Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamera
LeVrEkCi yazdı:fiatı iyide büyük birşeye benziyor benim gopro makineyi amerikadan bir akrabam getirdi daha geçen yaz geldi 300 tl ye hafıza kartı pili housing i kafa ve zıpkın aparatlarıyla beraber go pro hafif birşey 2 çeşidi var biri ekranlı biri ekransız ben ekransızı kullanıyorum.diğer senin link verdiğini bilemiyorum yorum yapamam..Seerf

adaş bu ayrılabiliyor aparatından. birtanede ebay da buldum poseidon 188,50 USDye teslimatlı. o süper. araba için olanın siparişini verdim. olmazsa ötekinin siparişinivereceğim. bunun taliplisi var çünkü Smile
Bul
nihatkr yazdı:adaş bu ayrılabiliyor aparatından. birtanede ebay da buldum poseidon 188,50 USDye teslimatlı. o süper. araba için olanın siparişini verdim. olmazsa ötekinin siparişinivereceğim. bunun taliplisi var çünkü Smile

hayırlısı olsun adaş çekimleri bekliyeceğiz artık Seerfbende mayısta dalışa başlarım videoları gönderirim inşallah.
Bul
LeVrEkCi yazdı:hayırlısı olsun adaş çekimleri bekliyeceğiz artık Seerfbende mayısta dalışa başlarım videoları gönderirim inşallah.

Smile İNŞALLAH. Ben dalsamda batamayacağım için dalışa pek merakım olmuyor Alkis
Bul
nihatkr yazdı:Smile İNŞALLAH. Ben dalsamda batamayacağım için dalışa pek merakım olmuyor Alkis

Happybende çok batmıyorum ki yaww Happy
Bul
Hayırlı olsun Nihat abi. Manyak oyuncaklar bende hastasıyım Siyirdim
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
çok güzellerWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
şu benim kameraya sağlam bi 100 numara misina bağlayıp herzaman balık tuttugum yerlere bi indirip çekim yapayım diyorum neler var nasıl bir mera bir görelim bakalım Gulumsebenim şöminecinin teknesi var adam özel kamera almış şimdi bir düzenek yapıyormuş dibe kamerayı indirip balıgı bekliyecekmiş kapan gibi birşey yapacam diyor balık girdimi yukarıdan kapatacağım diyor merakla bekiyorum sonucu.onun sistemde kamera dipteyken yukarıdan ekrandan görebiliyormuşsun.
Bul
Dur bakalim daha neler gorecegiz...
Bul
nihatkr yazdı:adaş bu ayrılabiliyor aparatından. birtanede ebay da buldum poseidon 188,50 USDye teslimatlı. o süper. araba için olanın siparişini verdim. olmazsa ötekinin siparişinivereceğim. bunun taliplisi var çünkü Smile

Nihat bir arkadaşa sordum ve bu alet için olumlu referans aldım. Fiyatının da uygun olduğunu söyledi. Hayırlısı olsun. Bu arada motor için de hayırlı olsun artık sezona iyice hazır hale geldiyorsun. Bak haberin ola atlar gelirim haSmile
Bul
abi ben fujifilm fınepix xp 10 kullanıyorum hd çekim yapıyor...3mtreye kadar su almıyor..teknede,havuzda çok güzel resim ve video çekiyor..normal fotolarda çekiyor..hd çekim için sd kart 4c nin üzerinde olması iyi olur..sağlam bir makina yüksekten düşmeyede dayanıklı..bir incele istersen...
Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sony video kamera LeVrEkCi 18 4,720 16-08-2008, 08:50
Son Yorum: LeVrEkCi
  Fotoğraf veya Kamera Almak isteyen SerenaY66 9 2,875 19-05-2007, 21:52
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi