Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Milyon 200 bin ÇÜPRA
desenize bol bol çupra raporu gelecek Gulumse
Bul
Balık çiftliğine yakın nasıl geçiyormuş koca kuruyuk gemisi. Yandı kaptanda gemi sahibide. Şanzımanın uğradığı zararda yanlarına kar kalır. Şimdi çiftlik sahibi hem sigortadan hem onlardan para koparma dedine düşmüştür bile.

tuzlada da somon çiftliği parçalanmıştı geçen yıl Smile herkes koca koca somonlar tuttu. İzmirlilere bol çipuralı günler. Raporları ekleyinde bari gözlerimizde şenlensin.
Bul
Of of offf Balıkçılar bayram etmiştir..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Gidip olta atalım Siyirdim
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Hiç üzülmedim az bile olmuş. Gerçi 8 çiftlik değil 3 çiftlik dağılmış. Çiflik sahiplerinin çoğunun ensesi kalın Ankaradan arkadaşlarSmile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
çok iyi olmuş.AlkisOhyandanOhyandan
Bul
yycolak yazdı:bizim buralara pek gelmez.karaburun bize ters yönde ömercim.orhan abime çok yarar tam dibinde oturuyor.ama çipura popilasyonuna etkisi olur,egede azalan akrabalarına katkı sağlar eğer onlarında genleriyle oynayıp üremesine etki etmemişlerse.sen buralara düşte gerisi kolay.yeterki balık yiyeceğim de kardeşim.
Dediğin gibi yakınımda Yakup,ne varki ben İzmirdeydim.Arkadaşlar aradadılar durumu anlattılar bende salı akşamı geldim çarşamba günü keyfim kaçık olsada sabahtan denizdeydimGulumsearaki cupra bulasınHappy
Bornova - izmir
Bul
LeVrEkCi yazdı:desenize bol bol çupra raporu gelecek Gulumse

Uzun_ahmet yazdı:Of of offf Balıkçılar bayram etmiştir..AlkisAlkis
Balık hazır beslenmeye alışık olduğundan oltaya sarmadı yalnız ağ atanlar bu kaçakları iyi topladılar.Cupralar iyi boydalarda levrekler ispendek bile denmeyecek büyüklükte.
Bornova - izmir
Bul
ufuktan26 yazdı:Gidip olta atalım Siyirdim
Buyur gel ufuk hocam,cupra olmasada aşağıdakilerden bolca varSeerffotodakiler dün cupra niyetine çıktığım avdanGulumse

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
ooo orhan bey ortaya karışık olmuş elinize sağlık
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Baliklarin 'anasi' 380 Mİlyon YaŞinda LeVrEkCi 6 1,829 02-06-2008, 20:57
Son Yorum: adembaba
  İkiyüzbin Çupra!.... murki 14 2,620 15-01-2008, 12:50
Son Yorum: istavritci
  80 milyon yıllık köpekbalığı harslan1978 8 2,642 26-01-2007, 23:15