Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
maydanozda ilk gece avına heves.
orhanekmekci yazdı:Birlikte olmanın keyfini yaşamışsınızAlkisyem bulursanız bugün balıkta olur inşallah.Rasgele.

hemde nasıl orhan abicim.uzunumla sohpet her zaman keyiflidir.balığıda buluruz elbet.
Bul
Mufi yazdı:Gecenin serinliği yeter .. Big Grin Gulumse

serinlik gerçekten güzeldi muvaffak abicim.
Bul
abi biz kaç seferdir gidip geliyoruz hep boş geliyoruz muhabbet daha güzel olmuştur bence
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
oleyyyyy yalçın abiyi sonunda olta başında hemde sahilde gördük valla ahmet abiye bravo AlkisGulumse
Bul
Ahmet'im kesin meraya götürmemiştir, ama o atmosferde sizlerle birlikte olmak bile muhteşem olurdu. Gulumse
Bul
abi gecenin sessizligi ve muhabbet yeter balik gelse cok daha guzel oluyor ama kismet
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Yem olsaymış bence kesin balık yakalardnız abilerim bir daha ki sefer için rasgele
Sazanları özledim...
Bul
Dün öğrendim Yalçın , Ahmet kardeşimizi yanlış yere götürmüş,, balık tutmasın diye ,,GulumseHappyHappyHappy

(Arada bir sataşmak lazım nede olsa sevimli ve güzel insan)Alkis
Bul
Cihan Deniz yazdı:abi biz kaç seferdir gidip geliyoruz hep boş geliyoruz muhabbet daha güzel olmuştur bence
kırk gün taban eti boşuna dememişler cihancım.elbet bir gün kavuşacağız.....
LeVrEkCi yazdı:oleyyyyy yalçın abiyi sonunda olta başında hemde sahilde gördük valla ahmet abiye bravo AlkisGulumse
hep diyorum sevgili kardeşim.kıyıya işi muhabbet işi.kiminle gideyim diye.bak şekerimi buldum hemen değerlendirmeye aldım.
murki yazdı:Ahmet'im kesin meraya götürmemiştir, ama o atmosferde sizlerle birlikte olmak bile muhteşem olurdu. Gulumse

yaaaa ne meralar var bizim buradaya.....Siyirdim
Bul
monawar yazdı:abi gecenin sessizligi ve muhabbet yeter balik gelse cok daha guzel oluyor ama kismet
oda olur be alicim.muhabbet gerçekten güzeldi.
rusan yazdı:Yem olsaymış bence kesin balık yakalardnız abilerim bir daha ki sefer için rasgele
sağol ruşancım.yem olsada sonucu pek etkilemeyecekti.yemli gelenler bizden önce gittiler.Siyirdim
Mufi yazdı:Dün öğrendim Yalçın , Ahmet kardeşimizi yanlış yere götürmüş,, balık tutmasın diye ,,GulumseHappyHappyHappy

(Arada bir sataşmak lazım nede olsa sevimli ve güzel insan)Alkis

misafir merası be abiiiiiii...Wink
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi