Yorumları: 211
Konuları: 2
yycolak yazdı:rasgelsin korhancım.
Yalçın abi,teşekkür ederim.
Uzun_ahmet yazdı:Korhan gerekli bilgileri tatarım vermiş hadi rastgele bakalım..
saol Ahmet abi
LİMİT ALTI BALIKLARI ALIKOYMAZ DENİZE İADE EDERSEK BALIĞA GİTTİĞİMİZDE ZAMANIMIZI BALIK ARAMAKLA DEĞİL BALIK AVLAMAKLA GEÇİREBİLİRİZ...
Yorumları: 12
Konuları: 0
korhan abi bende bu aralar at çek avına meark sardım yalovada yeni sayılırım burda bir kaç kişiden izmit yolu üzerindeki tershanelerin orayı duydum at çek için uygun yer olarak bunu forumdan abilerimdende onayladım haşim abi bana çemre ve özata tershanelerinin orasının iyi olduğunu söyledi ama daha gidip olta atmak nasip olmadı ilk fırsatta bende gideceğim tershanelerin orayı çok duydum belki sende denemek istersin şimdiden rastgele.
"Son ırmak kuruduğunda,son ağaç yok olduğunda,son balık öldüğünde,beyaz adam paranın yenemeyen bir şey olduğunu anlayacak. - Kızılderili Atasözü (alıntıdır)
Yorumları: 12
Konuları: 0
bu arada imzalarımızda aynıymış
"Son ırmak kuruduğunda,son ağaç yok olduğunda,son balık öldüğünde,beyaz adam paranın yenemeyen bir şey olduğunu anlayacak. - Kızılderili Atasözü (alıntıdır)
keyfo yazdı:korhan abi bende bu aralar at çek avına meark sardım yalovada yeni sayılırım burda bir kaç kişiden izmit yolu üzerindeki tershanelerin orayı duydum at çek için uygun yer olarak bunu forumdan abilerimdende onayladım haşim abi bana çemre ve özata tershanelerinin orasının iyi olduğunu söyledi ama daha gidip olta atmak nasip olmadı ilk fırsatta bende gideceğim tershanelerin orayı çok duydum belki sende denemek istersin şimdiden rastgele.
teşekkür ederim ahmet
LİMİT ALTI BALIKLARI ALIKOYMAZ DENİZE İADE EDERSEK BALIĞA GİTTİĞİMİZDE ZAMANIMIZI BALIK ARAMAKLA DEĞİL BALIK AVLAMAKLA GEÇİREBİLİRİZ...
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
keyfo yazdı:korhan abi bende bu aralar at çek avına meark sardım yalovada yeni sayılırım burda bir kaç kişiden izmit yolu üzerindeki tershanelerin orayı duydum at çek için uygun yer olarak bunu forumdan abilerimdende onayladım haşim abi bana çemre ve özata tershanelerinin orasının iyi olduğunu söyledi ama daha gidip olta atmak nasip olmadı ilk fırsatta bende gideceğim tershanelerin orayı çok duydum belki sende denemek istersin şimdiden rastgele.
Sevgili ahmet o bölge dalarak daha verimli at çek dersen tekneyle açılıp kızakların altına yakın bir yere durup yemli yapabilirsin fdakat gece gitme imkanı olacak daha verimli olur.
Korhan benim bulunduğum bölgede kıyı kalmadı fakat yakınızmda saralkentten kıyıdan balık çıkıyor oda yavru mırmır.Yalova sahil deyince upuzun bir sahil buradan izmit körfezine kadar olan yerlerde karamürsel sahilden istavrit alıyorlar.Goncayı bilirsin eşkine ve mırmır gibi balıkların yakalandığı duyumların alıyoruz.
Tek bir mera var hiç boş dönmeyecek at çek levrek topçular iskelesi ama oarayıda girmek yasak hemen dışarı çıkartıyorlar
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Ben bir ara gemlikten girip armutlu,fıstıklı gibi yerleri dolaşıp yalovaya geçtim tüm sahili dolaşarak.Ne bakir yerler var

ama benim gittiğim dönemde yaz sonu olduğu için tatilciler çoktu balıkçılık hakkında bir bilgi edinemedim. Fakat bu sakin yerlerde kesin balık olur.Bir yerden bakıyorsun imrali gözüküyor öyle güzel yerler var.