Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
At çek balık avı oyunu (Tatlı su ama) :)
Teşekkürler Niko zevkliymiş..Gulumse
Artık ben de tatlı sucu oldum galiba,5 balık avladım..

Oyunu açamayan arkadaşlara : Oyun ''Adobe shockwave Player'' eklentisi istiyor.Eklenti için kurulum izni ve oyuna başlarken eklentinin çalıştırılması için izin istiyor.İzin verirseniz oynayabilirsiniz.Fazla incelemedim ne kadar ''şık'' var pek bilmiyorum ama ilk anda gördüğüm kadarıyla sağda yem için meps veya yapay balık seçebiliyorsunuz,solda da avlayacağınız balığı türlerini görüyorsunuz.Oltayı atarken iki seçenek penceresi gelecek karşınıza; birincisi sağa veya sola.Mausunuzu nerede sol tıklarsanız sağ-sol yönünü ona göre ayarlıyorsunuz.Dikkat edin karşıdaki iskeleye de atmak var oltayı Siyirdim bu da - puan demek.Sonra bir pencere daha açılıyor; yakına ve uzağa diye.Bunlar hareketli,ibrenin bulunduğu yerde mausu sol tıklarsanız uzağa veya yakına atarsınız.Oltayı attıktan sonra çevrede balık yoksa mausu hafif hafif sol tıklayarak oltanızı çekersiniz.Balık olan yerde bırakırsınız.
Gelelim balık yeme atladığında ne yapacağımıza.Tabi ki mausumuzu sol tıklayıp oltamızı çekeceğiz ammaaa.Sürekli çekerseniz misina kopuyor,çekmezseniz balık kaçıyor.İşte burada bizim meşhur ''kalama'' yeteneğimiz devreye giriyor.Balık avlandığında kalama penceresi çıkıyor; mausu öyle aralıklarla sol tıklayacağız ki geri sayım bitene kadar ibreyi ortalarda tutmaya çalışacağız.Geri sayım bitince balık avlandı demektir ve sürekli sol tıklayarak balığımızı alacağız.
Umarım biraz yardımcı olmuştur,iyi eğlenceler arkadaşlar..
Bu da benim tatlı su avımın tescillendiği foto: Siyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Lakerda yazdı:Teşekkürler Niko zevkliymiş..Gulumse
Artık ben de tatlı sucu oldum galiba,5 balık avladım..

Oyunu açamayan arkadaşlara : Oyun ''Adobe shockwave Player'' eklentisi istiyor.Eklenti için kurulum izni ve oyuna başlarken eklentinin çalıştırılması için izin istiyor.İzin verirseniz oynayabilirsiniz.Gördüğüm kadarıyla yem için meps veya yapay balık seçebiliyorsunuz,sağda da avlayacağınız balığı türlerini görüyorsunuz.Oltayı atarken iki seçenek penceresi gelecek karşınıza; birincisi sağa veya sola.Mausunuzu nede sol tıklarsanız sağ-sol yönünü ona göre ayarlıyorsunuz.Dikkat edin karşıdaki iskeleye de atmak var oltayı bu da - puan demek.Sonra bir pencere daha açılıyor; yakına ve uzağa diye.Bunlar hareketli,ibrenin bulunduğu yerde mausu sol tıklarsanız uzağa veya yakına atarsınız.Oltayı attıktan sonra çevrede balık yoksa mausu hafif hafif sol tıklayarak oltanızı çekersiniz.Balık olan yerde bırakırsınız.
Gelelim balık yeme atladığında ne yapacağımıza.Tabi ki mausumuzu sol tıklayıp oltamızı çekeceğiz ammaaa.Sürekli çekerseniz misina kopuyor,çekmezseniz balık kaçıyor.İşte burada bizim meşhur ''kalama'' yeteneğimiz devreye giriyor.Balık avlandığında kalama penceresi çıkıyor; mausu öyle aralıklarla sol tıklayacağız ki geri sayım bitene kadar ibreyi ortalarda tutmaya çalışacağız.Geri sayım bitince balık avlandı demektir ve sürekli sol tıklayarak balığımızı alacağız.
Umarım biraz yardımcı olmuştur,iyi eğlenceler arkadaşlar..
Bu da benim tatlı su avımın tescillendiği foto: Siyirdim

sen tatlısudan anlıyorsunki zatenHappykaradere resimlerinden hatırlıyorum Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:sen tatlısudan anlıyorsunki zatenHappykaradere resimlerinden hatırlıyorum Siyirdim
Suyun tatlısından tuzlusundan anlarım da balıkları ile tanışmak nasip olmadı henüz emmi..Siyirdim
Forum üyeliğimden önceki tarihlerde bir kez karadere de kefal ve Gökçe barajında yine bir kaç kefal tecrübem var hepsi o..Smile
Bul
Lakerda yazdı:Suyun tatlısından tuzlusundan anlarım da balıkları ile tanışmak nasip olmadı henüz emmi..Siyirdim
Forum üyeliğimden önceki tarihlerde bir kez karadere de kefal ve Gökçe barajında yine bir kaç kefal tecrübem var hepsi o..Smile

bak oyundan öte değilmiş gerçeğinide yaşamışsın SmileAlkisSeerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Teşekkürler NikoAlkis
Bornova - izmir
Bul
Abiler aslında birtanede denizde kılıç, kalamar, dip balığı avı oyunu var ama onu bulmaya çalışıyorum Smile bulursam onuda ekleyeceğim.
Bul
nihatkr yazdı:Abiler aslında birtanede denizde kılıç, kalamar, dip balığı avı oyunu var ama onu bulmaya çalışıyorum Smile bulursam onuda ekleyeceğim.

işte bu harika olur tatlısucular için değişik av olur teşekkürler niko.AlkisSeerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
yycolak yazdı:çokmu hoşuna gitti.sonradan bir iki balık yakaladım ama.Siyirdim

onudamı kaçırdın.SiyirdimHappyHehe
Bul
bucalıfikret yazdı:onudamı kaçırdın.SiyirdimHappyHehe

bulaşacak ya nerelerden neleri bulup çıkartıyor.Alkis
Bul
yycolak yazdı:bulaşacak ya nerelerden neleri bulup çıkartıyor.Alkis

senden öğrendim şekerim.Siyirdim
Bul