Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ramazan Ayı Kuralları
YaKaMoZ yazdı:HeheNIHAT abi ben hergune ozel iftar menusu yayinlayacaktim dimdi oldumu buHappy
Nolcak şimdiHisende sahur proğramı yaparsınHappy
Bornova - izmir
Bul
YaKaMoZ yazdı:HeheNIHAT abi ben hergune ozel iftar menusu yayinlayacaktim dimdi oldumu buHappy

iftardan sonra ertesi günü yayınla sen ama sahurda kapatırım konuyu yorum yapmak da yassakkk Siyirdim
Bul
Olmazki ama bir anlami kalmaz ramazan ayi en cok beni vuracak anlasilan...
Bul
orhanekmekci yazdı:Nolcak şimdiHisende sahur proğramı yaparsınHappy

Sahur menusu hazirligimiz yokkiHappy
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Bence sen iftardan sonra Sahur menülerine yoğunlaş SiyirdimHappy

Iftar menuleri benden sahur menulerini herkez cebinden yiyecekHappy
Bul
LeVrEkCi yazdı:tamammm ilk kurban kendini belli etti zaten beklediğim isimler:
1 numara arap
2 numara albatros
3 numara haşim
4 numara yakamoz
klasik bu 4 lüyü peşinen alalım içeri bayrama salarız artık Happysinirlendikçe ziyaret ederiz Siyirdim

Yanlız zahmet olacak odaya klima koyun hafif serin olsun.SiyirdimSiyirdim

Muratçığım sen yayınla hatta öğlen saati olursa daha uygun olur.Ben gerçekten tarifi oldumu güzel yemek yaparım.SiyirdimSiyirdimHappyHappy
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
YaKaMoZ yazdı:Olmazki ama bir anlami kalmaz ramazan ayi en cok beni vuracak anlasilan...
Aynen,iftariyelikler elinde kaldıSnifsinfHappy
Bornova - izmir
Bul
HAŞİM77 yazdı:Yanlız zahmet olacak odaya klima koyun hafif serin olsun.SiyirdimSiyirdim

Muratçığım sen yayınla hatta öğlen saati olursa daha uygun olur.Ben gerçekten tarifi oldumu güzel yemek yaparım.SiyirdimSiyirdimHappyHappy

klimayı unuturmuyum ama ters çalıştırıyorum yazın sıcak kışın soguk veriyor,şu anda 70 derece içerisi hamam niyetine ısınırsınız artık,hamam hizmetimizden yararlanınız Siyirdim
Bul
YaKaMoZ yazdı:Iftar menuleri benden sahur menulerini herkez cebinden yiyecekHappy

Mümkünse resimli olarak menüyü yayınlarsan daha iyi olur diye düşünüyorum.SiyirdimSiyirdim Ben işim gereği iş olduğu zamanlarda erken kalkıp işlerimi halledicem daha sonra sıcak çıktımı istirahata çekilirim bu esnada o resimleri göremem ancak iftara yakın görürüm soru yok yükle.SiyirdimSiyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Klimanin ayar dugmeleri iceride olsun bi zahmetSiyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ramazan ayı yalova tatar 16 2,024 22-06-2015, 10:22
Son Yorum: LeVrEkCi
  Balıkçılığın Özel Kuralları aygroup 23 4,007 26-10-2009, 23:00
Son Yorum: tepeli35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi