Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
12/11/2006afala
cengiz abi bilgiler istanbuldaki arkadaşlara yaradı buradan bilgi yok mu Smile rastgele abi bereketli avlar
Bul
Sanada göksen artık resimleri yollarsın birseyler öğrenmışındır artık merak ediyorum orda hıç balık yokmu tatlısu balığıdamı.:0521:
Bul
abi balık var ama şuan artık hava çok soğudu sezonu kapadık ama ben özellikle deniz balığı konusunu öğrenmeye çalışıyorum bakalım bu sene tayin isteyeceğim adapazarı ,izmit,yalova vede istanbul taraflarını düşünüyorum kısmetse inşallah olurda sizlere bol bol takılırım
Bul
cengiz abi sağol bilgiler için...abi kartal neden bişey yapmıyor ya önceden lüfer sarıkanat çinekop en önce buralarda gösterirdi kendini...şimdi boğazdan bu tarafa geçmiyor...iki aydır balığa gidiyorum 1 tane lüferi zor gördük...oysaki iki sene önce bu zamanlarda çoktan difriz dolmuştu...bi fikrin varmı abi....
Bul
çinekop hernekadar arasıra akış yaparak kendini gösterse de genel olarak çok seyrek.günü gününe tutmuyor.yoğun sürüler sürekli gelmiyor.
Bul
Evet bide onlar çıktı ..defne yaprakları..istavrite çapari bile atamıyoruz.4 lü 5 li geliyorlar.rapalaya geliyor, istavrit çaparisine geliyor, çinekop çaparisine geliyor.ben hiçbir sene bukadar defne yaprağı görmemiştim.gırgırcıların ağlarına yakalanıyorlar.pazarda görüyoruz ..çok yazık oluyor.
Bul
Sarayburnu-Üsküdar arasında inşaat olması acaba geçişte bir problemmi yaratıyor.
Geçen yıllar çok iyi Lüfer-çinekop yapan bizim sahil (Yeşilköy sahil) Bu sene yapmadı denecek kadar lüfer yaptı. bakalım çinekop yapacakmı.
Bul
eğer inşaat dip akıntısını keserse lüferde karadenize göç etmeyi bırakırsa uskumru gibi işte ozaman ne çinekop ne lüfer görürüz. bu inşaat balık göçünde çok büyük tehlikeler yaratabilir.
Bul
Bu tünelin akınkıyı keseceğini sanmıyorum.Zira oldukça kuvvetli olan bu akıntının önünde bir baraj seti gibi yerleştirilecek tüpler bu akıntının kuvvetine dayanamaz sanırım. Zaten tüplerde deniz zeminine gömülü olacak her halde. Sadece bu çalışmalar nedeniyle meydana gelen karmaşa balığı ürkütüyor olabilir. Bakalım seneye inşaatın suda olan kısmı bitiyor herhalde,nasıl olacak.
Bul
Kartallı arkadaşımbu sene daha tam balık bogazdan anadolu akmadı hep kanal gidiyor balıklar karşı sahillere vuruyor imralı ada tarafına bizde bekliyoruz gelsin diye bakalım kartal taşı yapması lazım ama :0521:yok daha birsey
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  20/11/2006afala AFALA 5 1,904 20-11-2006, 22:19
Son Yorum: doktor
  16/11/2006afala AFALA 6 2,043 17-11-2006, 18:29
Son Yorum: instinct
  9/11/2006afala AFALA 10 2,625 09-11-2006, 21:01
Son Yorum: kartallı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi