Yorumları: 2,864
Konuları: 93
Mufi yazdı:Dip balıklarında kısa saplı iğneler i tavsiye ederim , kıyıdan veya tekneden avlarda yem dibe yatık ve serbest halde duracak ise, kısa saplı iğnelerde ve dahi çapraz olursa dahada iyidir derim..., yemin(iğnenin) tamamının agız içinde olma olasılıgı yüksektir. yem takma iğnesi kullanın , yemi uzun takın, düğüm yerini 1-2 cm geçsin misinaya dogru yükselsin . ,suda kösteği - bedeni gevşek bırakın gerdirmeyin , balık yemi misina tarafından almayı dener alamaz vaz geçer uctan dener ve alır , ama yem uzun oldugundan tamamını alması için yutma hareketine başlamak zorundadır yada iğneli kısım agız içinde tamamen girmiş olması gerekir işte bu burumda balık hareketlendiği anda iğne kendiliginden batar ..
Muvaffak abi harika anlatım olmuş. Eline sağlık.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
yeniolta yazdı:Ali abi selam mırmır avını HARUN, BALIK AND OZAN ve LEVREKÇİ iyi biliyor. Nihat abinin yazlığında bir mırmır tutmuştum ben. Ne mırmırdı be.. Acayip güzel bi mırmırdı bayağı iriydi ama. Bir daha da tutamadım.
sallama ben hiç anlamam mırmırdan,ogün töbe ettim seninle bidhaa balığa gitmemeye.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
LeVrEkCi yazdı:sallama ben hiç anlamam mırmırdan,ogün töbe ettim seninle bidhaa balığa gitmemeye.
Tatı damağında kalmış be abisi
Bornova - izmir
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
LeVrEkCi yazdı:sallama ben hiç anlamam mırmırdan,ogün töbe ettim seninle bidhaa balığa gitmemeye.
gidersin be nihatcım,burhan iyi çocuktur.
Yorumları: 1,505
Konuları: 17
Mufi yazdı:Dip balıklarında kısa saplı iğneler i tavsiye ederim , kıyıdan veya tekneden avlarda yem dibe yatık ve serbest halde duracak ise, kısa saplı iğnelerde ve dahi çapraz olursa dahada iyidir derim..., yemin(iğnenin) tamamının agız içinde olma olasılıgı yüksektir. yem takma iğnesi kullanın , yemi uzun takın, düğüm yerini 1-2 cm geçsin misinaya dogru yükselsin . ,suda kösteği - bedeni gevşek bırakın gerdirmeyin , balık yemi misina tarafından almayı dener alamaz vaz geçer uctan dener ve alır , ama yem uzun oldugundan tamamını alması için yutma hareketine başlamak zorundadır yada iğneli kısım agız içinde tamamen girmiş olması gerekir işte bu burumda balık hareketlendiği anda iğne kendiliginden batar ..
abi eline sağlık çok güzel bilgiler eğer oltayı attığım yerde balık varsa artık kaçarı yok 5 numara düz kısa pala iğne ile takım yaptım,birde çaprazla bir kaç takım hazırlıyım.
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
nihat abi öyle deme ya bi defa gidip o keyfi tatmış adam hep gelmek ister
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Ali Muvaffak abi Aytekin benim söyleyebileceklerimden fazlasını söylemiş

bende bayramın birinci veya ikinci günü akşam B.çekmecede (gürpınar) bi nostalji yapayım diyorum

hadi ikimizede rast gelsin.
Yorumları: 913
Konuları: 30
monawar yazdı:abi eline sağlık çok güzel bilgiler eğer oltayı attığım yerde balık varsa artık kaçarı yok 5 numara düz kısa pala iğne ile takım yaptım,birde çaprazla bir kaç takım hazırlıyım.
Ali, dediğin gibi balık varsa her türlü gelir zaten, yem önemli bulabilirsen taze boru kurdu ile avı tavsiye derim,
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
üstadlar kumbağa her hafta yazlığa giden arkadaşım var ona sordum yem olarak aldıkları en iyi verim kum altından çıkan yüzeyi düz olan beyaz midyelermiş.birde o midyelerin kabuğu tırtıklı olanı var ona ve bildiğimiz normal midyeden iyi verim alamamışlar.
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul