Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Akya Avımız
Mufi yazdı:Rapala ya Çipura gelmesi enteresan , bazen öyle olaylar oluyorki tüm kuralları bir kenara bıraktırıyor.. her ne kadar istisnalar kaideleri bozmaz isede şu görüntüdeki balıgın , genetiğinde kabuklularla beslenmek varken neden bir balık peşine düştü ilginç bir durum ,

kısmetinizin devamını dilerim ...

abi rapalaları öyle bi yapıyorlarki balıkta şaşırıyor gerçek sanıyor,gelip bi inceleme huyu olsa belki atlamayacak da hemen atlıyor işte.
Bul
Tebrikler,Burak kaptanımAlkiscıplak nefismiş,cupranın sahteye atlaması nadir görülsede sizin şansınızaGulumsegünün yorgunluğunuda ailece atmışsınız,afiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul
Ellerinize sağlık, avlarınız daim olsun.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
LeVrEkCi yazdı:videoyu zevkle seyredirken şu kepçeye alınışa sıra gelince hadi yaaaa oldum burada,abi en kısa zamanda ya gözlük kamera yada go-pro kafa v dalış kamerası sizlere şart Gulumse
zevkle seyrettim bende burada tutmuş kadar oldum o balığı.afiyet olsun abi.rastgele AlkisSeerf

Nihatcım beyendiğine sevindim.Kamera konusunda ne desen haklısın.Selam ve sevgiler.
Bul
YaKaMoZ yazdı:BURAK abicim tebrikler HAYRI abiyle birlikte unutulmayacak bir ava imza atmissiniz tebrik etmekten baska ne denebilirki ...

Sevgili Murat teşekkür ederiz.Selam ve sevgiler.
Bul
tahsinmersin yazdı:müthiş güzel.
üstadlara yakışır bir av günü olmuş.
ellerinize sağlık.
her daim şansınız bol olsun.

Sevgili Tahsin nazik sözlerin için teşekkür ederim.Daha iyileri oltalarından hiç eksik olmasın.Sağlıcakla kal.
Bul
bucalıfikret yazdı:burak abi eline emeğine sağlık güzel video'yu çeken abimizede teşekkürler
çupranın rapalaya atlaması ilginç daha bollarına rast gele AlkisSeerf

Fikret kardeşim teşekkür ederiz.Çupranın rapalaya atladığını daha önce duymuştum.Ancak ilk defa şahit oldum.Keşke hep denk gelse.Sağlıcakla kal.
Bul
Cihan Deniz yazdı:Burak abi ellerin dert gormesin muhtesem bir av

Segili Cıhan teşekkür ederim.Selam ve sevgiler.
Bul
rusan yazdı:Burak abi çok güzel av olmuş Alkis Alkis video da çok güzelGulumse

Sevgili Rusan beyendiğin için memnun oldum.Daha iyileri nasibin olsun.Sevgilerimle.
Bul
ALTAYLI yazdı:Burak Kaptan76 harika bir sezon açılışıAlkisAlkisÇok keyifli bir av ve keyifle gerekenin ailece yapılması çok daha anlamlı olmuş. Afiyetler olsun derken daha bereketli ve neşeli avlar diliyorum76 Yıllardır sırtı çekerim çok farklı balıklar atlamış olmasına rağmen Çüpura sadece ve sadece 1kez atlamış kimselere anlatamamıştım. Çoğunluğu inanmıyordu. Alın işte, bu kez fotosu da var GulumseGulumse

Ercancım değerli yorumun için teşekkür ederim.Çupranın sahteye atladığına bende ilk defa şahit oldum.Bakalım daha neler göreceğiz.Selam ve sevgiler.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Orkinos Avımız Burak Karadeniz 44 9,080 19-12-2014, 12:17
Son Yorum: Burak Karadeniz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi