Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bursada bıyıklı avımız
Ramazanda bile ekibiniz keyifli av yapmışsınız maşallahAlkiskaçan balık bir tarafa 650gr lık bıyıklı fena sayılmaz.Bereketli avlarınızın devamına inşallah Murat.Keyif veren paylaşımın içindeAlkisAlkisAlkisrasgele.
Bornova - izmir
Bul
Keyifli rapor icin tesekkurler, iftar ve sahur yemegi en guzeli bence de.
Balik yagindaki patatesi bende merak ettim acikcasi Siyirdim , o yorgunlugun ustune kim ne guzel gider...
Bir dahakine insallah kacirdiginiz balikalri da tutarsiniz..
Tebrikler tum ekibe ...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
cranium yazdı:Keyifli rapor icin tesekkurler, iftar ve sahur yemegi en guzeli bence de.
Balik yagindaki patatesi bende merak ettim acikcasi Siyirdim , o yorgunlugun ustune kim ne guzel gider...
Bir dahakine insallah kacirdiginiz balikalri da tutarsiniz..
Tebrikler tum ekibe ...
teşekkürler serkan,patatesler çok güzeldi tavsiye ederim.
orhanekmekci yazdı:Ramazanda bile ekibiniz keyifli av yapmışsınız maşallahAlkiskaçan balık bir tarafa 650gr lık bıyıklı fena sayılmaz.Bereketli avlarınızın devamına inşallah Murat.Keyif veren paylaşımın içindeAlkisAlkisAlkisrasgele.
teşekkür ederim orhan abim, bıyıklı çok mücadele ediyor,
o balığı ben yakalasaydım,neler yazardım nelerSmile
LeVrEkCi yazdı:ekip her an av peşinde olabiliyor bu çok güzel işte.Alkis
teşekkürler nihat, bir kaç saatliğine bile olsa toplanabiliyor bu ekip.
araphüso26 yazdı:raporlarını beğeni ile okuyorum bıyıklıya buralarda dargın deriz.avınıda yemesini çok severim yakalandımı felaketdirenç gösterir yem ne kullandınız bilmiyorum ama tavuk ciğeri hele irileri kara sülüğü çok sever.tüm ekibe selamlar daha iyi avların raporlarında buluşmak üzereAlkis
teşekkürler hüseyin,bu avda olmasada, bir önceki avımda yaşamıştım bu mücadeleyi gerçekten avı zevkli.
ben yeni başladım bıyıklı avlamaya.
bill74 yazdı:murat abi harika bir aksam olmus. oltanı bıyıklılar pek ziyaret etmemiş ama bidahakine inşallah. paylaşım için teşekkürler. rastgeleAlkis
teşekkürler bilgehan.her zaman olsa zaten zevki kalmazdı.
murki yazdı:Böyle bir ortamda iftar keyfi hepsine bedel, tebrikler afiyetler olsun.
teşekkürler adaşım.
(o o)
Bul
yalova tatar yazdı:murat ekip güzel harbiden iftarla sahur birleşmiş ama güzel av olmuş elinize emeğinize sağlık kaçan koca oğlan bidakine denk gelir işallahAffet
teşekkürler erden.
Albatros-gr yazdı:Murat tum ekibe tebrikler.
bir dahakine daha da bol balikli avlara insallah Affet
rastgele
teşekkürler faruk.inşallah diyelim.
rusan yazdı:Murat abi yine harika bir rapor yazmışsın tebrikler AlkisAlkis
Sizin ekibe imrenmemek elde değil. İstediğiniz büyüklükte balık olmasa da bence harika bir akşam olmuş. Keşke o yayını da karaya alsaydınız. Kısmet işte. Bir daha ki sefer inşallah. Afiyet olsun. Bol balıkları avlarınızın devamını dilerim...Gulumse
teşekkürler rusan,ekip gerçekten uyumlu Gulumse yayını alamadık ama almak için kim bilir kaçkere gideriz oraya. yani bu abdesle çok namaz kılarız Happy

