Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
çılgın barakuda
maxtar yazdı:1- Sadece bir kere baltaladı. Hi

2- İstavrit yarım gelince Allah diyoruz ç,nekop var,dişli var. Bu videoda yarım gelen kafa 5 kg çeker Siyirdim Asıl onu götüren aşağıdaki BABA ne acaba? Nayirolamaz

(video süper teşekkürler)
Balık baraküda Gulumse nede olsa dişli balık.
maxtar yazdı:Üstat balık yarım sadece kafadan ibaret geliyor asıl oraya dikkat et Siyirdim Sonunda bir çılgın gelip sudan çıkmadan götürüyor olta ucundakini ...

Ben her karesini en az 5 kez izledim Smile keşke tuttuğum tüm balıklara böyle bitane gelip çaksada bende o adrenalini yaşasam ve kameraya alsam Seerf.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Balık baraküda Gulumse nede olsa dişli balık.

Ben her karesini en az 5 kez izledim Smile keşke tuttuğum tüm balıklara böyle bitane gelip çaksada bende o adrenalini yaşasam ve kameraya alsam Seerf.

Hakikaten izlenecek kadar var... Abi bu binde bir gelir, gelse kamera olmaz, kamera olur bu olay olmaz... Tam bir piyango Siyirdim
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
paylasim icin tesekkurler MehmetSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
yarısı gitti balığın kardeş payı yaptı Gulumse
LİMİT ALTI BALIKLARI ALIKOYMAZ DENİZE İADE EDERSEK BALIĞA GİTTİĞİMİZDE ZAMANIMIZI BALIK ARAMAKLA DEĞİL BALIK AVLAMAKLA GEÇİREBİLİRİZ...
Bul
paylaşım için teşekkürler nasip değilmiş.Bobo
Bul
Harika bir aksiyon yaşamışlar. Geride kalan balıkda MIRMIR galiba. Ne de güzel basıyordu oltaya Smile. Zavallı hayvanın başına gelmedik kalmadı önce iğne sonra ortadan kesilmek. Hayvanın son anlarına bak ..!!
Bul
AlkisÇok güzel. Yakalanan balık tekneyi gördüğünde zaten delirir ama dişli ona bu hamlayi bile bırakmamış. Çok kez yaşadığımız bu duyguyu çok iyi anlatan bie video.76Teşekkürler
Bul
çok güzel bir çekim ve av olmuş , korku filmi gibi
Bul
Oldukça heyecan veren güzel bir video çekimi olmuş. TeşekkürlerGulumse Alkis
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
yazık olmuş balığa,tek hamlede haşat oldu.. Big Grin
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  çılgın balıklar harslan1978 21 4,384 22-02-2007, 18:15
Son Yorum: tito_adnan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi