23-04-2012, 16:40
Güzel av olmuş tebrikler

Sazanları özledim...
Karareise yakın bir yerde
|
23-04-2012, 18:38
cihan tebrikler güzel lidaki almışsınız arkadaşlara selam.
![]() ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
23-04-2012, 21:39
yycolak yazdı:ne güzel yapmışsınız cihancım,elinize gönlünüze sağlık.balıklar mükemmel. sanada şöyle kallavi birşeyler gelseydi keşke.neyse bir dahakine.teşekkürler kardeşim.ekibe sevgiler. YaKaMoZ yazdı:Ekip e tebrikler guzel bir organizasyon olmus HAŞİM77 yazdı:Berketli olsun cihan yoldaki talihsizleğe rağmen hedefine ulaşmışsın. bahriyeli yazdı:oooo süpersiniz yine balığa kaçtınız demek. ben resimlere bakarak avunuyorum lidakiler harika afiyetler olsun.ekip süper tam kadro vardiya toplanmış selamlar ekibe makineci yazdı:Tebrikler Cihan avlak cok guzel gorunuyor, afiyet olsun. polat_can yazdı:keyifli bir av olmuş [quote=Krizoberill]avlak dogal güzel bir yermiş.. nafaka da cıkmış elinize sağlık..[/QUOTE tüm arkadaşlara teşekkürler ![]()
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
23-04-2012, 21:40
rusan yazdı:Güzel av olmuş tebrikler bucalıfikret yazdı:cihan tebrikler güzel lidaki almışsınız arkadaşlara selam. Teşekkürler ![]()
23-04-2012, 22:16
Yolculuktaki talihsizlige
![]() ![]() daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
23-04-2012, 22:23
Albatros-gr yazdı:Yolculuktaki talihsizlige Teşekkürler Faruk abi
24-04-2012, 09:22
Ah KARDEŞİM aH
![]() ![]()
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24-04-2012, 09:53
bucalı yazdı:Ah KARDEŞİM aH bah yahu neler söylüyor. ![]()
24-04-2012, 11:57
bucalı yazdı:Ah KARDEŞİM aH yycolak yazdı:bah yahu neler söylüyor. Baris abi her turlü sistemi denedim igne küçülttüm yem degistirdim olmadi biseyler var ama cozemedim abi ben bugun izine ciktim 7mayisa kadar bosum senden haber bekliyorum
24-04-2012, 19:33
Ağır vasıtalar yollarımızı fena bozdular,geçmiş olsun Cihan.Gece şansınıza hava yattı tam balık havasıydı bu kez balığın yemeceği tutmuş
![]()
Bornova - izmir
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|