Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herkese,Selamlar!!!
değerli kardeşim hoş geldi hoş bir yere geldinRose Alkis
ben bu jig işini sevmiyorum balık bulucudan nefret ediyorum ikisi bir araya gelmeden doğru dürüst balık alamassın zaten. her anlatanada inanma verdiğin paralar boşa gitmesin
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Hoşgeldin Alper,keyifli paylaşımlar bereketli avlar dilerim.Rastgele.
Bornova - izmir
Bul
Teşekkür ederim, hoşbulduk
Bul
Herkese bu sıcak karşılamadan dolayı Teşşekür ederim! Dediğinz gibi var olan bilgileride inceledim, gerçekten detaylı bilgi alabildim. Tekradan sıcak karşılama için Teşekür ederim. Bu grubun bir parçası olmaktan şimdiden mutluyum...Alkis
Bul
alper aramıza hoşgeldin.amatör balıkcılığa yeni başalmıssın ama hemen jig e girmişsin maşallah hızlı gidiyorsun.
antalyada jiggging avı eğer merkezden yaşıyorsan çok meşakatli,av yapılacak meralar genelde ilçelerde,merkezden bu meralara ulaşmak masraflı ayrıca her bölgede kiralık tekne bulman zor.genelde jig avı yapanların kendilerine ait yada 2-3 arkadaş ortak aldıkları fiber yada zodiac tarzi botları var bu şekilde av yapıyorlar,ayrıca teknelerde iyi kalitede 100-200 metre derinliği gösterebilen balık bulucuları ve gps ler bulunması gerekiyor.yani kısacası jig işi baya masraflı,ben bu işe başlangıç olarak baya bir para harcadım,şimdiye kadar 10 defa balığa çıktım,1 kere 10 kg üstü bir balığı teknenin altına getirdim orda kaçırdım.gerçekten çok tecrübe gerektiren bir av çeşidi.sana malzemeler ile ilgili bilgi amacıyla elimde bulunan bazı marka modeller hakkında bilgi verebilirim.

makina olarak bence okuma salina 2 yada okuma v sistem bir makine alman gerekli.
kamışa gelince 12-15 kg mücadele gücü olan kamış olması gerekli,kamışlar ayrıca kullandığın jig in ağırlığına görede atarı değişiyor.75-100gr atarlı,100-250 gr atarlı 150-300 gr atarlı vb.
makinaya kesinlikle çekeri yüksek ip misina alman gerekli.piyasada bir çok marka mevcut,fiyatları 100 metresi 25 tl den 150 tl ye kadar olanlar mevcut.
jigler de yine aynı şekilde marka ve gramaj olarak modelleri ayrıca her balığa farklı renkte kullanılanlar mevcut.sana bilgi olması amaçlı, kendi kullandığım bazı malzemelerin resimlerini koyoyurum.inşallah yardımcı olurlar.sana şimdiden rastgele.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Alper öncelikle hoşgeldin..Seerf
Sana büyük yardım Antalyalı Aytekinden gelmiş bile iyi avlar dilerim. Raporlarıda burada bekliyoruz..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
alper aramıza hoşgeldin..
1-okuma avanger 65 jig için uygun değil ama kıyı avı için uygundur.
2-http://www.amatorbalikci.net/forumdisplay.php?f=367 rauf abi jig avının üstadlarındandır onun konularını incelemende fayda var hem video hem resim hem yazılarında birçok hassas bilgi yakalayabilirsin.
3-http://www.amatorbalikci.net/forumdisplay.php?f=367 aynı şekilde buraya bakmalısın
4-jig avı rauf abinin konularındada göreceğin gibi derin sularda kayalık bölgelerin yamaçlarında yapılmaktadır.
5-http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=7983 buradan tüm balık boy kilo ve limit zaman bilgilerine ulaşabilirsin.

diğer tüm bilgiler sitede var biraz gezin istersen.rastgele Alkis
Bul
alpercim hoş geldin kardeşim.yeterli bilgi üztatlardan gelmiş.detaylarda sitede dolaştıkça karşına çıkacaktır.tuttuklarınıda bizimle paylaşmak sana düşecektir.her zaman buradayız bekleriz.güzel bir yerdesin.yoklamada sohpetede bekleriz.Alkis76
Bul
Tekradan hoşbulduk, umarım bişeyler avlarımda paylaşırım Smile Aytekin abi Tşk çok güzel açıklamışsın ve resimlendirmişsin çok saol! Anlaşılan benim Jigging için büçe planlaması biraz yaza doğru kayıcak... Nihat abi linkleri de incelicem saol... şimdilik normal devam ediyim... Tekradan tşk ederim herkese!Alkis
Bul
Alper hoş geldin, jig kamışının markasından çok çekeri ve sertliği önemlidir. avlanacak yer olarak tabanın ne olduğundan çok, büyük kaya veya tümsek kenarlarında avlanmalısın,bunun içinde sonar şart. 20m ile 200m arası avlanabilirsin. adrasan taraflarında jigging yapacak yerler ve avcı balıklar var.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yalova dan selamlar uzun metin 22 1,000 22-03-2017, 23:01
Son Yorum: Lakerda
  Antalya'dan selamlar KARAHANLI07 7 351 28-02-2017, 09:47
Son Yorum: yaser2sultan
  Selamlar ormanci61 13 782 07-10-2016, 19:00
Son Yorum: Lakerda
  Tüm balıkçı abilerimize ablalaımıza en kalbi saygılar, selamlar :) balikciteknesi 1 299 04-10-2016, 11:01
Son Yorum: bucalıfikret
  Herkese selam uerol67 21 1,171 23-09-2016, 10:43
Son Yorum: uerol67
  İstanbuldan selamlar BULFATIKRA 8 1,318 15-06-2016, 13:45
Son Yorum: rusan
  abiler sakaryadan selamlar Nizam 20 2,580 07-09-2015, 22:59
Son Yorum: murki
  Trabzon Akçaabattan selamlar siyah5beyaz2 15 2,273 21-08-2015, 17:25
Son Yorum: tahsinmersin
  selamlar adskml 17 1,630 30-05-2015, 22:19
Son Yorum: tahsinmersin
  Ankaradan Selamlar NomadSoul 19 2,137 28-05-2015, 08:59