Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kumburgaz'da tekne alabora oldu (lütfen can yeleksiz tekneye binmeyelim)
deniz şakaya gelmiyor şunu öğrendim denizde kaybolan canlı gelmiyor.allah yardımcıları olsun zor..
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Allah rahmet eylesin ama tedbiri elden birakmamak lazim kurallar varsa insanlarin yasamasi icindir.can yelegi olsa teknede batsa denizede dusup kaybolsan sonucta bir sekilde canli kalirsin ve seni birileri gelip bulur.can yelegi olmadan yuzmede bilsen insanin gucu bir yere kadar yeter.
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Allah rahmet eylesin çok zor yaşamamız için her ihtimalı değerlendirmemiz lazım biz kurallara uymadığımız süre her türlü olay gelir başımıza tekne motor fiatini bırak 5 tane can yeleği ne kadar bir insan ne kadar yüzebilir teknesi olan akadaşlar sizleri çok seviyorum örnek almanızı rica edeceğim denizle şaka olmaz ben iki sefer yaşadım
Bul
Kendilerine Allahtan rahmet yaknlarına da Allah sabırlar versin.
Arkadaşlar ne olursunuz unutmayın teknede en önemli olay güvenliktir. Denizi, havayı, ve de yüzmeyi bilmiyor olabilirsiniz. Kaldıki çok iyi yüzücülerin bile kaybedildiği bir sürü talihsizlikleri duyup görüyoruz. Bu nedenle mutlaka güvenlik. Nihat arkadaşımzın da değindiği gibi can yeleği mutlaka olmalı, adı üstünde CAN YELEĞİ
Bul
Üzücü bir durum.Doğa ihmalkarlığı ne yazıkki affetmiyor.Ölenlere rahmet,ailelerinede sabırlar dilerim.
orhanekmekci yazdı:Kumburgaz sahilinde dün akşam saat 17:00’da balık tutmak için denize açılan Şener Karataş, İsmail Kılıçaslan, Bülent Balta, Metin Şahin, Hamdi Ali Ertuğrul isimli 5 arkadaşın bulunduğu tekne alabora oldu. Kayıp kişilerden ikisi ölü olarak bulundu. Diğer iki kişiyi arama çalışmaları sürüyor
Ölenlere Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabırlar dilerim.

Çok yazık, her yıl benzer haberleri okuyoruz, umarım bu olaylar hepimizin kulağına küpe olur. Snifsinf

Allah Rahmet Eylesin Affet
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
ölenlere rahmet dilerim .. çok acı bir ders, dersler nedense hep acı olur bizde
çok önemli bir konu varki bunu her tekne meraklısı bilmez, daha dogrusu biran evvel bir tekne alıp denize açılayım hevesi.

herşeyden önce tekne sahibi olmadan, bu işi uzun zaman kullanmış insanlar ile denize açılmak gerekir yada ilk zamanlarda tecrübeli bir dümenciyi arkaya oturtmak gerekir,, havayı koklayan - tahminde bulunan tecrübeliler ile denize açılmak gerekir, dalgaya karşı teknenin hızı - yönü kullanım şekli çok önemli unsurlardır. dalgalı havada dümenciye çok iş düşer, teknede bulunanların dengeli oturma dagılımı başka bir önemli konudur, ufka bakıp havanın geldiğini hisseden kişi hemen kıyılamalıdır, motorun hızı-gücü bilinerek en kısa zamanda kıyıya ulaşılabilecek mesafelere gelinmelidir.. vs. sanırım bu kazayı geçirenler acemi idi..Snifsinf
Bul
haberlerde kurtulan şahış birşey söyledi dogruysa yazıklar olsun o balıkçıya yakınlarına kadar birbalıkcı teknesi gelip ışık yakmış çıglıklarını duymasına ramen geri gitmiş bunasıl insanlık ya vahepinizin dedigi gibi can yelegi kesinlikle şart nihat abi benzin bidonunu senden öyrendim çok faydalı bir bilgi oldu çok teşekkürler
Bul
acemi dalgıç yazdı:haberlerde kurtulan şahış birşey söyledi dogruysa yazıklar olsun o balıkçıya yakınlarına kadar birbalıkcı teknesi gelip ışık yakmış çıglıklarını duymasına ramen geri gitmiş bunasıl insanlık ya vahepinizin dedigi gibi can yelegi kesinlikle şart nihat abi benzin bidonunu senden öyrendim çok faydalı bir bilgi oldu çok teşekkürler

bende az önce izledim,tekne etraflarında dönüp dönüp gitmiş,bu ne demek yaa,direk ölümlere göz yumup katil olmaktır bu..alayının.....Hadiordan
Bul
Memleket ne hale geldi , agcıların bu insanlara yardım etmemesinin altında , birden fazla ruhsal neden olabilir.. Hi
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  güzel bir buluşma oldu ANTALYALI07 14 2,093 10-12-2015, 15:00
Son Yorum: YaKaMoZ
  Lütfen, lütfen okuyunuz bayılacaksınız ALTAYLI 16 2,504 30-10-2011, 14:01
Son Yorum: Dr.Güner
  tekneye yarım kamara ve tente yaptırdım. Salih Reis 30 6,828 19-02-2010, 11:55
Son Yorum: fotokopici
  yeni tekne HIDIR 25 4,147 08-08-2009, 13:37
Son Yorum: Tropheus
  Tekne geldi orhanekmekci 92 10,977 11-07-2009, 22:31
Son Yorum: orhanekmekci
  uzaktan kumandalı radarlı tekne alperburdur 20 6,465 27-05-2009, 21:06
Son Yorum: bucalıfikret
  Lafa bakarmısınız lütfen... yycolak 35 4,315 27-05-2009, 17:45
Son Yorum: araphüso26
  Tekne yarın suda ALTAYLI 13 3,215 03-05-2008, 23:45
Son Yorum: Lakerda
  yeni tekne aldım 4,50metre LeVrEkCi 61 9,682 18-02-2008, 10:14
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  nihat bey teknenizin son durumu ne oldu? BalıkcıSerdar 3 1,791 06-09-2007, 00:01
Son Yorum: BalıkcıSerdar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi