18-03-2012, 13:01
bahriyeli yazdı:tebrikler levent daha bereketli avlara rastgele.gözüm gönlüm açıldı.Teşekkürler İsmail abi ,Daha iyileri herkese nasip olsun.
![Gulumse Gulumse](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/gulumse.gif)
Derbi'yi Ben Kazandım :))
|
18-03-2012, 13:01
bahriyeli yazdı:tebrikler levent daha bereketli avlara rastgele.gözüm gönlüm açıldı.Teşekkürler İsmail abi ,Daha iyileri herkese nasip olsun. ![]()
18-03-2012, 13:02
Mufi yazdı:Bereketin devamlı olsun Teşekkürler, ![]() ![]()
18-03-2012, 13:05
hus213 yazdı:Levent gerçekten bu zamanda çok güzel bir av olmuş tebrik eder devamını dilerim. Teşekkürler Hüseyin Abi ,Çeşme de balık kıpırdamaya başladı, hayırlısı, ![]() ![]()
18-03-2012, 13:16
leventkaymaz yazdı:Teşekkürler Hüseyin Abi ,Çeşme de balık kıpırdamaya başladı, hayırlısı, Bir gün geleceğim ama senin tel yok bende verirmisin.
18-03-2012, 13:22
Tam bir yer varmı misina iğne ve yem önerileriniz nerlerdir rast gelsin
![]()
"Büyük şeyleri büyük milletler yapar."
18-03-2012, 13:33
aaatesss yazdı:Tam bir yer varmı misina iğne ve yem önerileriniz nerlerdir rast gelsin ateş o bilgileri benden alacaksınız.Dün ben Kemeraltındaydım arkadaşın birinin işlerini gidip hallettik aynı zamanda sizler içinde fiat aldım.25 tl veya 35 tl her şey içinde.Siz sadece yem takacaksınız oltayı atacaksınız.Özderedeki o kumsal çok güzel tekrar gidebiliriz.Birde Özderede de yem satıldığını biliyorum ama bu zamanda bulunduruyorlarmı bilmem keşke o gün daha önce inseydik.Ama fark etmez akşamdan sülünez alırız buzdolabının alt kısmına koydunmu bozulmaz.Yine sabah erkenden yola koyuluruz.O kumsaldan verim alacağımızı sanıyorum. ![]()
18-03-2012, 13:36
levent bereketli olsun harbi derbi kralı oldun
![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
18-03-2012, 13:37
hus213 yazdı:ateş o bilgileri benden alacaksınız.Dün ben Kemeraltındaydım arkadaşın birinin işlerini gidip hallettik aynı zamanda sizler içinde fiat aldım.25 tl veya 35 tl her şey içinde.Siz sadece yem takacaksınız oltayı atacaksınız.Özderedeki o kumsal çok güzel tekrar gidebiliriz.Birde Özderede de yem satıldığını biliyorum ama bu zamanda bulunduruyorlarmı bilmem keşke o gün daha önce inseydik.Ama fark etmez akşamdan sülünez alırız buzdolabının alt kısmına koydunmu bozulmaz.Yine sabah erkenden yola koyuluruz.O kumsaldan verim alacağımızı sanıyorum. Hüseyin abi, o gün arkadas geldikten sonra biraz dolaştık dolaşırken de yemci var mı diye sorduk oralarda, ama yemci yok malesef, araştırman için teşekkürler, en yakın zamanda güzel bir takım almak lazım ![]()
18-03-2012, 13:38
tebrikler derbinin galibi olmuşsunuz hemde net skorlarla
![]() hus213 yazdı:ateş o bilgileri benden alacaksınız.Dün ben Kemeraltındaydım arkadaşın birinin işlerini gidip hallettik aynı zamanda sizler içinde fiat aldım.25 tl veya 35 tl her şey içinde.Siz sadece yem takacaksınız oltayı atacaksınız.Özderedeki o kumsal çok güzel tekrar gidebiliriz.Birde Özderede de yem satıldığını biliyorum ama bu zamanda bulunduruyorlarmı bilmem keşke o gün daha önce inseydik.Ama fark etmez akşamdan sülünez alırız buzdolabının alt kısmına koydunmu bozulmaz.Yine sabah erkenden yola koyuluruz.O kumsaldan verim alacağımızı sanıyorum. İlgin için çok sağol hüseyin abi bizde istiyoruz tekrarını polat ve birkaç arkadaş daha hasretle bekliyor avlanacağımız günü ![]() polat_can yazdı:Hüseyin abi, o gün arkadas geldikten sonra biraz dolaştık dolaşırken de yemci var mı diye sorduk oralarda, ama yemci yok malesef, araştırman için teşekkürler, en yakın zamanda güzel bir takım almak lazım yemi burdan almak şart ![]()
"Büyük şeyleri büyük milletler yapar."
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|