13-04-2012, 17:32
azmine hayaran olmamak mümkün değil.yorgun işten çık balığa git güzel güzel balıklar yakala ve bizimle paylaş.teşekkürler kardeşim.afiyetle.
Sevdim bu merayi:)
|
13-04-2012, 17:32
azmine hayaran olmamak mümkün değil.yorgun işten çık balığa git güzel güzel balıklar yakala ve bizimle paylaş.teşekkürler kardeşim.afiyetle.
13-04-2012, 17:34
Havalar ısındı murat balık avlarını çoğalttı. Birde biz denize elimizi sürebilseydik süper olacak. Bereketi bol olsun. Güzel balıklar.
13-04-2012, 17:50
YaKaMoZ yazdı:FORUM AMATÖR BALIKÇI ailesi abilerim ve kardeşlerim en son ugradıgım meraya dün yine ugradım bu defa yanımda farklı arkadaşlar vardı bu gittigim arkadaşlar genelde tekneyle denizden giden bir ekipti yani kıyı tecrübesi fazla yoktu 45 dakikalık yolculuktan sonra meramıza varmıştık iştende yorgun çıkmıştım ama iş balık avlamak olunca akan sular duruyordu yorgun olmama ragmen ve sabah 8 de mesaim başlayacagını bile bile gelmiştim yinede yeni keşfettigim meram [SIZE="4"]az da olsa[/SIZE] beni boş çevirmedi balık hala verdı ve alıyordumda fakat yanımda gelen arkadaşlar alamadıkları için canları sıkılmıştı ve eşleride sürekli telefon açtıgı için gidelimde gidelim tututurunca fazla kalamadık saat 22 gibi geri dönmek zorunda kaldık mecburen ama en yakın zamanda tekrar aynı meradayım saygılar... Yukarıdaki kırmızıyla belirtilmiş kısmı şiddetle kınıyor ![]() ![]() ![]() ![]()
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
13-04-2012, 19:33
![]() ![]() ![]() masallah Murat,mera super ![]() ![]() devammmm ![]() rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
13-04-2012, 19:44
yycolak yazdı:azmine hayaran olmamak mümkün değil.yorgun işten çık balığa git güzel güzel balıklar yakala ve bizimle paylaş.teşekkürler kardeşim.afiyetle.Ne yapayim YALÇIN abi balik boyle bir hastalik olsa gerek yorgunluk dinlemiyor... nihatkr yazdı:Havalar ısındı murat balık avlarını çoğalttı. Birde biz denize elimizi sürebilseydik süper olacak. Bereketi bol olsun. Güzel balıklar.Aynen NIHAT abi elimden gelse hergun gidecegimde onada ne cep dayanir nede benim bunye... MaVrUşGiL yazdı:Yukarıdaki kırmızıyla belirtilmiş kısmı şiddetle kınıyorYok yok sen beni yanlis anladin ben cok demek istedim SERKAN kardesim olurmu hic az ![]() ![]()
13-04-2012, 19:46
Albatros-gr yazdı: Daha iyileri ve irileri sizlerin olsun FARUK abicim insallah...
13-04-2012, 20:18
Tebrikler Murat
![]() ![]() ![]() ![]()
13-04-2012, 21:29
maşallah murat eline sağlık daha bollarına rast gele.
![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
13-04-2012, 21:36
mariner8 yazdı:Tebrikler MuratAHMET abicim sulunez tavuk yaniç borukurdu ama iclerinde boru kurdunu tek gecerim hicbirisi borukurdunun verdigi zevki vermiyor borukurdunun ustundeki fosfor goruntusu arti birde ay varsa parlayinca mirmirin almama sansi yok... HAŞİM77 yazdı:Tekrar bereketli olsun murat vallahi bizde sevdik merayı afiyetle. Tesekkurler HASIM abi sevin sevin... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
merayı duymayan kalmamış | tahsinmersin | 43 | 6,109 |
20-10-2009, 00:54 Son Yorum: tahsinmersin |