01-11-2011, 22:21
ALTAYLI yazdı:İyiyim iyi de boş teneke gibiyim be abisiAğrılarım henüz sıklaşmadı. İnşallah zorlanmadan kurtulurum
dualarım seninle abicim.allah yardıncın olsun.

Karadan dümdüz görünüyor
|
01-11-2011, 22:21
ALTAYLI yazdı:İyiyim iyi de boş teneke gibiyim be abisi dualarım seninle abicim.allah yardıncın olsun. ![]()
02-11-2011, 02:36
Hiç şakası olmaz deniz bu
![]()
02-11-2011, 09:16
Denize bu türden botla girecekler üç kere düşünmeli,ders alınacak olay,Teşekkürler kaptanım
![]()
Bornova - izmir
02-11-2011, 11:06
Vay be ne hayalle denize açıldılar ne gelmiş başlarına
![]() ![]() Bir daha botla fantazi işine girmezler.. ![]() ![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
02-11-2011, 13:06
Uzun_ahmet yazdı:Vay be ne hayalle denize açıldılar ne gelmiş başlarınaOralara fazla girmedim ama, niyetleri az biraz eğlenmekmiş ancak deniz ana bu iş böyle olmaz çocuklar diyerek güzel bir ders ve anı bıraktı ![]()
02-11-2011, 13:12
ALTAYLI yazdı:Oralara fazla girmedim ama, niyetleri az biraz eğlenmekmiş ancak deniz ana bu iş böyle olmaz çocuklar diyerek güzel bir ders ve anı bıraktı Abi aynen dediğin gibi ![]() ![]() ![]()
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
02-11-2011, 13:36
bazen misafirlerim gelir deniz harika açılıp balık tutalım der bende kıyıdan öyle göründüğüne bakıp aldanmayın derdim birkaç kez sanki çıkartmak istemediğimi sandılar imalarda bulundular bende artık direk açılıyorum kendileri dönelim diyorlar
![]() ![]()
02-11-2011, 13:37
LeVrEkCi yazdı:bazen misafirlerim gelir deniz harika açılıp balık tutalım der bende kıyıdan öyle göründüğüne bakıp aldanmayın derdim birkaç kez sanki çıkartmak istemediğimi sandılar imalarda bulundular bende artık direk açılıyorum kendileri dönelim diyorlarBu anlattıklarını birebir çok yaşadım. Hatta inanmayanları çıkartınca bilerek ıslatıp dalgamı da geçerim ![]() ![]()
02-11-2011, 13:58
Ne kadarda çok sevinmişlerdir kurtulduklarına,buralarda bile barajda açılanlar alabora olanlar oluyor.
Bir gün yaz aylarında benim abim ankaradan telefon açtı.Tatile gideceklerini evdeki bot'u otobüsle göndermemi söyledi ve bende alel acele gönderdim.Bizimki deniz kenarında botu şişiriveriyor ve kıyıdan ileri doğru rahat rahat açılıyor.Belli bir müddet sonra geri dönmeye çalışıyor.Fakat dalga başlıyor.Ne kadarda geri dönmek istesede aşırı kürek çekmekten zorlanıyor ve yanındaki çocuğu ölüm korkusu sarıyor.Bizimkisi soğuk kanlı davranıyor ve önce yanına aldığı çocuğu teselli ediyor ve asılıyor küreklere zorlansada kıyıya ulaşmayı başarıyor.
Memleket SİVAS/Şarkışla
02-11-2011, 19:31
yycolak yazdı:yazık neye niyet neye kısmet. kardeş kötüye yorma. ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|