Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karareise yakın bir yerde
Güzel av olmuş tebrikler Alkis
Sazanları özledim...
Bul
cihan tebrikler güzel lidaki almışsınız arkadaşlara selam.AlkisAlkisSeerf
Bul
yycolak yazdı:ne güzel yapmışsınız cihancım,elinize gönlünüze sağlık.balıklar mükemmel. sanada şöyle kallavi birşeyler gelseydi keşke.neyse bir dahakine.teşekkürler kardeşim.ekibe sevgiler.Alkis

YaKaMoZ yazdı:Ekip e tebrikler guzel bir organizasyon olmusAlkis

HAŞİM77 yazdı:Berketli olsun cihan yoldaki talihsizleğe rağmen hedefine ulaşmışsın.Gulumse

bahriyeli yazdı:oooo süpersiniz yine balığa kaçtınız demek. ben resimlere bakarak avunuyorum lidakiler harika afiyetler olsun.ekip süper tam kadro vardiya toplanmış selamlar ekibeAlkisAlkisAlkis

makineci yazdı:Tebrikler Cihan avlak cok guzel gorunuyor, afiyet olsun.AlkisSeerf

polat_can yazdı:keyifli bir av olmuş Gulumse

[quote=Krizoberill]avlak dogal güzel bir yermiş.. nafaka da cıkmış elinize sağlık..[/QUOTE

tüm arkadaşlara teşekkürlerGulumse
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
rusan yazdı:Güzel av olmuş tebrikler Alkis

bucalıfikret yazdı:cihan tebrikler güzel lidaki almışsınız arkadaşlara selam.AlkisAlkisSeerf

TeşekkürlerGulumse
Bul
Yolculuktaki talihsizligeSnifsinf ragmen..devami keyifli olmus CihanSeerf
daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:Yolculuktaki talihsizligeSnifsinf ragmen..devami keyifli olmus CihanSeerf
daha da bollarina rastgele

Teşekkürler Faruk abi
Bul
Ah KARDEŞİM aHSmile Kurtaracağım seni bu balıksızlıktan merak etme sen sabretSmile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalı yazdı:Ah KARDEŞİM aHSmile Kurtaracağım seni bu balıksızlıktan merak etme sen sabretSmile

bah yahu neler söylüyor.Hi
Bul
bucalı yazdı:Ah KARDEŞİM aHSmile Kurtaracağım seni bu balıksızlıktan merak etme sen sabretSmile

yycolak yazdı:bah yahu neler söylüyor.Hi

Baris abi her turlü sistemi denedim igne küçülttüm yem degistirdim olmadi biseyler var ama cozemedim abi ben bugun izine ciktim 7mayisa kadar bosum senden haber bekliyorum
Bul
Ağır vasıtalar yollarımızı fena bozdular,geçmiş olsun Cihan.Gece şansınıza hava yattı tam balık havasıydı bu kez balığın yemeceği tutmuşHadiordanyem olarak ne kullandınız.Birdakinde daha bollarına inşallah.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi