Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mırmır için en iyi verim aldığınız iğne
Mufi yazdı:Dip balıklarında kısa saplı iğneler i tavsiye ederim , kıyıdan veya tekneden avlarda yem dibe yatık ve serbest halde duracak ise, kısa saplı iğnelerde ve dahi çapraz olursa dahada iyidir derim..., yemin(iğnenin) tamamının agız içinde olma olasılıgı yüksektir. yem takma iğnesi kullanın , yemi uzun takın, düğüm yerini 1-2 cm geçsin misinaya dogru yükselsin . ,suda kösteği - bedeni gevşek bırakın gerdirmeyin , balık yemi misina tarafından almayı dener alamaz vaz geçer uctan dener ve alır , ama yem uzun oldugundan tamamını alması için yutma hareketine başlamak zorundadır yada iğneli kısım agız içinde tamamen girmiş olması gerekir işte bu burumda balık hareketlendiği anda iğne kendiliginden batar ..Wink

Muvaffak abi harika anlatım olmuş. Eline sağlık.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
yeniolta yazdı:Ali abi selam mırmır avını HARUN, BALIK AND OZAN ve LEVREKÇİ iyi biliyor. Nihat abinin yazlığında bir mırmır tutmuştum ben. Ne mırmırdı be.. Acayip güzel bi mırmırdı bayağı iriydi ama. Bir daha da tutamadım.

sallama ben hiç anlamam mırmırdan,ogün töbe ettim seninle bidhaa balığa gitmemeye.
Bul
LeVrEkCi yazdı:sallama ben hiç anlamam mırmırdan,ogün töbe ettim seninle bidhaa balığa gitmemeye.
Tatı damağında kalmış be abisiHappy
Bornova - izmir
Bul
LeVrEkCi yazdı:sallama ben hiç anlamam mırmırdan,ogün töbe ettim seninle bidhaa balığa gitmemeye.

gidersin be nihatcım,burhan iyi çocuktur.Alkis
Bul
Mufi yazdı:Dip balıklarında kısa saplı iğneler i tavsiye ederim , kıyıdan veya tekneden avlarda yem dibe yatık ve serbest halde duracak ise, kısa saplı iğnelerde ve dahi çapraz olursa dahada iyidir derim..., yemin(iğnenin) tamamının agız içinde olma olasılıgı yüksektir. yem takma iğnesi kullanın , yemi uzun takın, düğüm yerini 1-2 cm geçsin misinaya dogru yükselsin . ,suda kösteği - bedeni gevşek bırakın gerdirmeyin , balık yemi misina tarafından almayı dener alamaz vaz geçer uctan dener ve alır , ama yem uzun oldugundan tamamını alması için yutma hareketine başlamak zorundadır yada iğneli kısım agız içinde tamamen girmiş olması gerekir işte bu burumda balık hareketlendiği anda iğne kendiliginden batar ..Wink

abi eline sağlık çok güzel bilgiler eğer oltayı attığım yerde balık varsa artık kaçarı yok 5 numara düz kısa pala iğne ile takım yaptım,birde çaprazla bir kaç takım hazırlıyım.
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul

nihat abi öyle deme ya bi defa gidip o keyfi tatmış adam hep gelmek isterHappy
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Ali Muvaffak abi Aytekin benim söyleyebileceklerimden fazlasını söylemiş Smile bende bayramın birinci veya ikinci günü akşam B.çekmecede (gürpınar) bi nostalji yapayım diyorum Wink hadi ikimizede rast gelsin.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
monawar yazdı:abi eline sağlık çok güzel bilgiler eğer oltayı attığım yerde balık varsa artık kaçarı yok 5 numara düz kısa pala iğne ile takım yaptım,birde çaprazla bir kaç takım hazırlıyım.

Ali, dediğin gibi balık varsa her türlü gelir zaten, yem önemli bulabilirsen taze boru kurdu ile avı tavsiye derim,
Bul

Burhan kardeşim bana denk gelecekti aslında Siyirdim o gitdiğiniz günü çok iyi hatırlıyorum HappyHappy can yelekleri falan tüm hikayesi aklımda. HappyHappy
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
üstadlar kumbağa her hafta yazlığa giden arkadaşım var ona sordum yem olarak aldıkları en iyi verim kum altından çıkan yüzeyi düz olan beyaz midyelermiş.birde o midyelerin kabuğu tırtıklı olanı var ona ve bildiğimiz normal midyeden iyi verim alamamışlar.
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sazan için hazır takımlar. vetilmed 24 13,361 31-08-2016, 22:59
Son Yorum: BABUÇ
  Minakop Balığı İçin İğne Tavsiyesi ercan1977 9 2,124 07-12-2014, 00:28
Son Yorum: bucalıfikret
  Mustad 3191 Model:Carlısle İğne No:4 İğne Hakkında Yardım! ercan1977 4 1,675 03-12-2014, 00:43
Son Yorum: ercan1977
  canlı yem için güzel bir yöntem Salih Reis 10 2,767 20-10-2014, 13:07
Son Yorum: YaKaMoZ
  canlı yem için iğne bağlama Salih Reis 11 4,167 17-09-2014, 20:43
Son Yorum: orhanekmekci
  İğne bağlama makinası hakkında iatabay 41 16,936 11-01-2013, 23:19
Son Yorum: ünal1
  Palalı iğne bağı 34lonely 7 2,582 12-09-2012, 00:07
Son Yorum: 34lonely
  İğne Ucunun Farkı aygroup 52 11,893 04-08-2010, 16:09
Son Yorum: Balıkcı41
  Sazan İcin Hangi marka ve igne no RastGele 4 3,374 26-02-2010, 19:58