yycolak yazdı:artık maceraya dönüştü sizin avlar kardeşim.anlatımla yaşanır bir macera.manzara tabiat harika.kaçan balıklar.bir tek balık yağında kızaran patatesin tadını tasarlayamadım kafamda.güzeldir herhalde.teşekkürler.ekibe hürmetler:
teşekkürler yalçın abi.
patatesler harbiden güzel oluyor abi, hatta yasin arkadaşım, balığı sırf patatesler için tutmak istiyor.
(o o)
Bul
BABUÇ yazdı:murat kardeşim bursada nerelere gidersiniz böyle güzel balık olan dereler varmı geçen yıl gölcük göletinde dere ağzınde bıyıklı almıştım bu yaz bursada tatlı suya gitmedim ramazandan önce çatalca yalıköy ısranca ormanlarında derelerde ve gölette 15 gün kaldım çok güzeldi raporlarınızın devamını dilerim

teşekkürler fahrettin abi.
abi ben bursa derelerine yeni başladım,orhaneli, keles,kemalpaşa,uluabat,karacabey,susurluk dereleri güzel dereler.
iğnegöl dereleri gitmek istediğim dereler arasında başı çekiyor, fırsat bulursam mutlaka gitmek istiyorum.
saygılarımla.
(o o)
Bul
Murat bu güzel anlatıma yakışıklı balıklar çok yakışacaktı ama kısmetten öte olmuyor. Birlikte olmanın keyfini yaşamışsınızAlkisAlkisTebrikler76
Bul
ALTAYLI yazdı:Murat bu güzel anlatıma yakışıklı balıklar çok yakışacaktı ama kısmetten öte olmuyor. Birlikte olmanın keyfini yaşamışsınızAlkisAlkisTebrikler76
teşekkür ederim ercan abi.
aslında balık resimleri olmayınca, raporu yazmak istemedim,
inşallah bu içinde balık resmi olmayan tek raporum olur.
(o o)
Bul
tüm ekibe tebrikler,güzel zaman geçirmişsiniz,paylaşım için teşekkürler.bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
murat abi paylaşım ve anlatımın için teşekkürler güzel bir gece geçirmişssiniz anlatımından belli heyecan daha kaybolmamışAlkisAlkis
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Murat tum ekibe tebrikler mera harika elinize sağlık daha bollarına rast gele.AlkisSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mesai arkadaşlarımla Avımız yalnız balıkçı 5 1,057 27-10-2013, 12:32
Son Yorum: Cahit Acun
  İzmir urlada kafadan bacaklı avımız :) SpinAvcısı 18 2,855 18-02-2013, 13:22
Son Yorum: xfisher
  Bucalı abilerimle Narlıdere avımız Cihan Deniz 49 5,302 21-10-2012, 01:31
Son Yorum: Cihan Deniz
  Tatlısu avımız,havyarlı sazanlar ve tebliğin 13.madde-ç bendi emrepasa 4 1,364 20-10-2012, 12:58
Son Yorum: emrepasa
  yasin ile bıyıklı balık avımız. muratcoskun 24 3,925 24-09-2012, 00:34
Son Yorum: muratcoskun
  Boğaz Çıkışında Palamut Avımız (13 Eylül Perşembe) denizbilimci 17 3,613 16-09-2012, 22:56
Son Yorum: tahsinmersin
  03.10.2011 Balık Avımız. HAŞİM77 25 3,875 13-10-2011, 22:50
Son Yorum: makineci
  15 mayis 2011 imarette balik avimiz yakamoz.gr 49 7,622 26-05-2011, 00:13
Son Yorum: yakamoz.gr
  Narlı Palamut Avımız doktor 23 3,971 10-12-2010, 11:53
Son Yorum: yycolak
  22.07.2010-Tatlısu Kasna (Kefal) Avımız FuRkAn * 12 3,358 09-08-2010, 09:50
Son Yorum: FuRkAn *

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi