızın devamını bekleriz.Ragele.
Bornova - izmir
Bul
nihat abi hoş geldin hoş bir yere geldinAlkis Rose tanışma bölümüne yeni konu açarsan selamın arada kaybolmazWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Merhaba Arkadaşlar Devranİzmir 17 1,499 23-02-2016, 10:55
Son Yorum: yaser2sultan
  Merhaba Arkadaşlar. Ergun ŞİRİN 20 1,956 21-02-2016, 00:33
Son Yorum: Ergun ŞİRİN
  Tekirdag çorlulu arkadaşlar ucamayanadam 5 925 16-09-2015, 11:38
Son Yorum: ucamayanadam
  Selam arkadaşlar, ahmetc 11 2,107 13-09-2013, 22:30
Son Yorum: ahmetc
  mrb arkadaşlar ben ozan ozanc 22 3,031 04-09-2013, 23:09
Son Yorum: oguzcanagca
  Merhaba arkadaşlar.(weyselaysel) weyselaysel 9 1,525 02-09-2013, 19:30
Son Yorum: rusan
  yeni gelen arkadaslar ve eski abiler ve kardesler geri döndüm SpinAvcısı 22 3,139 11-02-2013, 16:47
Son Yorum: SpinAvcısı
  slm arkadaşlar herkese rasgele acemi çaylak 1 722 07-08-2012, 23:01
Son Yorum: LeVrEkCi
  slm arkadaşlar acemi çaylak 21 2,399 06-08-2012, 18:02
Son Yorum: alperburdur
  Arkadaşlar yardim gerekli!! Antepli 27 43 4,697 03-07-2012, 00:22
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi