Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
teknelerde vize
Tamam işte şimdi gitsin yaptırsın oda yalçın abi..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
LeVrEkCi yazdı:ben 5 metre altındaki teknelerinde her sene kaşeletileceğini bilmiyordum adaş,bu sene iyi yırtmışız bide kendimizden emin açıldık kaç kere Siyirdim

Adaş anladığım kadarıyla senin tekne vizesiz. Ona bir ceza ödeyeceksin. Çok olmaz ama mutlaka bir ceza alırlar. Bizim burada taşeronun vardı ahşap (tabi büyük 10 mt) geçen yıl vizesi gecikti diye 850 TL almışlardı (2 yıllık)
Bul
3.5 mt sandala gerekiyormu. liman kaydı.Baby
Bul
yycolak yazdı:fikocum yandı o zaman onun tekne 35m.Siyirdimhemde ahşap.Alkis
yardımda bulunursun artık .Siyirdim

Yakamoz yazdı:Desene YALÇIN abi bütün mal varlıgını fiko abi tekneye yatıracak...
murat bu sene benzine yatırdık paralarıSiyirdim
LeVrEkCi yazdı:ona bişey yok abi yırttı o Gulumseama liman kaydı yaptırmamışsa yaptırması gerekiyor.eskiden bizim orada hiç kontrol olmazdı 2 sene evvel 3 kez kontrole bana geldiler,3 kişiye ceza kestiler bu sene bana denk gelmedi iyikide denk gelmemiş vizesini yaptırmam gerekiyormuşSiyirdim
nihat liman kaydı şartmı.Hadiordan
yycolak yazdı:sende ucuz kurtarmışsın nihatcım.fikocuğumun liman kaydı var galiba.teknenin faturasını falan araştırıyordu.yok almadıysa fena işte.Baby

yok kardeş sandalı çalsalar karakolda benim diye ispat edemem.Siyirdim
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Tamam işte şimdi gitsin yaptırsın oda yalçın abi..

uzunum 2012 yılın sonuna kadar vakit var nasipse hepsini yaptırırım .Happy
Bul
nihatkr yazdı:Adaş anladığım kadarıyla senin tekne vizesiz. Ona bir ceza ödeyeceksin. Çok olmaz ama mutlaka bir ceza alırlar. Bizim burada taşeronun vardı ahşap (tabi büyük 10 mt) geçen yıl vizesi gecikti diye 850 TL almışlardı (2 yıllık)

adaş bugün liman başkanıyla konuştum 5 metre üstüne ceza var 5 metre altına ceza yokmuş ama denizde vizesiz yakalanırsan o zaman alnına yapıştırıyorlarmış Gulumse
Bul
bucalıfikret yazdı:uzunum 2012 yılın sonuna kadar vakit var nasipse hepsini yaptırırım .Happy

fikret abi küvete bile motor taksan evraka tabii oluyor kürekle açılırsan bişey olmuyor.2012 yılı 1. günü iş bitiyor faturan yoksa 2 şahitle muhtardan sahiplik belgesi alıp liman başkanlıgına başvuruyorsun ruhsatı ücretsiz olarak alıyorsun Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:fikret abi küvete bile motor taksan evraka tabii oluyor kürekle açılırsan bişey olmuyor.2012 yılı 1. günü iş bitiyor faturan yoksa 2 şahitle muhtardan sahiplik belgesi alıp liman başkanlıgına başvuruyorsun ruhsatı ücretsiz olarak alıyorsun Seerf

nihat resim istiyorlarmı sandala.
Bul
bucalıfikret yazdı:nihat resim istiyorlarmı sandala.

şimdi yandın işte.tekne parasından fazla vergi çıkarırlar yeni yılda.HadiordanSiyirdim
Bul
yycolak yazdı:şimdi yandın işte.tekne parasından fazla vergi çıkarırlar yeni yılda.HadiordanSiyirdim

nerelere vergi vermiyoruz kaldı bunamı vermiyeceğiz...Hadiordan
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi