Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karadan dümdüz görünüyor
ALTAYLI yazdı:İyiyim iyi de boş teneke gibiyim be abisiBoboBobo Ağrılarım henüz sıklaşmadı. İnşallah zorlanmadan kurtulurum76

dualarım seninle abicim.allah yardıncın olsun.Affet
Bul
Hiç şakası olmaz deniz buGulumse
Bul
Denize bu türden botla girecekler üç kere düşünmeli,ders alınacak olay,Teşekkürler kaptanımGulumse
Bornova - izmir
Bul
Vay be ne hayalle denize açıldılar ne gelmiş başlarına SiyirdimSiyirdim
Bir daha botla fantazi işine girmezler..HeheHehe
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Vay be ne hayalle denize açıldılar ne gelmiş başlarına SiyirdimSiyirdim
Bir daha botla fantazi işine girmezler..HeheHehe
Oralara fazla girmedim ama, niyetleri az biraz eğlenmekmiş ancak deniz ana bu iş böyle olmaz çocuklar diyerek güzel bir ders ve anı bıraktı76
Bul
ALTAYLI yazdı:Oralara fazla girmedim ama, niyetleri az biraz eğlenmekmiş ancak deniz ana bu iş böyle olmaz çocuklar diyerek güzel bir ders ve anı bıraktı76

Abi aynen dediğin gibi SiyirdimSiyirdim güzel bi anı Seerf teşekkürler.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
bazen misafirlerim gelir deniz harika açılıp balık tutalım der bende kıyıdan öyle göründüğüne bakıp aldanmayın derdim birkaç kez sanki çıkartmak istemediğimi sandılar imalarda bulundular bende artık direk açılıyorum kendileri dönelim diyorlar Gulumsedenizin şakası olmaz kahramanı hiç olmaz en usta denizci bile olmadık sıkıntılarla karşılaşabilir.teşekkürler ercan abi Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:bazen misafirlerim gelir deniz harika açılıp balık tutalım der bende kıyıdan öyle göründüğüne bakıp aldanmayın derdim birkaç kez sanki çıkartmak istemediğimi sandılar imalarda bulundular bende artık direk açılıyorum kendileri dönelim diyorlar Gulumsedenizin şakası olmaz kahramanı hiç olmaz en usta denizci bile olmadık sıkıntılarla karşılaşabilir.teşekkürler ercan abi Seerf
Bu anlattıklarını birebir çok yaşadım. Hatta inanmayanları çıkartınca bilerek ıslatıp dalgamı da geçerimSmileBobo
Bul
Ne kadarda çok sevinmişlerdir kurtulduklarına,buralarda bile barajda açılanlar alabora olanlar oluyor.
Bir gün yaz aylarında benim abim ankaradan telefon açtı.Tatile gideceklerini evdeki bot'u otobüsle göndermemi söyledi ve bende alel acele gönderdim.Bizimki deniz kenarında botu şişiriveriyor ve kıyıdan ileri doğru rahat rahat açılıyor.Belli bir müddet sonra geri dönmeye çalışıyor.Fakat dalga başlıyor.Ne kadarda geri dönmek istesede aşırı kürek çekmekten zorlanıyor ve yanındaki çocuğu ölüm korkusu sarıyor.Bizimkisi soğuk kanlı davranıyor ve önce yanına aldığı çocuğu teselli ediyor ve asılıyor küreklere zorlansada kıyıya ulaşmayı başarıyor.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
yycolak yazdı:yazık neye niyet neye kısmet.Siyirdim

kardeş kötüye yorma.Siyirdim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi