Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aynalılar boy boy
Rifat masallah kirmissin baligi tebriklerAlkis
Fakat bende Mehmet abi(lakerda)ya katiliyorum....orada gecelemek ..bravo dogrusuAlkis
afiyetleSeerf
daha da buyuklerine rastgeleSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Lakerda yazdı:Rıfat tam bir maceratörsün,doğrusu nick'ini hakediyorsun.Suyun içinde küçücük bir adacıkta kamp kur ve üstelik orada gecele..Ben cesaret edemem doğrusu..Bu yanını ayrıca tebrik ederim.
Av da hayli bereketli,aynalılar sağlam.İsraillerin cirit attığı yerde aynalıları cezbettiğine göre boili işinde iyice tecrübeli olmuş görünüyorsun..Alkis

Smile mehmet abi hakikaten bir maceratörüm benim kadarını ben de görmedim ama benden insanlar arasında nadir de olsa var Smile
bir tane bile israil gelip de oltama takılmadı bu bence de sevindirici..
Bul
Albatros-gr yazdı:Rifat masallah kirmissin baligi tebriklerAlkis
Fakat bende Mehmet abi(lakerda)ya katiliyorum....orada gecelemek ..bravo dogrusuAlkis
afiyetleSeerf
daha da buyuklerine rastgeleSeerf

teşekkürler faruk abi ben şu anda işteyim ama evdekiler havyarının nefis olduğunu söylediler..yani etinden de sütünden de muhabbeti Smile
Bul
yalova tatar yazdı:rıfatt ALLAH cezanı verecek Wink mekan güzel.balıklar güzel. adada çadır cesaret . rapor harika AlkisAlkisAlkis ama hiç bu tarafa akraba ziyaretin yok galibaa hani bi tatar abimm var deyipte çu kurbanlıklardan bi pişirimlik yanniiiii Seerfunderstand

erden abi oraya gelirsem gökçe barajını kuruturum bak benden söylemesi Smile
sen itavritleri bizsiz löp löp boazdan aşşa göndermeyi biliyon ama Smile
Bul
araphüso26 yazdı:cidden boy boy mübarekler kefallerde boili yemi geldi? demekki o gölet daha önceden boili ile yemlenmiş. tebrikler kardeşim çakmışsın kuzuları.. şikayet iyi olmuşda ,sonuç ne olmuş merak ettim.. keske sorsaydın jandarmayaAlkisAlkisAlkisresimlere baktım kafama takıldı neden balıklarla su kenarında poz vermedinde eve sakladın bu işiMahcup

evet hüseyin abi kefaller de boiliye geldi.
ben arkadaşlara da haber verdim benden önce zaten jandarmaya şikayet etmişler,gebzeden ve izmitten birilerini de aradık.kamader başkanı da jandarmayla konuşmuş.bu kadar baskıdan sonra jandarma görevini yapmıştır diye tahmin ediyorum.
ben barajdan ayrılırken fotoğrafımı çekecek kimse yoktu yanımda üstelik bir anda toparlanmaya karar verdim.yerler de sakız çamuru balıklar çamurlansın istemedim.ama senin için bundan sonraki seferlerde mutlaka baraj kenarında da çekilirim..
Bul
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun rıfat çok güzel bir av olmuşAlkis bu arada fırsatçılarada aman vermemişsin o en güzeli olmuşNayirolamaz
teşekkürler

xfisher yazdı:Ne keyifli omuştur onları çekmek kimbilir Gulumse tebrikler.. AlkisAlkisAlkis afiyet olsun SeerfSeerf
teşekkürler

muhammer41 yazdı:Rıfat tebrikler işi bayagı ciddiye alıp profesyonel çalışmışsın emeğine gerçekten
hayran oldum işte tam bu barajda ilk hasta olmuştum sazana güzelde sazanlar yakalıyorduk avlağını söylemeyeceğim sen istersen söylersin şu an zaten israil
sazanından geçilmiyor şansına güzel balık almışsın kimbilir neler kattın bolilerine işi gerçekten senin gibi yapanları takdir ediyorum rastgelsin kardeşim.
teşekkürler muhammer abi.barajın kapaklarını yeniliyorlarmış o yüzden bu kadar inmiş su.ama bundan sonra artık dolmaya başlıyor.
(Not baraja hayret ettim su kalmamış)
Bul
muhammer41 yazdı:Rıfat tebrikler işi bayagı ciddiye alıp profesyonel çalışmışsın emeğine gerçekten
hayran oldum işte tam bu barajda ilk hasta olmuştum sazana güzelde sazanlar yakalıyorduk avlağını söylemeyeceğim sen istersen söylersin şu an zaten israil
sazanından geçilmiyor şansına güzel balık almışsın kimbilir neler kattın bolilerine işi gerçekten senin gibi yapanları takdir ediyorum rastgelsin kardeşim.

(Not baraja hayret ettim su kalmamış)

teşekkürler muhammer abi.barajın kapaklarını yeniliyorlarmış o yüzden bu kadar inmiş su.ama bundan sonra artık dolmaya başlıyor.
Bul
Okuduğum en güzel raporlardan biri olmuş Rıfat. Tam bir macera adamı olduğun hem rapordan hem de fotoğraflardan anlaşılıyor. Okuduğumda tam BBC HD'de izlediğim belgesellerin tadını alırken üstüne adada çadır fotoğrafı falan eklenince ben buradan zevkten dört köşe oldum. Sen orda balıkları çekerken kimbilir ne oldun? Tebrikler kardeşim... Artı hiçbirşey denemez. Harika Alkis

Not: Allah bağışlasın.. Oğlundaki bakışta "Ben bunlara zaten alışığım, babam işte.." bakışı. Siyirdim
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
balıklar harika görünüyorlarda ben cesaretine hayran kaldım.hiçmi aklına baraj kapaklarını açacakları gelmedi.tamirat bitti haydi deneme yapalım deseler tamam.bravo valla.oldukça zor şartlarda verimli bir av olmuş.havyarlar da hediye gibi.afiyet şeker olsun kardeşim.Alkis
Bul
Rıfat çok güzel iş çıkarmışsın, Fakat tek kendine canın sıkılmadımı oralarda, arkadaşlarda geldi diyorsun yinede tek kaldığın zamanlar uzun olmuştur, havanında rüzgarlı ve eksi derecelerde olması işini zorlasada tadını çıkarmışsın bereketli olsun..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi