Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dev Dalgalar
seyretmesi yaşamaktan güzel.iyiki o gemilerde yokmuşum.koca yusuf bile beni kurtaramazmış.teşekkürler nihatcım.76
Bul
nihatkr yazdı:E seni bizim gemilerden biriyle ukraynaya gönderelim 1 haftada gidip geliyor. Tam zamanı şu anda karadenizde bu dalgaların Smile
Pasaportumun süresi bitti gemiden çıkmadan gerek yok diyorsan bi ay sonu olabilir Smile şöyle poyrazlı poyrazlı Siyirdim
LeVrEkCi yazdı:ya bırak o videoda bile insan tırsıyor o koca gemide okyanusun ortasında 30 metrelik dalgaların arasında aman almayayım,çok adrenalin istiyorsan ben seni gece dalgalı bir havada çıkarayım bak nasıl adrenalin oluyorsun Siyirdim
Abi senin tekne o gemilerden daha riskli Bobo ama denerim Smile
Kamil ILIPINAR yazdı:yok kayınçom almayayım adrenali yaşayacak yaşı gün farkıyla geçirdim ben artık Nayirolamaz
Olmaaaaz illahaki sende gelecen Happy asla kabul etmem.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Pasaportumun süresi bitti gemiden çıkmadan gerek yok diyorsan bi ay sonu olabilir Smile şöyle poyrazlı poyrazlı Siyirdim

Pasaporta falan gerek yok.
Zaten kaçak gideceksin. Eğer başına birşey gelirse Smile Kaçak mülteci zaiyatı diyip geçiştirecekler
Siyirdim
Bul
nihatkr yazdı:Pasaporta falan gerek yok.
Zaten kaçak gideceksin. Eğer başına birşey gelirse Smile Kaçak mülteci zaiyatı diyip geçiştirecekler
Siyirdim

tam adranalin yanii Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:tam adranalin yanii Siyirdim

Tabi canım A kalite adrenalin. (Gemi adamı kağıdı yoksa varsa ozaman sefer adamı der sigortalarız)
Bul
Vay vay va dalgaya bak.

Adam seyrederken tırsar ya ?

Deniz Fenerleri Dalgalara Karşı | Ilginc videolar | Zaplat
Bul
Titanic'in de su geçirmez bölmeleri vardı, batmaz deniyordu.. hatta battığında bile ilk haberler anakaraya ulaştığında mümkün değil o gemi batmaz ki deyip inanmamışlar Smile hesaba katılmayan, bu bölmelerden bir tane fazlası da su alınca dengeyi bozdu ve batmaya başladı.. geminin burnu batınca kıç havaya kalktı, ağırlığı taşıyamayan belfast çeliği kırılmaya başlayınca gemi ortadan ikiye ayrıldı ve kuzey atlantiğin soğuk ve derin sularının dibinde sonsuza kadar yerini aldı.. ne hikayeydi ama Mahcup
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
nihatkr yazdı:Vay vay va dalgaya bak.

Adam seyrederken tırsar ya ?

Deniz Fenerleri Dalgalara Karşı | Ilginc videolar | Zaplat

ciddi sağlam dalgalarmış.Hi
Bul
buda benim eski tekneyle yakalandığım minik dalgalar Gulumse
[gvideo]-7087991812827925607&hl[/gvideo]
Bul
Fena değil, daha büyüklerine 3,5 metre teknemle ben yakalanmıştım.. iri dalgalarda tam yol gitmek en sevdiğim şeydir (eğer yalnızsam).. birkaç kez iki dalga arasında boşlukta kalmıştım, küüüt diye boşluğa oturuyor tekne, adrenalin zirve yapıyor Smile bu yaz video çekerim..
bir tutkudur balık tutmak..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi