Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yeniyıl avı;
murki cidden güzel bir ortamda balık avınız olmuşAlkisbasri abinin olduğu yerde aç kalınmaz bunu bilenlerdenim sağolsun büyük bir zevkle ortamı hazırlayanlardanSeerf karasuda bir gün bende olmak umuduyla 76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
tebrikler murat harika olmuş afiyetler olsun basri abime çoook selamlar.AlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:murki cidden güzel bir ortamda balık avınız olmuşAlkisbasri abinin olduğu yerde aç kalınmaz bunu bilenlerdenim sağolsun büyük bir zevkle ortamı hazırlayanlardanSeerf karasuda bir gün bende olmak umuduyla 76
Sana bir itirafta bulunayım, bu balıkları senin için ayırmıştım difrize. İzmir dönüşü falan gelebilirsin diye. inatçısın ya. maalesef artık midedeler. ama bir gün mutlaka gelmen lazım, helede mart ayı gelmeden gelirsin kalkana gideriz.
Bul
bahriyeli yazdı:tebrikler murat harika olmuş afiyetler olsun basri abime çoook selamlar.AlkisSeerfAlkis
Teşekkürler İsmail'im selamlarını iletirim. o da mevzu olunca seni soruyor.
Bul
Murat çok güzel ortam olduğundan eminim rüzgarada kuytuda ateş ne olmuştur.. Kalkanlarıda almışsınız afiyetler olsun..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Murat çok güzel ortam olduğundan eminim rüzgarada kuytuda ateş ne olmuştur.. Kalkanlarıda almışsınız afiyetler olsun..Seerf
Ya sorma acaip rüzgar vardı, iki şemsiye ile yarım oda gibi bir kuytu yer yaptık ama rüzgardan kulaklarıma ağrı girmiş. 10-15 gün kulaklarım ağrıdı. Umarım bir gün Eskişehirli arkadaşlarıda ağırlama fırsatı olur.
Bul
valla bir pazar günü ben gelirim yeterki önceden kararlaştıralım yada ctesi akşamdan gelirim önceden planlanırsak bana uyar ama havalar biraz daha yumuşasa daha iyi olur gibi.
Bul
murki yazdı:Sana bir itirafta bulunayım, bu balıkları senin için ayırmıştım difrize. İzmir dönüşü falan gelebilirsin diye. inatçısın ya. maalesef artık midedeler. ama bir gün mutlaka gelmen lazım, helede mart ayı gelmeden gelirsin kalkana gideriz.

düşüncen için teşekkürler. ben daha ziyade sizlerle birlikde zaman geçirmek tercihimdir.cidden amcaoğluyla birlikde bir gün ayarlayıpda sizlerle olmak güzel olacak karasuda. ayarlayın beraber olalım ben hazırkıta bekliyorum valiz sırtımda Siyirdimya kısmet diyorum hadi bakalım Seerf76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
LeVrEkCi yazdı:valla bir pazar günü ben gelirim yeterki önceden kararlaştıralım yada ctesi akşamdan gelirim önceden planlanırsak bana uyar ama havalar biraz daha yumuşasa daha iyi olur gibi.

iyide birader kalkan avı tam zamanıdır derler adapazarı grubu tez elden gidelim bir ne dersin Smile
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
murki yazdı:Ya sorma acaip rüzgar vardı, iki şemsiye ile yarım oda gibi bir kuytu yer yaptık ama rüzgardan kulaklarıma ağrı girmiş. 10-15 gün kulaklarım ağrıdı. Umarım bir gün Eskişehirli arkadaşlarıda ağırlama fırsatı olur.

İnşallah murat organizasyonda bir tane bile kalkan tutulmadı ama inşallah onuda tutacağız, bu arada sezon açılsın sizleride bekleriz Eskişehire..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi