Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
diğer forumlar hakkında
Ben üyelerin başka yerlere gidipte dağılmasını istemiyorummm.
adminler bunu yapsın.gidip gelsinler ortak paylaşacağımız bir şey varsa her admin kendi sitesinde konuyu açsın.yani konularımız ortak olsun ama herkes kendi sitesinde kalsın.
ben böylesine tertemiz sitenin bozulmasını istemiyorum.
aramıza kara kedide istemiyorum.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:Ben üyelerin başka yerlere gidipte dağılmasını istemiyorummm.
adminler bunu yapsın.gidip gelsinler ortak paylaşacağımız bir şey varsa her admin kendi sitesinde konuyu açsın.yani konularımız ortak olsun ama herkes kendi sitesinde kalsın.

tahsin abim benim ben nihat Gulumseben oldugum sürece bu dediklerin olmaz rahat ol abicim Gulumseyanlış olan hiçbirşeye izin vermem.
Bul
Gitmek isteyeni zaten zorla tutamassin bu sitelerinvarligindan daha once bizlerin haberi varmiydi vardi. uye olmak istedikte bizi kabul etmedilermi hayir bizim sitede bizi zorlami tuttular hayir biz peki burada nicin variz sicakligi kardesligi cana yakinligi bagladi diger sitelerde bu paylastiklarim yoktur demiyorum yanlis anlasilmasin ben sahsen gozumu burada actim ve baska sitelerde aradigim hazzi bulabilecegide sanmiyorum...
Bul
tahsinmersin yazdı:Ben üyelerin başka yerlere gidipte dağılmasını istemiyorummm.

hiçkimseyi kimse zorla bir yere götüremez tahsin bey.kalbiniz ferah olsun.kimseyide zorla burada tutmuyorlar.hepsi dostlarıyla bir muhabbet,bir merhaba için burada bulunuyor.
ayrıca her forumun kontrol mekanizması,kuralları var.kimse forumunda rahatsızlık verilmesine müsade etmez.bunun kim olduğunada bakmadan,bize uygun değilsiniz,lütfen gidin derler.( gerçi böyle demiyorlar.basıyorlar ban tuşuna.Happy )
huzurunuz ve huzurumuz daim olsun.Seerf
Bul
Hayırlısı olsunAlkis
Sazanları özledim...
Bul
kengin yazdı:hiçkimseyi kimseyi zorla bir yere götüremez tahsin bey.kalbiniz ferah olsun.kimseyide zorla burada tutmuyorlar.hepsi dostlarıyla bir muhabbet,bir merhaba için burada bulunuyor.
ayrıca her forumun kontrol mekanizması,kuralları var.kimse forumunda rahatsızlık verilmesine müsade etmez.bunun kim olduğunada bakmadan,bize uygun değilsiniz,lütfen gidin derler.( gerçi böyle demiyorlar.basıyorlar ban tuşuna.Happy )
huzurunuz ve huzurumuz daim olsun.Seerf

yok be kamil bey inan sonuna kadar sabırla davranıyoruz,özelden mesaj yazıyoruz durumu anlatıyoruz üye eski üyemize telefon açıyoruz,sonra üye rencide olmasın diye banlama değil şifresini değiştirme yoluna gidiyoruz ama inatla başka üyeliklerle devam edenleri mecburen banlıyoruz.
Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:yok be kamil bey inan sonuna kadar sabırla davranıyoruz,özelden mesaj yazıyoruz durumu anlatıyoruz üye eski üyemize telefon açıyoruz,sonra üye rencide olmasın diye banlama değil şifresini değiştirme yoluna gidiyoruz ama inatla başka üyeliklerle devam edenleri mecburen banlıyoruz.
Gulumse

latife yapıyorum nihat bey.Gulumse geçmişte beni bir iki forumdan dan diye banladılarda.Siyirdim
sabırınızın yüreğiniz kadar geniş olduğuna eminim.forumların mitoz bölünmelerle çoğaldığı sanal ortamda fikir birliği yapabilmek,en azından bunu deneye bilmek her babayiğidin harcı değil.Seerf
Bul
Hadi hayırlısı olsun Smile
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Daha önce de net olarak yazdım. Ortak paydalarda buluşmalar yararlı olacaktır. Bunun haricinde ön yargım yok. Bizim nasıl bir aile olduğumuz bu güne değin dost düşman herkes görmüştür. Çevresine duyarlı doğa dostu Amatör balıkçılarız ve çok keyifliyizdirGulumseGulumse Bu keyfimizi her geçen gün artırarak dostluklara yelken açıyoruz. Çok şükür, Ülkemizin hangi toprağına düşşek orada bir arkadaş ve dostumuzu buluruz. Sanırım bu uygulamalarla da hızla artacaktırSeerf
Bul
kaynaşma başladı bile.emeği geçenlere AlkisAlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  server ödemeleri hakkında. LeVrEkCi 30 2,678 07-10-2016, 16:42
Son Yorum: LeVrEkCi
  logo çalışmaları ve seçimleri hakkında LeVrEkCi 7 1,607 17-04-2012, 10:22
Son Yorum: YaKaMoZ
  yeni uygulama hakkında LeVrEkCi 67 5,506 14-04-2012, 09:43
Son Yorum: örümcekadam
  ***yoklama konuları hakkında*** LeVrEkCi 0 834 11-04-2012, 12:45