Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yemcinin gazabi
tebrikler Murat ,iyi av çıkarmışsın Alkis boru kurtları boş olunca benim de çok canım sıkılıyor ve hemen yemciyi değiştiriyorum , rastgele 76
Bul
Bu yemden çok canım yandığından almıyorum MuratHadiordangelenlerde tavanı kızdıracak kadar olmuş maşallah.AfiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul
iyi bir av olmuş yemci sayesinde Siyirdim bence hakkını ver yemcinin... Smile afiyet
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
Murat istediğin gibi olmasa da bence güzel balıklar baksana cam gibi maşallah. Yemciye ise yaptığı yanlışı anlatmalısın. Afiyetle76
Bul
Murat tavaliklar aksakliga ragmen yine de cikmisAlkis..afiyet olsunSeerf
boru kurtlarina gelince..bizde onlar gazeteye sarilik satiliyor..
taze iken kurt kilifinin icinde oluyor...fakat bayatlamaya basladiginda kilifindan cikiyor..seninkiler gazetede sarili ise..gazetenin icine baktinmi..kurt`un icleri disarida da oluyor...ama buyemcinin durumunu hafifletmiyor..boylede olsa,sana taze kurdu gostermis,bayatini satmis oluyor..Hadiordan
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:Murat tavaliklar aksakliga ragmen yine de cikmisAlkis..afiyet olsunSeerf
boru kurtlarina gelince..bizde onlar gazeteye sarilik satiliyor..
taze iken kurt kilifinin icinde oluyor...fakat bayatlamaya basladiginda kilifindan cikiyor..seninkiler gazetede sarili ise..gazetenin icine baktinmi..kurt`un icleri disarida da oluyor...ama buyemcinin durumunu hafifletmiyor..boylede olsa,sana taze kurdu gostermis,bayatini satmis oluyor..Hadiordan

FARUK abi buradada anlattigin gibi satiliyor icinde 10 tane var diyorlar 4tl den satiyorlar giderken 6paket aldim inan ikinci oltayi denizle bulustururken ikinci paketi actim icindede disindada hic bir sey yoktu gosterdigi yemler canliydi hala...
Bul
Bu şartlarda güzel balık olmuş AlkisSeerf ama o yemcinin bu konudan sonra sol kulağı baya bi çınlamıştır çünki benim gibi buradaki herkesinde senin ne hissettiğini çoook iyi anladığını biliyorum.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
YaKaMoZ yazdı:FARUK abi buradada anlattigin gibi satiliyor icinde 10 tane var diyorlar 4tl den satiyorlar giderken 6paket aldim inan ikinci oltayi denizle bulustururken ikinci paketi actim icindede disindada hic bir sey yoktu gosterdigi yemler canliydi hala...

anladim Murat....adam uc kagidin teki o zamanHadiordan
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
murat yemcinin azizliğine rağmen iyi balık çıkmış,eline sağlık,paylaşım için teşekkürler rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Yemcinin seni kandırması malesef kötü olsa da tebrikler Murat abi bereketli ve afiyet olsun.
Sazanları özledim...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi