Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Son Efe
bahadır yem canlı olacak ölüyle sırtı çekilmez,kusura bakma bunu sana sormadım aklıma bile gelmedi.yem canlı olacak o zaman yem dönmez yüzer,tabii hızın rolantide olacak.
Bul
ayrıca kefallerin 25 cm liklerine levrek vurmaz,ufak ilerya olacak ki vursun veya izmarit ispari veya kaya balığıda olur.
Bul
bahadır eline sağlık güzel av olmuş daha bollarına rast gele.AlkisAlkis
Bul
meteor yazdı:Sevgili Bahadır, muhteşem kofana avların için tebrik ederim. gönlünde yatan levreği umarım kısa zamanda yakalarsın. Alkis

selamlar,
Sevgili Orhan,
Teşekkür ederim.
Sizlere de rastgelmesi dileklerimle.
Sevgi ve selamlar...
Mufi yazdı:Sevgili Bahadır.. güzel bir macera yaşamışsınız .. her şey gönlünce olsun :
Sevgili Muvaffak abi,
Teşekkür ederim. Herşey sizinde gönlünüzce olsun.
Rastgele.
Sevgi ve selamlarımla...
rusan yazdı:Tebrikler Bahadır abi, kofana çok çok güzel, resmen hasta oldum balığa AlkisAlkis
Levreklerin de gelmesine çok sevindim, trofe levrekleri yakalarsın inşallah :g se:
Sevgili Ruşan,
Teşekkür ederim.Sizlere de rastgelmesi dileklerimle.
Sevgi ve selamlar...
YaKaMoZ yazdı:BAHADIR abi harika goruntuler...TEBRIKLER
FARUK abiyle NIHAT abi cabalaya dursunlar bosaSmileAnlasildi simdi seni yarismaya dahil etmemelerinin sebebi basina gelecekleri biliyorlar iclerinden neler gecirdiler acaba:h appy:
Sevgili Murat,
İki ustanın yarışını bende ilgiyle takip ediyorum. Bakalım sonuç ne olacakWink
Yarışma bahane, dostlukları şahane.Wink
Sevgi ve selamlar...
Uzun_ahmet yazdı:Bahadır yine güzel bir ava imza atmışsınız kutlarım arkadaşım..:al s:
Sevgili Ahmet abi,
Sağolasın. Sizlerinde maceralı avlarını özledik. Rastgele.
Sevgi ve selamlar...
Albatros-gr yazdı:Bahadir,ne diyeyim..masallahin var...
biz Nihat ile,yok istavrit yok melanur..topluyoruz iste..sekil A da goruldugu gibiSiyirdim y:biorde yarisa kalktik iyimi...Murat yukarida guzel yazmis,iyiki yarista sen yokmussun..olay bitmisti
bu arada bot`ta cok guzelmis..iyi gunlerde kulanin
artik,istedigin levreklerin sirtine gelsin..Affet
rastgele
Teşekkürler sevgili Faruk abi,
Yerışın sonucunu merakla bekliyorum.Smile Yakala şöyle bir trança da gözümüz gönlümüz açılsın. Nihattan pek trofe çıkması zor, Türkiye'yi kuruttular maalesefSmile
SEvgi ve selamlarımla...
BABUÇ yazdı:ne mutlu sizlere kofana ve levrekler tebrikler bizde emekliler turnalarla uğraşıyoruz kıyıdan
Teşekkür ederim sevgili Fahrettin abi.
Sizlere de rastgelsin.
Sevgi ve selamlarımla...
LeVrEkCi yazdı:bahadır yem canlı olacak ölüyle sırtı çekilmez,kusura bakma bunu sana sormadım aklıma bile gelmedi.yem canlı olacak o zaman yem dönmez yüzer,tabii hızın rolantide olacak.
Sevgili Nihat,
Canlı yem çıkartmak bizim merada çok çok zor.
Ama ölü ile de çeken arkadaşlar var.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
ölü ile 1 kez denedim,lüfer avında yemim kalmadı,fleto izmarit taktım ve zamanında eskilerden bir balıkçı ustamın orada bana dediği şey aklıma geldi,fleto balıkla av yaparken parmağınla ufak ufak misinayı çekip çekip bırakacaksın ki balık gelsin ve bunu denedim lüfer tuttum..
canlı yem aslında bulursun ben sinek kancalı takımla midye veya karedes takarak (kanca ucu kadar ufak)kayalık kenarlarında ispari,izmarit,kaya balığı tutup öyle levrek merama geçiyorum.
Bul
LeVrEkCi yazdı:ayrıca kefallerin 25 cm liklerine levrek vurmaz,ufak ilerya olacak ki vursun veya izmarit ispari veya kaya balığıda olur.

