Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çapa Topu
Çok kullanışlı olduğu kesin almayan arkadaşlar(teknesi olan) mutlaka edinsin..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
efese yazdı:ercan abi teşekkürler , inşallah teknemiz olduğunda uygulama şansı buluruz

Katılıyorum sana NADİR abicim teknemiz oldugunda Smile bovling topuna benziyor...
Bul
ALTAYLI yazdı:Arkadaşlar bugün konusu geçtiği için faydasının olacağını düşündüğüm bu konuyu açtım. Fotoğrafta gördüğünüz bu top teknemizin en önemli aparatlarındandır. Bu topun halkasından çapanızın ipini geçirin ve Çapanızı attıktan sonra teknenizde tutun. Demir alma zamanınız gelince topunuzu denize bırakın ve (ipiniz mutlaka teknenizde bağlı olmalı) çapanın tersine doğru sürün bu işlemi çapanın topa ulaşmasına kadar sürdüreceksiniz. Çapa topa geldimi bu kez çapanın üzerine doğru sürecek diğer yandan da makaraya misina sarar kolaylığında ipinizi ve çapanızı tekneye alacaksınız Hem de güle oynaya. Fiyatı her yerde 20.TL dır. Kullanan bilir kullanmayan arkadaşlarım hemen edinsin ve kolay gelsin76

Ercan abi kaç kilo kaldırır bu top. Çapanın KG. göre ayrı buyukluktedir sanıyorum.
Bul
evet ercan abi son org yaptığımız kaptan bunu yapmıştı çok güzel bir sistem.AlkisAlkisAlkis
Bul
ercan abi teşekkürler yeni bir şey daha ögrendik teknemiz olursa faydalı olacak.
Bul
ne arada derede yazdın bunu şekerim.helal olsun valla.fotoları burayamı koyalım.
Bul
yycolak yazdı:ne arada derede yazdın bunu şekerim.helal olsun valla.fotoları burayamı koyalım.

nereye koyarsan koy sabrım tükeniyor.Hadiordan
Bul
yycolak yazdı:ne arada derede yazdın bunu şekerim.helal olsun valla.fotoları burayamı koyalım.
Tabii ki çok iyi olur. Bekliyoruz.76
Bul
nihatkr yazdı:Ercan abi kaç kilo kaldırır bu top. Çapanın KG. göre ayrı buyukluktedir sanıyorum.
Nihat'çım, kaç kilo kaldırabileceği ile ilgili bilgim yok ancak o topu batıramazsınız bu nedenle orta büyüklükteki tüm teknelerde rahatlıkla kullanılmakta.76 Bu olunca ırgat'a bile gerek yok. Zaten ırgat^lı teknelerde bile var ve ırgat sadece sarım yapıyor
Bul
bucalıfikret yazdı:nereye koyarsan koy sabrım tükeniyor.Hadiordan

makineyi bir bulsam koyacağımda.....Snifsinf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi