Ankara'ya yakınlığı açısından İnkumunu tavsiye ederim. 4-5 yıldır nerede tatil yaparsam yapayım bir iki günlüğüne inkuma geçmeden olmuyor. Karadenizde yüzülecek en güzel yerlerden birisi. en yoğun olan cumartesi pazar günü dahi gitseniz 15-20 dakika gibi zamanda konaklama yeri bulmak mümkün. Tabiki önceden yer ayırttırmak ekonomik olarak daha faydalı. Geçen yıl 3 aile 10-12 kişi kadar bir apart daireden 1 günlük 220 TL istediler daha doğrusu verdim. Ama onlarda haklı bu rakamı bir haftalık alıyoruz siz iki gün bir gece zaptediyorsunuz, ayrıca temizlik işleri falan bu nedenle haftalık 250 TL kadar yeri ancak 220 ye bir günlüğüne bırakırız şeklinde olmuştu. sizlere şimdiden iyi tatiller.
Salih Reis yazdı:kafa dinlemek istiyorsan, Datça palamutbükünü tavsiye ederim.
doğa harika, deniz harika, insanlar harika daha ne olsun,
sahilde yemek yenecek yerler var hiçbirinde radyo yayını bile yok,
tam huzur, tam sessizlik.
Palamut Bükü ve çevresi deniz olarak eşsiz güzellikte. Ama ekonomik tarafnı ölçemeyiz. İnternetten baz yerleri kendine göre seçip beğenirseniz o yerler için mutlaka faydalı bilgiler gelecektir. Size şimdiden keyifli tati,ller dilerim
bucalıfikret yazdı:murat istiyorsan marmaris selimiye köyüne git arkadaşın apartı var yemek içmek sana ait bir oda dört kişi yatarsınız ücretini öğrenebilirim.
Abi sana zahmet öğrenirmisin, bir de bir oda demişsin, banyo tuvalet içinde mi yoksa ortak kullanım gibi birşey mi ?
Değerli abilerim, ilginiz ve zaman ayırdığınız için çok sevindim, birde ilginçtir mesajları okudukça sanki her ilde ezelden beri tanıdığım aile dostlarım varmış gibi hissettim, acayip bir duygu oluştu hepinize çok teşekkür ederim.
mrtplvc yazdı:Abi sana zahmet öğrenirmisin, bir de bir oda demişsin, banyo tuvalet içinde mi yoksa ortak kullanım gibi birşey mi ?
murat tek oda iki yataklı dört kişi rahat yatar banyosu içinde mutfak ortak kullanım bahçede .denize 10 mt mesafede günlük oda kirasını öğreneyim haber veririm.