Tahmini 20-25cm arasındaydı kefaller. Kefalleri hedef av olan kofana için gezdirmeyi hedefledik Nihat. Merada 7-8 kg'lık lüferler gezmeye başladığı duyumunu almıştık. Yakalayan profesyonel balıkçılar da vardı paragatla. Ah ahhh. Gezdiremedik güzelim kefalleri. Benim üçlü iğneli yaptığım takıma da fleto yapmaya çalıştım o da döndü. Sizin orjinal takımdan lazım.

bucalıfikret yazdı:bahadır eline sağlık güzel av olmuş daha bollarına rast gele.AlkisAlkis

Sağolasın Fikret abim.
Sizlere de rastgelsin. MArmariste yakalaman dileklerimle.
Sevgi ve selamlar...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
amin Affet teşekkür ederim bahadır.Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:ölü ile 1 kez denedim,lüfer avında yemim kalmadı,fleto izmarit taktım ve zamanında eskilerden bir balıkçı ustamın orada bana dediği şey aklıma geldi,fleto balıkla av yaparken parmağınla ufak ufak misinayı çekip çekip bırakacaksın ki balık gelsin ve bunu denedim lüfer tuttum..
canlı yem aslında bulursun ben sinek kancalı takımla midye veya karedes takarak (kanca ucu kadar ufak)kayalık kenarlarında ispari,izmarit,kaya balığı tutup öyle levrek merama geçiyorum.

Bu sene canlı ile deneyeceğim Nihat.
Gerçekten trofe levrek için canlı yem ile av gerekli diye düşünüyorum. En azından Türkiyede. İngiltere ve İrlanda da sahte ile 6-7 kg lık yakalanan levrekler gördüm.
Gerçi mevsiminde 6.200gr at-çekle yanımdaki arkadaş levrek aldı. Sanırım biraz kısmet işi.
Ama işin tekniğini bilmek ve öğrenmek olarak canlı yem işini kafaya takmış durumdayım.
YapacağımWinkBobo

Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Tahmini 20-25cm arasındaydı kefaller. Kefalleri hedef av olan kofana için gezdirmeyi hedefledik Nihat. Merada 7-8 kg'lık lüferler gezmeye başladığı duyumunu almıştık. Yakalayan profesyonel balıkçılar da vardı paragatla. Ah ahhh. Gezdiremedik güzelim kefalleri. Benim üçlü iğneli yaptığım takıma da fleto yapmaya çalıştım o da döndü. Sizin orjinal takımdan lazım.

Sağolasın Fikret abim.
Sizlere de rastgelsin. MArmariste yakalaman dileklerimle.
Sevgi ve selamlar...

bahadır özelden bana adresini ver ben ilk malzemeciye gittiğimde alıp gönderirim sana..o kg daki kofanaların en güzel yemi canlı zarganadır,gece lüx ışıgı ile kepçeleyerek toplayacaksın sabaha karşı av yerinde olacaksın bak neler oluyor Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:bahadır özelden bana adresini ver ben ilk malzemeciye gittiğimde alıp gönderirim sana..o kg daki kofanaların en güzel yemi canlı zarganadır,gece lüx ışıgı ile kepçeleyerek toplayacaksın sabaha karşı av yerinde olacaksın bak neler oluyor Gulumse

KArdeş adres kolay da...Uzaktan anlatma hep.
Atla uçağa, misafirimiz ol, gidelim meraya, uygulamalı öğret.Alkis
Akşamına da bir güzel sofrayı kuralım.Seerf
Hem keyfini yap, hem Albatrosa nazireniSiyirdimHappyHehe
Bak bu teklif kaçmazzzz76

Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi