22-07-2012, 15:00
Önce yasak gelir sonra bir yönerge bir taslak hazırlanır bir belge çıkar parayla satın alırız yinede tutarız pek birşey değişmez açıkcası. Ne olur Belediye bu işten kârlı çıkar.
İstanbulda Amatör Balıkçıya Yasak Geliyor
|
22-07-2012, 15:00
Önce yasak gelir sonra bir yönerge bir taslak hazırlanır bir belge çıkar parayla satın alırız yinede tutarız pek birşey değişmez açıkcası. Ne olur Belediye bu işten kârlı çıkar.
22-07-2012, 18:03
bende sokağa tükürenlerden,arabasından çöpleri sokağa atandan,belgesiz izinsiz seyyar satıcılardan,abuk sabuk adamlardan rahatsızım....
boğazın neresine izin verecek neresine vermeyecek? nereye av yama yerleri yapacak? ben sarıyerde oturuyorum kalkıp galata köprüsünün o kalabalığına pis kokusunamı gelmek zorunda kalacağım? bence kıyı balıkçısına evrak vermeklede olay çözülemez çünkü istanbul çok kalabalık pazar günü öylesine balık tutmaya inen bile olta alıp balık tutuyor.. bazı yerlerde kıyı çok dar oralara tabela koy balık tutturma ama kıyısı geniş sahillere yasak koyarsan bir kesim halkı memnun ederken başka bir kesimi mutsuz edersin. ayıyı,magandayı ayır seç al kes cezasını aklı başında adamın suçu ne?
22-07-2012, 18:46
[quote=Avcı Altan]Sevgili dostlar yaz olaması ve yogun görevler nedeniyle uzun zamandır nete giremedim, hepinizden özür dilerim, nete girdiğim ilk dakikalardada aşagıdaki haberi okuyup paylaşmak istedim. saygılarımla
Sevgili kardeşim özür ne kelime, sana öncelikle görevinde başarılar dilerim. Burası bizim buluşma mekanımız. Sende bu mekanın eski müdavimlerindensin, öncelikle hoşgeldin. Paylaşımın için teşekkürler.
22-07-2012, 21:11
pazar gunleri butun sahil seridi ve kopruler yetmiyo balik tutanlara birde boyle bir duzenleme gelirse herkesi bir araya sikistiracaklar kavga gurultu hic bitmez.
Ali KILIÇ
15.08.1980 zeytınburnu/istanbul
22-07-2012, 23:11
Bu işlem ilk etapta sadece belediyelere bir gelir getirir,denetim,takip yapılamadıktan sonra neyi ve kimi yasaklayacaklar.Boğazın anadolu yakasındaki Kuleli önünü bilirsiniz,kaldırımın genişliği 1-1,5 metre balık tutmak için gelen kişi oraya birde masa ve sandalye koymuş,geçmek isteyenler yola çıkarak o bölgeyi geçiyor buda çok tehlikeli.Yasaklardan önce balık tutmaya gidenlerin mantıklı ve duyarlı olmaları gerekir.İlla birilerinin söylemesi yada dürtüklemesimi lazım.Bu tip kişiler yüzünden aklı başında olanlarda zarar görüyor.
23-07-2012, 01:15
murki yazdı:[quote=Avcı Altan]Sevgili dostlar yaz olaması ve yogun görevler nedeniyle uzun zamandır nete giremedim, hepinizden özür dilerim, nete girdiğim ilk dakikalardada aşagıdaki haberi okuyup paylaşmak istedim. saygılarımla sagol murat abi teşekkür ederim eksik olma
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
23-07-2012, 06:43
Deveye sormuşlar neden boynun eğri??
![]()
23-07-2012, 09:21
Mufi yazdı:Deveye sormuşlar neden boynun eğri?? bak bu çok doğru işte. ![]()
23-07-2012, 10:24
![]() ![]() Avrupadada heryerde balık tutamıyorsun. Ama adamlar medeni. Birbirlerini öldürmüyorlar. Burada nasıl olur bilemiyorum. İstavrit için cinayetler işlenir, 1 liralık çapariler için adam bıçaklanır ![]() Hakketen niye boynu eğri ?
23-07-2012, 13:12
nihatkr yazdı: Medula spinalsin merkezi ilk omurun miyeli sinirlere yaptığı lokal baskıdan ötürü dorsal ve ventral motorik sinirler sıkıştığı için. ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------- İşin espirisi bir yana arnavutköy burun ve Emirgan sahil gibi noktalarda adam kurşunu yola çıarıp sonra sallıyor ki buralarda kesinlikle bu uygulamanın yapılması gerektiğini düşünüyorum ancak bu bölgeselleşme köprüdeki tezgahçı terörü gibi değnekçiler yüzünden yer kiralamaya kadar gidebilir ![]() ![]()
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|